Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Armand Duplantis njupuk saka dunia ing Wikipedia Pole ing 6 meter lan 17 cm

Nanging pangarep-arep kita kang pracaya marang Gusti Yésus sing luwih gedhe!

Iku banget sora lan nyengsemaken. Nanging aku ora bisa bantuan nanging nggawa metu pangarep-arep kita kang pracaya marang Gusti Yésus sing akeh ageng lan luwih. Duplantis sumungkem ing Mat maneh nanging pangarep-arep kita tansah kabeh cara menyang kalanggengan!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 8 februari 2020 22:14

6 meter lan 17 cm

Armand Duplantis saingan kanggo Swedia wis bejat saka dunia ing Wikipedia Pole ing gala jero ruangan sore ing Polandia.

Armand Duplantis, disebut "Mondo" iku sawijining Pole vaulter American-Swedish. Dheweke wis dual kewarganegaraan, nanging saingan kanggo Swedia.

Panjenenganipun liwati dhuwur 6 meter lan 17 cm ing nyoba liyane.

Iku banget sora lan nyengsemaken.

pangarep-areping karahayon

Nanging aku ora bisa bantuan nanging nggawa metu pangarep-arep kita kang pracaya marang Gusti Yésus sing akeh ageng lan luwih. Duplantis sumungkem ing Mat maneh nanging pangarep-arep kita tansah kabeh cara menyang kalanggengan!

Rum 8: 24a. Kanggo ing pangarep-arep kita disimpen.

Segerjubla

Panjenenganipun nyuwék garis ing nyoba pisanan, nanging kaloro iya kang! 6 meter lan 17 cm! Langsung sawise Langsung mlayu metu menyang pirsawan lan segerjublade.

Carane akeh liyane kudu kita ora segerjubla saka pangarep-arep ing Gusti Yesus Kristus, wis menang kita?


Publicerades lördag 8 februari 2020 22:14:43 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 30 september 2020 23:21
Be Jörgen kommer till insikt om sin synd och omvänder sig snarast och ångrar sig och ber om förlåtelse till alla berörda! Låt det leda till en sann försoning mellan alla parter!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp