Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

buku anak bab Yoga

Yoga njupuk sekolah lan TK.

Nanging kasunyatane saiki? Inggih, Yoga wis disambung kanggo agama Hindu, bisa bebas praktek, loro ing Kindergartens lan sekolah!


Av Holger Nilsson
söndag, 10 november 2019 02:56

Ngenalke Yoga kanggo anak Swedish in Kindergartens lan sekolah. Nanging wektu kanggo ngomongake munggah!

Kita saiki ndelok owah-owahan gedhe ing sadurunge sekolah lan sekolah. Sekolah ing Swedia wis sing sadurungé minangka bagéyan saka alam Kristen, kidung pamuji lan kewajiban esuk.

Banjur teka wektu nalika sekolah padha free unsur Kristen. Sawise iki saiki wis diganti gambar maneh, minangka sadurunge sekolah lan sekolah saiki kabuka kanggo Yoga.

Iku saka politikus anjog lan panguwasa sekolah nandheske carane penting iku kanggo kita sekolah dadi parane Neutral. Ora Kristen utawa impact sembarang agama liyane bakal kelakon.

Paling anyar iku saka pamaréntah metu karo janji sing sekolah ora maneh diijini. Tujuan proposal iki kanggo mungkasi sing anak sekolah sing kapapar pengaruh agama.

Nanging kasunyatane saiki? Inggih, Yoga wis disambung kanggo agama Hindu, bisa bebas praktek, loro ing Kindergartens lan sekolah!

Sing saiki iso iki lan ngandika yen wis ora babagan agama, mung nuduhake carane parane bodho utawa naif sing. fi The NNS ora sabdhoning ditrima kanggo ngeculake Yoga free kanggo dicekel bocah. 

Kita sadurunge ing item ertal fl ditampilake ing sambungan kanggo agama Hindu. Kene fi NNS ora papan kanggo njlimet iki, nanging kita mung arep nggawa metu sing kasunyatan sing Yoga wis pusat ing agama Hindu, ora bisa nerangake adoh. Tembung "Yoga" bisa paling dipertal minangka "kawilujengan". Pramila konsep agama langit.

Bisa uga kasebut sing paling nyebar kabeh Kitab Suci Hindu ing donya kulon punika Bhagavadgita. Buku iki presents Hindu Allah Krishna, master Yoga. Bisa sambungan kanggo agama Hindu dadi luweh jelas? Malah Manajemen Pendidikan kudu bisa nemokake iki metu.

Apa mestine sekolah lan preschools bakal dadi panggonan kanggo advertising kanggo Yoga? Sampeyan kudu uga formulir agama liyane lan kawujudan duwe papan sing padha Yoga wis.

Kanggo sawetara, iki wangun pengaruh, kang nggawe kapentingan ing Yoga saka siji umur awal. kapentingan iki bisa dikembangaké kanggo kanggo ndhaftar kursus karo panuntun, sing entuk dhuwit amba saka iku awakened kapentingan ing yoga.

Iku katon minangka sadèrèngipun resik saka Yoga kanggo cilik, banjur bisa berkembang dadi wangun kuat paling Yoga, kundaliniyogan. fi The NNS akeh kasus ngendi wong nandhang nemen nalika esthi iki wangun Yoga. Kanggo informasi luwih lengkap weruh: http://kundalini.se

Panjenengan Profesional Nasional tanggung jawab kanggo saéngga Yoga kanggo anak, kang bisa dadi gapura kanggo soko sing wekasanipun ndadékaké kanggo penyakit mental?


Artikel punika saking majalah geni nomer loro taun 2018th


Publicerades söndag, 10 november 2019 02:56:27 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp