Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Apa Gusti Allah utawa koran Dagen kontrol sing? - Usul bönekonferensen negara Nordic nelpon nalika ing Solna

Aku njaluk pensive, nalika ana, iku nyapu aside sikil ing kabeh sadurunge aku panginten kaya pocapan minangka yen "Gusti Allah."

Apa Gusti Allah utawa koran Dagen kontrol sing? - Gegayutan bönekonferensen ing Solna.

Koran Dagens artikel bab ngrancang bönekonferensen "wektu telpon Nordic" minangka guru Kitab Suci Lars Enarson ngripta ing.

Iku nuduhake, dening pisanan setya partisipasi ing konferensi - lan ing kasus aku panginten kuwi ana obrolan alam karo Gusti Allah - nanging mengko ing dina, Reporters pinanggih "wahing sethitik sing" - sing padha ora takon Allah kanggo pembinaan kanggo sawijining tumindak ... Amarga yen rampung, mesthi ora padha kanggo ngganti kaputusan sing.


Av Bertil Rosenius
lördag, 15 februari 2020 20:10

Jas lan angin

Punika turncoats, paling juru misuwur sing saiki nyelehake metu saka bönekonferensen: "Moment Nordic Kabar"? Sing sapa ngrungokake - Allah utawa koran Dagen?

sumber

Koran Dagens artikel:

Alexa Kallelsestunds Scandinavia kang:

Aku ora latar kanggo pujian kula dening, mung pratelan fame punika Dyslexia sandi, lungguh paling hobbled.

Nanging aku duwe bangga kanggo nyandhang: aku ditampa lan bakal disimpen dening sih, banjur aku dikonfirmasi, lan aku meh saben dina wiwit banjur tragglat, maca lan sinau Sabda Allah.

Mangkono, bab diwatesi - miturut standar finrummens - ing cara sing paling apik! Nanging karo "mung" Sabda Jahwéh, Roh lan urip School wulangan minangka titik miwiti, Aku wonder ...

Dadi adoh kaki

Aku tansah mangertos iku sing - utawa paling ngarep-arep - sing pandhita iki - kaya kasebut ing artikel - wis dipimpin déning Gusti Allah. Sing pancasan menyang tumindak wis didegaké ing bönekammarens tenang pribadi lan komuni karo Gusti Allah.

Lan Maksudku, sing wis ana - ing kakus pandonga - didegaké tumindak, ngirim ora lan ora kudu ngganti sing, mung amarga wong politik karo masyarakat, ing guise saka koran Dagen, publicly highlights urip lan institusi perennial lan rampung mbukak.

Aku njaluk pensive, nalika ana, iku nyapu aside sikil ing kabeh sadurunge aku panginten kaya pocapan minangka yen "Gusti Allah."

Adhedhasar statements salah paham iki, kaya pancasan pisanan kanggo kabar kanggo bönkonferensen? Pancasan wiwit Day bisa gampang derail?


Poster "wektu telpon Nordic", kalebu loro juru sing saiki wis metu saka partisipasi ing konferensi.

"Nysa sethitik"

Iku nuduhake, dening pisanan setya partisipasi ing konferensi - lan ing kasus aku panginten kuwi ana obrolan alam karo Gusti Allah - nanging mengko ing dina, Reporters pinanggih "wahing sethitik sing" - sing padha ora takon Allah kanggo pembinaan kanggo sawijining tumindak ... Amarga yen rampung, mesthi ora padha kanggo ngganti kaputusan sing.

Carane kita mangertos Skoglund lan nyuwék tumindak Mbangun? Apa Gusti Allah utawa koran Dagen kontrol sing? Utawa iku mergo ...? Apa saiki kita nimbang kabeh sadurunge kirim kang kabentuk saking patunggilan karo Gusti?

Aku pemikiran ...?


Publicerades lördag, 15 februari 2020 20:10:25 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp