Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Kang miyos wonten ing Kratoning Allah

Kang warga swarga punika bab apik. 

Gambar alam karo langit.

Ya, supaya iku karo kewarganegaraan ing swarga. Iku ora bisa tuku karo dhuwit. Iku kaya kewarganegaraan Romawi Paulus. Sampeyan njaluk kanthi lair, enggal, karahayon ing Gusti Yesus.


Av Sven Thomsson
fredag, 18 oktober 2019 00:15
Läsarmejl

Akèh wong sing duwe kepinginan kanggo teka ing Kratoné ing swarga Gusti Allah. Nanging adoh saka kabeh ngerti sing siji kudu padha kalairake maneh, sing wis disimpen kanggo wonten.

Aku pengin ngupaya support kanggo tuntutan sing nganggo tembungé Kitab Suci, khusus Jabur. 87: 3-4

"Iku Kamulyane sing ngandika saka ing sira, O kutha Allah. Rahab lan Babil bakal aku sebutno confessors kawula lah Filisti, lan Tirus, lan Kus, lan sing lair ana. "

Rahab lan Babil diakui ing jeneng Gusti Allah, lan Gusti Allah wis ngeweruhi. Kabeh sing lair ing Sion.

Rum 10: 9-10 ngandika, "Kanggo yen ngaku karo tutuk Gusti Yésus lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu. Kanggo karo jantung pracaya iku bener lan kalawan tutuk wong anggone ngakoni bakal disimpen. "

Nalika salah siji ngalami enggal lan dadi "titah anyar ing Kristus Yésus (2 Cor. 5:17).

Ps. 87: 5: "Ya, Sion bakal ngandika, 'Iki lan siji sing lair ing dheweke. Lan paling piyambak bakal netepake dheweke. ' "

Ayat 6: "Ya, nalika Gusti writeth munggah ing wong, banjur bakal count minangka: 'Iki laire ana.'"

Nalika Gusti Allah ngarepake wong ing swarga, kang ngarepake wong sing lair ing Kraton Kang. Iku mung sing teka ana.

Ing Kisah Para Rasul. 22: 27-28 converses Col. Lisias lan Paul bebarengan. Kolonel nyuwun Paul:

"Ngomong, sampeyan Romawi sing?"

Paul panjaluk, "Ya".

Banjur ngandika Kolonel ing:

"Aku duwe biaya sing jumlah akeh dhuwit kanggo tuku kamardikan iki."

Paul wangsulan:

"Aku, Nanging, wis wiyosan."

Ya, supaya iku karo kewarganegaraan ing swarga. Iku ora bisa tuku karo dhuwit. Iku kaya kewarganegaraan Romawi Paulus. Sampeyan njaluk kanthi lair, enggal, karahayon ing Gusti Yesus.

Kang warga swarga punika bab apik. Nalika salah siji wis lair maneh, karahayon bakal nemu melu ngudi kawruh ing bumi. Salah ngrasa sing "ing donya iki, aku duwe ora omahku", minangka ngandika ing song lawas. Ing song dikutip ngandika luwih: "Ora, kepinginan kanggo negara swarga."


Publicerades fredag, 18 oktober 2019 00:15:39 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 19 oktober 2020 13:39
Fader, jag älskar Jesus och ber varje dag, försöker göra mitt bästa, men ändå är jag så ledsen och ensam med ett sjukt barn som alla spottar på, mycket ledsen och utanför. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp