Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Kitab Suci ngandika sampeyan kudu nampa Gusti Yésus

Sadaya ayat nuduhake yen sampeyan kudu nampa Gusti Yésus!

Wong karo mbukak tangan marang sunset.

Kita waca ing Kitab Suci cetha mulang kita bilih kita kedah nampi Gusti Yesus Kristus. Yen ana wong kang kandha digunakake, kang dadi marang piwulangé Kitab Suci ing topic penting banget.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 24 oktober 2019 15:49

Kene aku dhaptar sawetara ayat Kitab Suci ora kaya wong kira kanggo nampa Gusti Yésus. Ana liyane Kitab Suci bab iki aku wis ora klebu ing kene. Lan sadaya ayat nuduhake yen sampeyan kudu nampa Gusti Yésus!

Kitab cetha says sing siji kudu nampa Gusti Yésus

  1. Lukas 9:48 lan ngandika marang wong-wong mau, sapa ditampa bocah iki ing jenengku nampani Aku. Lan sapa nampani Aku nampani kang ngutus Aku. Kanggo kang cilik dhéwé ing antaramu kabèh, kang bakal dadi gedhe. (Deleng uga Mark 9:37, Matius 18: 5 lan Lukas 18:17)

  2. Lukas 10:38 Lan iya kelakon nalika padha ana ing tindak menyang désa, lan wong wadon kang aran Marta nampa Dèkné menyang dheweke ngarep.

  3. Lukas 19: 6 Gusti Yésus gelis-gelis medun lan nampa Gusti Yésus karo karo bungah. (Waca uga Rasul 2:41 lan Rom 5:11)

  4. John 1:12 Nanging akèh minangka nampani Panjenengane , iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane.

  5. John 4:45 Nalika iku teka menyang ing tanah Galilea, banjur wong Galiléa nampa Dèkné , sawise padha ndeleng kabeh sing wus rampung ing Yerusalem, sajrone riyaya, kanggo wong-wong uga wis ana ing dina riyaya.

  6. John 13:20 Satemené temené Aku pitutur marang kowé: Sapa kang ditampa sapa aku ngirim, nampani Aku, lan sapa nampani Aku , wong iku dadi nampani kang ngutus Aku.

  7. Gal 4:14 Lan ordeal aku nandhang ing dagingku, tumama ora, nanging sampeyan nampa kula minangka malaékaté Allah, ya, yen Sang Kristus Yesus .

  8. Kolose 2: 6 Sing saiki wis ditampa Kristus Yésus, Gusti kita , supaya manggon ing wong,

  9. Wahyu 3:20 Lah, aku ngadeg ing lawang lan totok-totok. Yen ana sing krungu swaraku lan mbukakké lawang, Aku bakal teka ing wong lan mangan karo wong, lan wong iku karo Ingsun. (Sampeyan nampa Gusti Yésus dening mbukak lawang jantung.) 

Malah liyane tulisan

Wiwit ana Kitab Suci akeh sing sinonim karo Gusti Yesus, kang, contone, ngandika sing padha "nampa tembung", "nampa wadon ing," lan supaya ing.

  1. Lukas 18:17 Satemené Aku pitutur marang kowé, sing sapa ora nampani Kratoning Allah kaya bocah ora bakal ana.

  2. John 3:33 Sing sapa sing pretyaya nandheske yèn Allah iku bener.

  3. Kisah Para Rasul 2:41 Banjur padha sing seneng nampa tembung kang , padha kabaptis, lan supaya tambah jemaah sing dina bab telung èwu.

  4. Kisah Para Rasul 11: Carane nindakake rasul lan para sedulur sing padha ing Yudéa padha krungu yèn bangsa-bangsa liya uga wis padha nampani pangandikaning Allah .

  5. Rom 5:11 Lan ora mung iku, nanging uga bungah ing Allah marga dening Gusti kita Yésus Kristus, kang njalari kita wis saiki nampa wadon ing .

  6. Rom 5:17 Kanggo yen pati teka jumeneng sawise pelanggaran liwat siji, banjur luwih wong kang nampa turah mbrawah saka sih-rahmat lan sih-rahmat kang bener , mrentah ing urip siji, Gusti Yesus Kristus.

  7. 1 Korinta 15: 1-2 Nanging Aku ngelingake kowe, para sadulur, bab Injil wus dakwartakake marang kowe, kang uga ditampa , lan kang uga ngadeg tenan ing, dening kang uga disimpen, yen sampeyan terus ing tembung wus dakwartakake marang kowe, digunakake, sampeyan teka pracaya muspra.

Ana akeh Kitab Suci ing subyek. Contone, aku ora apa malah quote Kitab Suci ngandika sing padha ora nampa Gusti Yésus, lan nalika kita ngerti sing padha kudu wis ditampa Gusti.

Mangkono kita waca sing Kitab Suci cetha mulang kita bilih kita kedah nampi Gusti Yesus Kristus. Supaya bisa disimpen lan anak saka Gusti Allah, sampeyan kudu nampa Gusti Yésus!

Nampa Gusti Yésus saiki

Yen sampeyan pengin disimpen, sampeyan nampa Gusti Yésus saiki ing pandonga iki, kowé ndedonga banter karo Gusti Yésus tutuk:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Mangga ngomong yen kowe saiki wis ditampa Gusti Yesus lan tak disimpen!


Publicerades torsdag, 24 oktober 2019 15:49:44 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 6 april 2020 17:54
Bed för mitt arbete!Det börjar vara så konstiga saker som händer,min chef börjar sätta konstiga gränser,mm.Bed att han uppträder normalt.Har ej med corona att göra tack för era förböner

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp