Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Praying kanggo Maria unbiblical

Gréja Katulik banget adoh ing syarat-syarat elevation Maria lan Empu uga adoh saka apa Kitab Suci ngandika bab dheweke.

Paus elevates Maria.

Paus nyebar kurban dupa arum kagem patung Maria lan bayi Yésus.

Ing wulangan para rasul lan Prajanjian Anyar iku ora metu saka ajaran sing dikembangaké watara Maria, banjur kita bisa ngrancang minangka unbiblical.


Av Holger Nilsson
onsdag, 20 november 2019 16:41

Dhoktrin iki nduwèni werna ing pangibadah pagan Ratu Swarga

Mulane, iku piwulang unsound ditampa lan kudu dicethakaké cetha. Wonten sejarah liwat sembahyang ing budaya beda lan ing occultism saka "Ratu Langit". bali paling adoh bisa ditlusuri manèh bojo Nimrod kang, Semiramis. Duwe nggawa putra Tammuz, dheweke disebut kanggo loro putri saka langit lan ibu baptis ing. (1 Num 10:. 8-9).

Cukup jeneng "ratuning swarga" Gréja Katulik, sing diwenehi jeneng kanggo Maria. Nalika sampeyan ndeleng kabeh patung iki Maria lan Bayiné, supaya dadi citrane Nimrod Kutil lan putra salinan mau.

Ing idea saka gudamodern bocah wis urip ing budaya beda. Transfer kultus kanggo Gréja Katulik pracaya sawetara ilmuwan turunan saka abad-300 lan lair ing Mesir, banjur padha sujud nyembah Isis karo putra Horus. resemblance wis striking. Waca Gambar.


Ing New Encyclopedia Britannica, sampeyan bisa njupuk bukti ing ngisor iki: "panyembahan ibuné Gusti Allah nampa ngedongkrak nalika Gréja Kristen dadi [Romawi] kekaisaran pasamuwan ing Constantine lan bangsa-bangsa liya ing masal ngalir menyang gereja. ... bekti Sing lan eling agama wis kanggo ewu taun shaped dening ibadah 'Agung Ibu lan' prawan gaib ', pembangunan sing dipimpin asalé saka agama lawas rakyat ing Babil lan Asyur. "

Kene, kita bisa ndeleng lokasi pangibadah Dewi ibu turunan saka agama pagan, sing dudu tembung Allah, nanging saka paganism. Mung kasunyatan iki arep mripat-bukaan, lan sing ends munggah karo ibadah Maria,

Katekismus Gréja Katulik says Maria liwat kabeh, nanging Kitab Suci ngandika bilih Gusti Yesus punika: "Padha para leluhur, lan kang Kristus wis teka minangka manungsa, kang ngungkuli samubarang kabèh, Gusti Allah mberkahi kanggo tau. Amin. "Roma. 9 kanggo 5.

Iki banget apik banget lan ngumumke sing Gréja Katulik mulang nalisir Kitab Suci - siji iki kudu cukup kanggo ninggalake pasamuan iki. Carane akeh sing nyoba kanggo ndhelikake apa supaya ketok, iku mung usaha tanpa guna kanggo ora pengin utawa ora bisa ndeleng apa ketok kanggo ngamati njaba sing mung mbandhingaké apa Kitab Suci ngandika lan apa Gréja Katulik mulang.

Iku ora kritik kepinginan minangka iki nulis, iku ing pangarep-arep sing wong sing kagungane pasamuan iki lan Kristen gadhah mata mbukak. Apa kowe ndedonga kanggo Maria, takon Allah pangapunten.

Gusti Yésus semaur: "Iku wis ditulis: Gusti Allahmu bakal nyembah lan wong piyambak kang kudu sira bektèni." Lk. 4: kawolu


Praying kanggo Maria iku sawijining ajaran unscriptural

Punapa kita ngasilaken kabeh Katekismus ngandika bab Maria, kita bakal kudu Resor kanggo papan gedhe iku. Sampeyan bisa rampung tanpa kita bakal nemokake support kanggo pratelan ing Kitab Suci, banjur aku ora njupuk kanggo jantung iki. We kudu tinimbang dadi ing telpon ing 1 Korinta. 4: 6. "Kanggo sinau aturan nalika nerangake kita ora kanggo pindhah ngluwihi apa Kitab Kitab Suci."

Yen pindhah menyang New Testaments memulang siji Ketemu ora kabeh lantaran kanggo Maria. Aku ora golek ing sembarang titik sing para rasul memulang Gréja Katulik Maria ora. Mulane kita nolak ajaran iki amarga padha ora didegaké ing Kitab Suci.

Wedjangan padha ora ing abad pisanan. Iku mung sawise sawetara abad lagi wiwiti muncul, Dewan Nicaea ing 325, banjur ana ing Efesus 431 bentuk Maria manungsa Basa Allah. Banjur dheweke nemu jeneng beda förebedjerska, prawan dadi, tanpa dosa, nådeförmedlerska lan co-redeemers.

Gréja Katulik banget dawa ing syarat-syarat elevation Maria lan Empu uga adoh saka apa Kitab Suci ngandika bab dheweke. Ing paragraf 969 saka Katekismus Katulik ngandika iki: "ibu iki Maryam ing urutan sih wiwit karo idin dheweke marang ing iman ing Annunciation lan kang dheweke temtu clung kanggo salib. Nalika dheweke minggah swarga, dhèwèké ora misi redemptive kang. Iku bakal terus tanpa gangguan nganti kabeh Bintang sampurna ing salawas-lawase. Liwat lantaran pipa sawijining dheweke nggagalake kita peparingé kawilujengan langgeng .... Mulane Virgin Rahayu wis kasebut minangka pengacara, santa pelindhung, ngewangi kanggo saluran lan ngirim saluran. "

Iki lantaran kanggo Maria "misi redemptive kang." Iku Gusti Yésus, mung Gusti Yesus, sing wis misi nyimpen. Nanging pangandikane Katolik Maria uga wis dadi. Iki nambah-ing kanggo apa ngandika tembung Gusti Allah.

Bandingake iki karo pangandikaning Allah langit: "malih mboten wonten karahayon, lan langit ora jeneng liyane sing wong wis liwat kang kita kudu disimpen." Kisah Para Rasul 4:12.

Titik padha bisa uga ngluwihi apa Kitab Suci ngomong yen sampeyan ngomong: "Mulane kasebut Virgin Rahayu" Yesus mucal kita carane ndedonga: "Lan apa kang koksuwun atas saka jenengku, aku bakal ngleksanani, supaya Sang Rama kaluhuraké ana ing Sang Putra. "John. 14:13. Iku sawise instruksi Gusti Yesus, ora catechism Gréja Katulik kang, kang kudu kita tindakake nalika kita ndedonga.

Maria lair tanpa dosa uga tambahan sing wis rampung ing Gréja Katulik, Kitab Suci ngandika yen kabeh wong wis padha gawe dosa (Rom. 3:23). Iki nyatakake minangka bubar minangka taun 1854th dogma

Isih mengko, pasamuwan dianakaké Maria mitrane menyang ing swarga, badan lan nyawa, iki kedaden ing taun 1950 ing Day All Saints 'mrentah banjur Paus Pius XII, ajaran Gréja Katulik ing Mary diakoni swarga. Diwangun kanthi akidah ing ngisor iki kanggo Maria: "Virgin tahan, Duwe rampung kang mesthi urip mulyo, awak lan nyawa lumebet ing kamulyan swarga."

We duwe document sing nuduhake proklamasi Paus ing taun 1950 lan iku utamané ngremenaken sing Tambahan digawe langsung sawise piwulang anyar iki diadegaké minangka Piwulangé ngandika ing ngisor iki bab sapa, "tanpo pekso bakal wani mbantah utawa mangu sing wis ditetepake, ing wong iki marang kang rampung tiba saka iman gaib lan Katulik. "

Ya, siji wis kaget ing ancaman lan njlentrehake semangat Paus kene apa sawise sing diadegaké piwulang iki, sing banjur ing sajabaning gaib lan iman Katulik. Sepisanan, ana iman gaib, iku ora bisa ditemokaké ing tembung Gusti Allah, mula iku rodo ngelawan, sing wis tiba saka dhampare gaib yen siji affirms piwulang iki, hukum ing taun 1950. Sing siji bakal tiba saka iman Katulik kudu tinimbang diarani minangka tandha sehat ora bakal nerak, tanpa absconds doktrin unbiblical, kang Kitab Suci nyebut kita.

Kanggo Katulik sing pretyaya marang pasamuwan iki kudu angel karo ancaman iki ora nampa learning manungsa iki. Mungkin iku ndadekake kowe wedi pracaya iki lan tetep ing pasamuan iki, banjur uga statement papal iki ditampa supaya kang kanggo gawé ikatan karo wong malah luwih kanggo pasamuan iki lan ajaran unbiblical.

Apa sing Katulik, break karo iki, nyuwun pangapunten lan nemu delectable Injil lan mardika sehat lan kebebasan ing Gusti Yesus Kristus.


Pandonga kanggo Maria unbiblical

tengah Maria ing Gréja Katulik banget nyata lan banget bab awon sing iki obscures Yesus, Putraning Allah, Juru Slameté jagad. Iku bab 400 taun sawise Gréja Kristen wiwit ing panase sing Maria wis ganti saka kang wong biasa karo misi gaib, dadi ratuning langit, lan jeneng tambahan liyane.

Iku saka kultus yèn tradhisi Maria lan patung anak wis propagated menyang Gréja Katulik.

Punika awujud tradhisi sing metu liwat abad ing Gréja Katulik. Mulane, ora ana panguwasa kanggo tradisi manungsa iki. iman Kristen kita adhedhasar wewenang saka Kitab Suci lan marang piwulangé para rasul, lan kang murup ing exaltation Maria dening anané. Amarga iku, kita kendel bisa mbebasake kita saka ajaran bab Maria.

Ing wulangan para rasul lan Prajanjian Anyar iku ora metu saka ajaran sing dikembangaké watara Maria, banjur kita bisa ngrancang minangka unbiblical.

Gréja Katulik wiwit karo soko cilik saka ajaran Kitab Suci kang ing wilayah iki. Iku kanggo narik baris sing cabang mati saka garis lurus bakal luwih adoh saka asal, sing liyane sing baris digambar. Dadi wis karo ajaran ing Maria ing Greja Katulik.

Iki ora ditulis kanggo ngukum Katolik individu. Sampeyan tuwuh munggah ing tradisi kuwi saka Gréja Katulik, iku gampang bakal ngandika kanggo salah karo piwulang iki. Iki ditulis bisa katon minangka alat kanggo Katolik kanggo break nglarakake iki sinau lan nemu kabèh arah Yesus, kang nyimpen, lan kanthi mangkono kita kudu ndedonga marang Gusti Allah.

Iku karo sumelang sing kita Wigati sing Gréja Katulik punika pasamuan karo sawetara ajaran unbiblical, salah siji kang kultus Maria. Bener, nganggo cara akeh, Maria loftier saka kang putra, Gusti Yesus, iki ngandika kabeh babagan carane salah sampeyan bisa njaluk.

Iku ora mung dadi sabar ekumenis lan kebecikan murni supaya pendekatan unsound iki Maria wates kamanan. We kudu ingatase hak bebas wicara lan kita bisa digunakake kanggo bantuan Katolik kanggo njaluk adoh saka ajaran nglarakake bab Maria.

Apa kita kene wis ditulis bab Gréja Katulik kudu saben mesthi apa cara iki. A kasunyatan iku Gréja Katulik lan ajaran sawijining padha dianggep ketok kanggo mbukak. Dadi ketok sing ing sekolah kanggo bab atus taun kepungkur minangka bagéan saka pendidikan anak sekolah. Carane akeh liyane kudu kita ora ing framework pasamuwan dadi cetha apa stands Gréja Katulik kanggo, nalika banjur ing buku-buku negara felt sing iki bakal dadi bagéan saka pendidikan ing sekolah.

Kita bakal Quote Textbook ing sajarah bangsa saka C. T Odhner. buku iki digunakake kanggo akeh puluh kanggo pendidikan anak sekolah. Dadi iki jelas iman Katulik sing wis berlaku sadurunge Reformasi saka doktrin lan institusi Katulik: "Iman Kristen ana pasulayan leluhur kita, padha ora Kristen murni, kuwi sing ana diprodhuksi ing Kitab Suci, nanging ing Piwulangé. Nalika iku mesthi wektu dadi pipis akeh pepanggihan manungsa. Padha nyembah ora Gusti Allah Tritunggal piyambak, nanging uga, lan mbok menawa malah luwih, "Basa Allah" (Maria lan wong-wong mursid. Ie, Gusti Allah ngabekti wong sing sawise pati dadi dianggep keramat lan sujud minangka mitos. Punika ugi pitados bilih Paus Roma ana Kristus gubernur bumi lan kanggé sedaya Gréja Sang Yehuwah, Mulane ngrungokake kabeh pepakone, lan disebut "Sang Rama Suci". Yen sapa wani nglawan wong, piyambakipun kaukum karo excommunication, IE tilar saka patunggilan pasamuan ibadah lan sakramèn. "Akhir Kutipan Odhner.

Yen artikel iki kritis Gréja Katulik, iku siji tengen. Bener, kritik iku cukup entheng ing comparison kanggo apa wong Gusti Allah ing sajarah wis. Ora saben wong weruh sing jeneng kadosta Wyckliff, Huss, Luther, Calvin, Melanchthon, Knox, Tyndale, John lan Charles Wesley felt sing kepausan punika harlot gedhe minangka diterangake ing kitab Wahyu, diwaca bab 17. Iku ngandika saka Gusti Allah pangadilan ing harlot ing.

Akeh Protestan Gereja uga klebu ing sera sing. Kepriye ing wektu kita bisa klalen iki? Carane kita bisa pindhah ing pasekuton karo Katulik marga gerakan sudhut ekumenis kang? Iku wektu kanggo kita ing sampah-wektu pungkasan, ngerti kajelasan sadurungé kita wis lan uga kelingan rembugan kita.

We kudu manut marang Gusti Allah lan Tembung Kang luwih saka meneng lan nampa pasamuan iki karo ajaran unbiblical sawijining. Cara liya kita bisa ngomong kita pracaya ing tembung Gusti Allah lan mikir sing gereja iki mung siji kabeh pasamuwan-pasamuwan liyane?


Publicerades onsdag, 20 november 2019 16:41:40 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 3 april 2020 23:10
Be för David som har det svårt pga autism och ADD. Be för föräldrarna att de ska orka och att familjen får möta jesus.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp