Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Kitab Suci marang Antikristus

Antikristus dikenali dening telung denials.

Antikristus.

Ana wis akeh speculation sing Antikristus punika, nanging Kitab Suci cetha nggambaraké sing iku. Mung maca sadurunge!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 7 december 2019 22:49

Kitab Suci cetha nggambaraké sing Antikristus punika

Aku pracaya yen ana ora bingung sing Antikristus punika. Nanging Kitab Suci cetha nggambaraken Antikristus, sing ndeleng ing papat Kitab Suci iki:

1 John 2:18. Dear anak, saiki iki jaman kang wekasan. Lan sing wis padha krungu antikristus bakal teka , minangka wis uga wis akeh antichrists wis teka. Saka iki kita ngerti iku wektu suwene.

1 John 2:22. Sing goroh, nanging sing sapa nyélaki yèn Yésus iku Kristus ? Iku Antikristus sing nolak ing Rama lan Sang Putra. 23. Saben uwong sing nolak Anaké wis ora Gusti Allah Bapakku. Yadianja Putraning nduweni Sang Rama uga.

1 John 4: 3. Nanging saben roh kang ora ngakoni menawa Yésus Kristus wis rawuh dadi manungsa, iku ora saka Gusti Allah. Iku punika Antikristus , kang wis krungu iki teka, lan saiki wis ing donya.

2 Yohanes 1: 7 Wenten akeh anak dursila sampun ndlajahi ing donya, sing ora ngakoni menawa Yésus Kristus wis rawuh dadi manungsa . Kaya iku ing panasaran lan Anti-Kristus .

Antikristus kang telung denials

  1. Antikristus nolak yen Gusti Yesus iku Sang Kristus.
  2. Antikristus nolak yen Gusti Yesus iku Putraning Allah.
  3. Antikristus nolak yen Gusti Yesus Kristus wis dadi wong bener.

Sing sapa duwé telung denials sing Antikristus. Mangkono, Kitab Suci ing Kitab Suci iki dicethakaké sing Antikristus punika.


Publicerades lördag 7 december 2019 22:49:00 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Missa inte detta!


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 9 juli 2020 18:40
Jag har blivit lurad av min fd. Barnen avskyr mig och har inget att leva för. Jag kan förstå att alla avskyr mig. Mitt sinne är galen. Be Herren att jag får vila från ångesten. Käre Jesus hjälp

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp