Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Adolf Hitler ana vegetarian

Preschool pengin "nyimpen iklim" dening kabeh anak mangan vegetarian.

Pangan ing piring.

Aku panginten babagan iki karo Adolf Hitler nalika aku maca sing ana TK ing lor Swedia sing pengin "nyimpen iklim" dening kabeh anak mangan vegetarian. Apa wis kedados?


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 26 oktober 2019 16:10

Adolf Hitler ana vegetarian

"Sawetara daging ora ana, amarga Hitler vegetarian. Pangan apik, apik banget, nanging ora tau bisa seneng iku."

Iki jelas siji saka Hitler provsmakerska Margot Wölk sing slamet Perang Donya II. Masakan Hitler padha sayuran, sauces, pasugatan mie lan woh-wohan endah.

Hitler plans pangan kanggo perang

Ana panemu beda kok Hitler vegetarian. Mungkin iku amarga alasan kesehatan amarga wis masalah karo weteng.

Kanggo nulis Joseph Goebbels ing diary kang, April 26, 1942:

"A part owahan saka obrolan kita pengabdian pimpinan kanggo pitakonan vegetarian. Iku luwih percoyo saka tau sing mangan daging iku mbebayani kanggo manungsa. Mesthi, wong mangerténi sing sak perang ora bisa ngganti sumber pangan kita Sejatine. Nanging sawise perang, piyambakipun sedya kanggo menehi hasil karo masalah iki. Mungkin kang tengen. "

Aku panginten babagan iki karo Adolf Hitler nalika aku maca sing ana TK ing lor Swedia sing pengin "nyimpen iklim" dening kabeh anak mangan vegetarian . Apa wis kedados?

Kabeh pangan diresiki

Ing Kitab Suci sampeyan njaluk mangan kabeh jinis pangan. Ana Larangan. Ana mbokmenawa ora masalah kanggo iklim utawa apa jenis panganan kita mangan, nanging ana cukup masalah liyane. Miturut cara, gawe resik awak kabeh panganan, kang ngandika Gusti Yesus piyambak.

Mark 7:18. Banjur ngandika [Yesus] kanggo wong-wong mau: Apa sampeyan uga supaya bodho? Apa kowe ora ngerti sing boten teka saka njaba menyang wong bisa gawé najisé wong mau? 19. Sabab ora tumiba ing manah nanging menyang ing weteng, liwat kang kabeh pangan diresiki lan wis pungkasan alam.

Siji bab punika penting

Menapa malih, iku uga kaya iki ing Kitab Suci:

Kisah Para Rasul 15:28. Kanggo Roh Suci lan kita wis mutusaké kanggo lay marang beban ora luwih kajaba iki perlu:

29. Sing ngirim abstain saka kang kurban kanggo brahala, rah, lan daginging kewan tetakan, lan saka laku jina. Yen sampeyan kanthi teliti takon sampeyan iki, sing dilakoni tengen. Pamitan.

alasan poto Aku iki apa migunani lan ora ana guna: Mangan kabeh ing moderat bakal mbokmenawa ora masalah.

Apa comfort iki menehi kita. Aku ora njaluk melu karo akèh hukum lan kontrol kanggo disimpen. Mung siji bab punika penting lan sing nampa Gusti Yésus lan disimpen. 

Aku tau maca bab dhokter sing ngunjuk rong liter saka jus wortel dina amarga bakal migunani. Panjenengané tilar donya sirosis kang ora bisa nangani dadi luwih jus wortel saben dina.

propaganda

Iki karo iklim koyone evasion kanggo ngontrol wong. Apa jenis agenda iku pancene konco? Apa kanggo pungkasanipun bisa kanggo sijine Antikristus ing dhampar?

Sampeyan kudu ora wedi saka apa sing mangan, lan ora kudu kalbu ala. Mangan lan aran apik. Ora tiba kanggo propaganda sing rawuh ing macem-macem cara kanggo ngatur lan ngontrol urip. kaya dakwah wis dadi liyane lan liyane bukti ing wektu sing saiki manggon ing. Iku tandha saka kaping.

Ing bab mung sing paling wigati lan pinunjul ing urip iku sing nampa Gusti Yésus Kristus lan bisa disimpen!

Roma 14:17. Sabab kratoné Allah iku ora mangan lan ngombé, nanging kabeneran lan katentreman lan kabungahan ing Roh Suci.


Publicerades lördag, 26 oktober 2019 16:10:39 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 3 april 2020 00:21
Jag ber om ett ekonomisk mirakel så att jag har råd att flytta och köpa nytt hus!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp