Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Jag kan fortfarande minnas platsen jag blev frälst

Man blir frälst av nåd genom att man tar emot Jesussom har fullbordat allt.

Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 14 januari 2020 02:29
TV

Christer Åberg


#Christer Åberg #Nåd #Laggärningar


7 kommentarer

1

x
Calle
tisdag, 14 januari 2020 10:54

När Guds ande rör vid mina hjärtas strängar börjar jag ibland att gråta, är det någon som har samma erfarenhet?

Svara

x
Johanna
tisdag, 14 januari 2020 14:28

Ja då har varit ute för samma många ggr😊

Svara

x
Lasse K
tisdag, 14 januari 2020 18:41

Jag gråter av glädje och tacksamhet varje gång jag tänker på min frälsning. Mitt inre jublar och i ande leder min tunga till ett ljuvlig lovprisning till min herre och frälsare.
Ingen kan ta det ifrån mig jag bara vet att det är sant och visst.
Gud talar till mig. Ibland med hörbar röst. Jag har sett Jesus och han svara på min bön. Sjuka blir friska som han lovat. Jag lider ingen brist. Han är alltid med mig. Jag är aldrig svarslös han leder min tunga. Allt förmår jag i honom. Han ger mig kraft. Behöver i tesova mer än tre timma. Kan be i fyra innan jag går till jobbet i gruvan.
Tack min käre fader i himmelen!

Svara

x
Leif svarar Lasse K
tisdag, 14 januari 2020 19:14
Lasse K skrev:
Jag gråter av glädje och tacksamhet varje gång jag tänker på min frälsning. Mitt inre jublar och i ande leder min tunga till ett ljuvlig lovprisning till min herre och frälsare.
Ingen kan ta det ifrån mig jag bara vet att det är sant och visst.
Gud talar till mig. Ibland med hörbar röst. Jag har sett Jesus och han svara på min bön. Sjuka blir friska som han lovat. Jag lider ingen brist. Han är alltid med mig. Jag är aldrig svarslös han leder min tunga. Allt förmår jag i honom. Han ger mig kraft. Behöver i tesova mer än tre timma. Kan be i fyra innan jag går till jobbet i gruvan.
Tack min käre fader i himmelen!

Härligt Lasse👌

Jag minns faktiskt en sådan ljuvlig tid i mitt eget liv. Men det var mer i början av min frälsning.

De första två månaderna sov jag nog inte mer än högst 2-3 timmar per natt innan jag gick till jobbet. Jag läste Bibeln så ofta jag bara fick en liten stund över, satt i badkaret i timmar mitt i natten och läste. Läste genom Bibeln på bara några veckor. Jag var ute och bad, vandrade runt i bygden mitt i natten när andra låg och sov. Jag kunde inte ens förstå varför andra slösar bort sina liv med att sova när Jesus lever och vill allas räddning, och man kan ju umgås personligen med Honom.

Jag säger bara Halleluja Lasse, njut av Guds härlighet och närvaro så mycket det bara går👌🙏🎵🎶🎉🥰

Svara

x
Lasse K svarar Leif
onsdag, 15 januari 2020 15:13
Leif skrev:
Härligt Lasse👌

Jag minns faktiskt en sådan ljuvlig tid i mitt eget liv. Men det var mer i början av min frälsning.

De första två månaderna sov jag nog inte mer än högst 2-3 timmar per natt innan jag gick till jobbet. Jag läste Bibeln så ofta jag bara fick en liten stund över, satt i badkaret i timmar mitt i natten och läste. Läste genom Bibeln på bara några veckor. Jag var ute och bad, vandrade runt i bygden mitt i natten när andra låg och sov. Jag kunde inte ens förstå varför andra slösar bort sina liv med att sova när Jesus lever och vill allas räddning, och man kan ju umgås personligen med Honom.

Jag säger bara Halleluja Lasse, njut av Guds härlighet och närvaro så mycket det bara går👌🙏🎵🎶🎉🥰

Ja varför ska vi sova? Kraften kommer från honom som skapat himmel och jord. Vi har ju faktiskt blivit varnade för att sova. Vi ska vars vakna och redo, säger herren. Och tiden öe sbart inne för herrens återkomst. Halleluja!

Svara

x
Leif svarar Lasse K
onsdag, 15 januari 2020 16:09
Lasse K skrev:
Ja varför ska vi sova? Kraften kommer från honom som skapat himmel och jord. Vi har ju faktiskt blivit varnade för att sova. Vi ska vars vakna och redo, säger herren. Och tiden öe sbart inne för herrens återkomst. Halleluja!

Javisst, tiden är snart här när både uppryckandet och Jesu andra ankomst till jorden kommer att ske. Exakt vet ingen förutom Herren Själv, så vakna behöver vi vara!

Nu har jag ändå lärt mig att den första tiden så fylldes jag så starkt av Guds Ande, så att det som egentligen var det naturliga tillståndet för oss människor liksom försvann för mig.

Nu för tiden i det naturliga tillståndet blir jag tröttare på jobbet om jag inte sover minst ca 6 timmar om natten.

Gud låter oss ibland och emellanåt leva i det så att säga övernaturliga och jag längtar dit igen. Jag vill uppleva det mer och mer framöver och tror också att Gud kommer att fylla oss ännu mer.
Idag så upplever jag ändå dagligen Guds Ande fysiskt i mitt bröst men, min fysiska kropp upplever mycket naturliga mänskliga begränsningar.

Det viktiga för oss alla är att vi hela tiden ändå är villiga till att tjäna Jesus, längtande efter Hans närvaro, och sökande efter Hans ansikte.

Jesu välsignelser över dig Lasse 😘

Svara

x
Ellen S svarar Lasse K
måndag, 20 januari 2020 12:37
Lasse K skrev:
Ja varför ska vi sova? Kraften kommer från honom som skapat himmel och jord. Vi har ju faktiskt blivit varnade för att sova. Vi ska vars vakna och redo, säger herren. Och tiden öe sbart inne för herrens återkomst. Halleluja!

Självklart ska vi sova. Och på andra sätt vara rädda om vår hälsa. Den som är brinnande idag kan vara utbränd i morgon. Att Herren ger oss ny kraft innebär inte att han är tvungen att stötta oss i alla galenskaper som vi i vår mänskliga svaghets iver att prestera kan tänkas hitta på.

Åter till ämnet: Jag minns också platsen där jag blev frälst. En källarlokal där jag gick på UV-scouter. Fast det huset finns inte längre.

Svara

1

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 23 oktober 2020 02:58
Allt jag gör blir fel. Allt jag tar i bryts ner. Känner mej övergiven. Hittar inte gud. Varför skulle gud ens ge mej ett liv?

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp