Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Bakal perang gedhe antarane AS lan Iran?

Serangan roket US bisa mimpin kanggo perang utama ing Timur Tengah, ngandika Rouzbeh Parsi, pakar Tengah East UI.

Perang gedhe antarane AS lan Iran? 

Photo: Express. 

Ing risiko serangan teroris ing donya ningkat. prices lenga sing Rising, kang aku weruh dina nalika aku kapenuhan munggah mobil. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
fredag 3 januari 2020 14:37

Kapal drönarattack

Ing wayah wengi matèni US Qassem Soleimani, kepala pasukan Quds elit IRGC kang, a drönarattack njaba International Airport Baghdad.

Malah pangareping militia Irak Abu Mahdi al-Muhandis padha matèni lan enem wong mati lan sawetara wong padha tatu.

Ing pesenan saka The

The drönarattacken Amérika dilakokaké ing pesenan saka Presiden Donald Trump.

US Department of Defense TCTerms metu Soleimani kanggo Duwe disetujoni serangan roket minggu pungkasan ing basa militer Irak near Kirkuk ing Irak, ngendi warga US séda lan papat prajurit padha tatu.

Sawisé serangan ing AS nanggapi karo serangan udhara luwih marang Iran-digawe militia Shiite Hezbollah Brigades ing Irak. 25 wong padha matèni, kang mimpin kanggo mbantah kasar njaba ing Kedutaan Besar US ing Baghdad.

embassy iki dikebaki

Eve embassy on New Year iki dikebaki demontran. Miturut US Apa Qassem Soleiman padha konco storming ana kang saka Kedutaan Besar.

US saiki nyebut US citizens sing ing Irak kanggo langsung ninggalake negara.

Serangan teror

Ing risiko serangan teroris ing donya ningkat. prices lenga sing Rising, kang aku weruh dina nalika aku kapenuhan munggah mobil.

Serangan roket US bisa mimpin kanggo perang utama ing Timur Tengah, ngandika Rouzbeh Parsi, pakar Tengah East UI.

Bakal perang gedhe antarane AS lan Iran?

Iku bakal dadi perang gedhe saiki antarane AS lan Iran? Apa kita mbukak sawise tulisan lan reaksi media kang, aku koyone kabar sing media koyone kaya iku. Ing kasus, ndamu munggah "pangarepan" kanggo perang kuwi.

Menapa malih, aku bakal dadi ala kanggo "perang pahlawan" Iran kang Qassem Soleimani ana ing sesuai karo loro US lan EU teroris. Nanging iki ora ateges iku oke dening Amerika Serikat kanggo wong mateni.

Kinasihan dening Allah

Uga Qassem Soleimani kinasihan dening Gusti Allah uga sing maca iki. We kudu Allah luwih saka tau.

Lan carane kowe njaluk ditahan saka Gusti Allah? Miturut nrima Putra Gusti Yesus Kristus. Banjur bakal disimpen lan njaluk kabeh dosa kaapura.


Source: SVT, Aftonbladet, Expressen.


Publicerades fredag 3 januari 2020 14:37:24 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp