DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Kristen media Skrivklåda Om Info

Läsarmejl

Jag plågades av en självmordsande

Av: Emma
fredag 27 december 2019 00:53

Denna artikel är gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Jag plågades av en självmordsande

Det blev en dramatisk manifestation och motstånd från självmordsanden innan den till slut lämnade mig. Den hårda kampen innan den till slut lydde och släppte greppet om mig varade cirka 45-60 minuter.

Plågades av självmordstankar

Även jag plågades fruktansvärt av självmordstankar under några års tid när jag var ca 37-40 år gammal. Jag var frälst och jag verkligen älskade Jesus, men livet var för svårt och jag kände att jag orkar inte längre...

Jag började fantisera om hur det skulle vara att avsluta mitt liv.

Åren gick, och dessa självmordstankar blev allt starkare och starkare och starkare.

Självmordsrösten

Till slut var det som att någon började att tala till mig och säga: "ta ditt liv! Gör det! TA DITT LIV!!!"

Rösten kunde jag i början avbryta med ren viljestyrka, för min familjs räkning, jag tänkte att jag bara kan inte utsätta dem för något sådant.

Men tiden gick och jag fortsatte må vansinnigt dåligt. Så till slut höll jag på att förlora kampen mot självmordsrösten.

Jag plockade ibland fram en kökskniv och tryckte den löst mot min handled, jag hörde den påhejande rösten säga mycket uppfordrande nu till mig "GÖR DET! GÖR DET!!! GÖR DET NU! TA DITT LIV!!! TA DITT LIV! GÖR DET!"

Talade till självmordsanden

Nu var det inte längre så att jag hade kraft att relativt lätt kunna slå bort tankarna genom att tänka på min familj, och att jag bara inte kunde utsätta dem för att hitta mig på köksgolvet där jag skulle ha förblött till döds genom att skära av mig handledens blod ådror.

Nu visste jag mycket klart att jag måste få hjälp, jag var tvungen få befrielse annars skulle jag inte leva länge till.

För att göra en lång historia lite kortare, så fick jag förbön av andefyllda trossyskon som i Jesu Kristi mäktiga namn tilltalade en stark självmordsande som fanns över mig, att den måste släppa sitt grepp över mitt liv.

Det blev en dramatisk manifestation och motstånd från självmordsanden innan den till slut lämnade mig. Den hårda kampen innan den till slut lydde och släppte greppet om mig varade cirka 45-60 minuter.

Efter denna befrielse blev jag verkligen FRI från självmordstankarna.

Självmordsdörren stängdes

Trots att livet fortsatt vara tufft för mig, så är den dörren stängd i mitt sinne. Självmordsdörren stängdes den dagen, och har förblivit stängd allt sedan dess. Stängd, låst och tillbommad av Jesus Kristus själv!

TACK älskade, dyrbara Jesus! Min Frälsare och min Befriare. TACK!

Emma

#Emma #Självmord #Vittnesbörd #SjälvmordsandeANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 38, fredag 24 september 2021 kl. 16:39

Dagens bibelord

“Så kasta inte bort er frimodighet, den ger stor lön. Ni behöver uthållighet för att göra Guds vilja och få vad han har lovat.” (Hebrews 10:35-36)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be högt den här bönen om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 23 september 2021 19:32
Gode gud hjälp mig! Har blivit falskt anklagad av en arbetakamrat att jag mobbar honom,jag har inte gjort det,mannen är psykopat och har mig som en bricka i hans spel med en förhoppn att bli utköpt


Aktuella artiklarSTÖD APG29

SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare (Paypal)
Bankkonto: 8150-5 934343720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt

mejl@apg29.nu
072-203 63 74

Om

Wikipedia om Christer Åberg

Mer

apg29.se
apg29.com 
apg29.nu 
christeraberg.se

Translate

↑ Upp