DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Frågan | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Gästblogg

Israels suveränitetsplan kan utlösa ändetidens krig

Vi börjar röra oss mot ett profetiskt uppfyllande av dom krig som bibeln talar om skall komma.

När Daniel ser vilddjuret i Uppenbarelseboken, är det beskrivet med sju huvuden. Dessa huvuden är sju världsriken som har funnits genom alla tider, som har det gemensamt, att dom alla har förtryckt och försökt utrota det judiska folket.

Av: Mikael Walfridsson
onsdag 24 juni 2020 01:19

Detta är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Spänningar efter Israels ”suveränitetsplan”

Just nu upplever vi ytterligare spänningar i Mellanöstern, efter det att Israel har framlagt sin ”suveränitetsplan”. Den innebär bland annat, att Israel planlägger att utvidga sin suveränitet till Jordan Valley och delar av Judea och Samaria. Det har gett kraftiga reaktioner i området, där flera arabiska länder talar om att Israels plan ”undergräver regional fred och stabilitet”. Turkiet är en av dem som har reagerat kraftigast på Israels kommande tilltag, och hotar med att samla alla muslimska länder mot Israel. Vi börjar röra oss mot ett profetiskt uppfyllande av dom krig som bibeln talar om skal komma. Vi har GOG/Magog kriget, och sedan Psaltaren 83, som är ett pågående uppfyllande sedan Israel blev en självständig nation 1948.

När Daniel ser vilddjuret i Uppenbarelseboken, är det beskrivet med sju huvuden. Dessa huvuden är sju världsriken som har funnits genom alla tider, som har det gemensamt, att dom alla har förtryckt och försökt utrota det judiska folket.

Uppryckandet före vedermödan

Det finns två doktriner eller läror, som genom tiden har gett mig ny förståelse och nytt ljus över ändetidens utveckling, gentemot det profetiska ordet. Den ena är förståelsen för att Herren kommer att hämta sin församling och brud innan den sista och 70:e års veckan. Före det att Antikrist träder fram, och före det att Guds vrede blir utgjuten över den här jorden kommer Guds församling att bli bortryckt till himlen. Därefter, sekventiellt efter församlingens tid på jorden, kommer Herren att fortsätta sin profetiska tid med Israel och han kommer att döma den här världen genom sigill, basuner och vredesdomar.

Antikrists ursprung

Upp 13: 1–2 – Och jag såg ett vilddjur stiga upp ur havet. Det hade tio horn och sju huvuden och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn. Vilddjuret som jag såg liknade en leopard, och det hade fötter som en björn och ett gap som ett lejon. Och draken gav det sin makt och sin tron och stor myndighet.

Den andra förståelsen som har ändrat min syn på ändetiden, är att syndens människa – Antikrist, kommer utifrån den islamiska delen av världen. När Johannes ser det första vilddjur som stiger upp ur havet beskriver han det med sju huvuden med hädiska namn, tio horn och med tio kronor på dessa huvuden. Vilddjuret liknas vid en leopard, med fötter som en björn och ett gap som ett lejon. Det får samtidigt all sin makt och myndighet från Draken. Genom att studera dessa vilddjur och världsriken som både Johannes och Daniel beskriver, får vi en bild av Antikrist, hans rike, hans uppkomst och utbredelse i ändetiden. Det finns förtalare för att Antikrist ursprung antingen kommer att vara från ett nyuppståndet Romerskt rike, eller utifrån det Osmanska riket (det muslimska kalifatet). Men egentligen finns det inga motsättningar i dessa påståenden, då dessa landområden och de länder som är aktuella, stort sätt är det samma inom dessa två riken.

Det sista världsriket

Antikrists välde kommer att bli det åttonde och sista världsriket som kommer att verka och vara under Satans inflytande. Eftersom vilddjuret som Johannes ser har symboler från de andra världsriken, visar detta att Antikrist kommande rike kommer att bestå och vara en kombination av de tidigare riken och landområden. Odjuret kommer att ha en leopards kropp (Grekland), en björns fötter (Medien-Persien), och ett lejons gap (Babylonien), och de tio hornen är på samma sätt som de tio tårna på Nebukadnessars bildstod, en symbol på det tiostatsförbund som kommer att finnas inom det i det återuppståndna romerska väldet. När vi ser på de områden som Antikrist ska komma från, så är det alltså utifrån det Osmanska riket, eller den östra delen av det gamla Romerska riket, som alltså blir det åttonde, och det sista världsriket.

Antikrists ursprung

Dan 8: 8–9 - Bocken blev mycket mäktig. Men när han var som starkast brast det stora hornet sönder och fyra andra stora horn kom upp i dess ställe, riktade åt himlens fyra väderstreck. Från ett av dem sköt ett nytt litet horn ut, som växte till kraftigt mot söder och öster och mot 'det härliga landet

Symbolerna för det makedoniska (grekiska väldet) imperiet var leoparden (Dan 7:6) och bocken (Dan 8: 5-12). Efter Alexander den stores plötsliga död, blir det grekiska väldet uppdelat i fyra delar. Det var det stora hornet som bröts av och delades upp till fyra horn. Där utgör bland annat Grekland, Turkiet, Syrien och Egypten de fyra styckade delarna av Alexander den stores rike. I följe profetian kommer det lilla hornet (Antikrist) att skjuta upp som ett nytt litet horn på bocken (Grekiska väldet), där han växer till i kraft där han sedan drar söder och österut mot Israel.

Det största världsriket

Dan 7: 7–8 - Sedan fick jag i min syn om natten se ett fjärde djur, mycket förskräckligt, fruktansvärt och starkt. Det hade stora tänder av järn, det uppslukade och krossade, och det som blev kvar trampade det under fötterna. Det var olikt alla de tidigare djuren och hade tio horn. Men medan jag såg på hornen fick jag se hur ett annat horn sköt upp mellan dem, ett litet horn som stötte bort tre av de förra hornen. Det hornet hade ögon som liknade människoögon och en mun som talade skrytsamt

Antikrist blir sedan en del av det återuppståndna romarriket, då han skjuter upp som ett litet horn bland de tio hornen. Det lilla hornet blir till sist större än alla andra ord och visar oss att Antikrists rike kommer att bli större än alla andra tidigare världsriken. När kungarna inom 10 hornsimperiet överlåter sin makt till Antikrist, betyder det att hans rike blir ett världsrike som kommer att vara en kombination av det antika grekiska imperiet och ett återuppstått romerskt eller islamskt välde. Det kommer att bli världens mäktigaste rike någonsin med Antikrist som ledare, men kommer att vara ett rike som kommer att ”krossas, men inte genom människohänder” (Dan 2:45).

Jesus kommer snart!

Källa:

Turkey Threatens to Unite all Muslim Countries Against Israel - Breaking Israel News | Latest News. Biblical Perspective.

Mikael Walfridsson


#Israel #Antikrist #Världsriket #Profetiskt #Sista tiden


36 kommentarer

1 2 »4

x
Karl Håkan Sandell
onsdag, 24 juni 2020 08:57

För egen del går jag inte och väntar på Antikrist för Antikrist har varit. Det var Hitler som var Antikrist. Han dödade 1/3 av Judarna, alltså av Guds egendomsfolk, och uppfyllde därmed kriteriet för Antikrist.

Det 10 Hornade Vilddjuret som det talas om i Upp 13 det är de Kolonialmakter som var c:a 10 till antalet och som styrde världen under första halvan av 1900 talet. Det var då som Hitler kom fram och under 3,5 år (1942 – 1945) körde sina gaskammare där 6 milj Judar blev dödade. En händelse som ekar genom tidsrymden än idag.

Och det var under första delen av 1900 talet som tecknet Radion kom, en Mun som talar stora och hädiska ord. Och det finns fortfarande inspelningar av Hitlers tal från den tiden.

Och ska man säga något riktigt hemskt då säger man Hitler och Nazismen. Han har rekordet i hemskhet.

Så att gå och vänta på Antikrist och det 10 hornade vilddjuret gör att i vi blir blinda och ser inte Profetian idag. Snart kommer Jesus och det gäller att vara bered.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se


Svara

x
Karl Håkan Sandell
onsdag, 24 juni 2020 09:25

Idag har vi passerat stora delar av Upp 13 och framåt och vi har kommit till Vredesskålarnas tid i Upp 16. Det är därför som allt är så hemskt idag och vi är i tiden för de 3 onda Andarna de som är som Paddor.

Vi kan se hur tecknen som Bibeln räknar upp har gått i uppfyllelse.

I Upp 13:14 – 15 har vi Vilddjurets bild, En blid som har rörelse och kan tala alltså vår TV som kom på 1950 talet och totalt behärskade vår västvärld och vad man skulle tycka.

I Upp 13:16 – 18 har vi internet med Vilddjurets användarnamn och kod för att kunna handla, och med www alltså 666 som kännetecken.

I Upp 14:6 – 11 har vi TV satelliterna, de tre Budbärarna, Änglarnan som flyger högst på himlen och där den första har Evangeliet till oss. Alltså kanaler som Kanal 10 och Vision Norge.

I Upp 15:2 ser vi den totalt uppkopplade världen som vi har idag. Där var och en av oss kan se allt som händer på hela jorden just som det händer. Jorden är totalt genomskinlig som ett Glas hav.

Och idag är vi alltså inne i Vredesskålarnas tid Upp 16, med de 3 Onda Andarna som härjar just nu De som är som Paddor och som åstadkommer den ena hemskheten efter den Andra. Många undrar vad som är på gång, och vi ser hur de här onda
Andarna vill föra krig mot Gud.

Ja man anar hur deras slutmål är att utplåna Israel och Judarna.

Men det är viktigt att vi ser hur Jesus ska segra (Upp 19:20) och vi har hela händelseförloppet i Psalm 2.

Jesus kommer mycket snart så låt oss vara vakna och inte gå och vänta på någon Antikrist för han har redan varit.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se


Svara

x
Karl Håkan Sandell
onsdag, 24 juni 2020 09:50

Det är viktigt att vi idag är varse dessa tre Onda Andar och deras verkan för de är igång just nu. Vi ser att de är som feta Paddor. Alltså totalt intelligensbefriade och stora och välgödda.

Och vi ser krafterna som är igång idag. De verkar totalt sakna tanke. De bara ska härska. Alla bara ska böja sig för dem. Hela Jorden ska bli en enhet under dessa tre krafter.

Och vi ser att de är välgödda, feta som Paddor, och har krafter som Sorros och andra Rika bakom sig.

Och här ser vi Vilddjuret, alltså Globalismen och Socialismen i en ohelig Allians.

Här ser vi Den Falske Profeten, Alltså Islam som går fram starkt idag och breder ut sig över västvärlden och kräver total underdånighet. Och inget tycks kunna stoppa den,

Och Slutligen ser vi Draken, den gamle Ormen som lurade Eva i Paradiset. Det är han som idag har gjort vår Kyrka totalt tom. Totalt utan kraft.

Och vi har alltså kommit till Guds väldiga dag, det är nu som Gud fullföljer löftet till Israel och upprättar det. Precis som han lovat i 1000 tals år. Och det är det som dessa krafter till varje pris vill stoppa.

Så idag är den personliga bönen och bibelläsningen viktig så att vi hör Guds röst och inte låter oss förföras för vi är inne i hemska tider där ondskan gör allt och lögnen fader Satan är i verksamhet som aldrig förr.

Men Jesus kommer att segra vi får upprepa detta så att vi inte tappar modet.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se


Svara

x
nils svarar Karl Håkan Sandell
onsdag, 24 juni 2020 11:27
Karl Håkan Sandell skrev:
Det är viktigt att vi idag är varse dessa tre Onda Andar och deras verkan för de är igång just nu. Vi ser att de är som feta Paddor. Alltså totalt intelligensbefriade och stora och välgödda.

Och vi ser krafterna som är igång idag. De verkar totalt sakna tanke. De bara ska härska. Alla bara ska böja sig för dem. Hela Jorden ska bli en enhet under dessa tre krafter.

Och vi ser att de är välgödda, feta som Paddor, och har krafter som Sorros och andra Rika bakom sig.

Och här ser vi Vilddjuret, alltså Globalismen och Socialismen i en ohelig Allians.

Här ser vi Den Falske Profeten, Alltså Islam som går fram starkt idag och breder ut sig över västvärlden och kräver total underdånighet. Och inget tycks kunna stoppa den,

Och Slutligen ser vi Draken, den gamle Ormen som lurade Eva i Paradiset. Det är han som idag har gjort vår Kyrka totalt tom. Totalt utan kraft.

Och vi har alltså kommit till Guds väldiga dag, det är nu som Gud fullföljer löftet till Israel och upprättar det. Precis som han lovat i 1000 tals år. Och det är det som dessa krafter till varje pris vill stoppa.

Så idag är den personliga bönen och bibelläsningen viktig så att vi hör Guds röst och inte låter oss förföras för vi är inne i hemska tider där ondskan gör allt och lögnen fader Satan är i verksamhet som aldrig förr.

Men Jesus kommer att segra vi får upprepa detta så att vi inte tappar modet.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se


Käre Karl,måste säga att du har misstolkat Upp.bokens beskrivning om A-krist.

A-krist skall ha ett Världsvitt Herravälde,både på det Andliga,Ekonomiska och Militära området.

Han kommer att sätta sig i Guds Temoel och där kräva Gudomlig tillbedjan,
2Tess.2; 3-12
Han kommer dessutom att Kräva att Alla låter sig Märkas med ett Chips,som en Bekräftelse att man låtit sig Underordna honom och hans styrelse och lagar!,
Upp.13;16-17.

Läs 2Tess.2;3-12.Matt.24:15-24.Dan.9:27,12;1. och hela Dan.7 som av judarna
betraktas som det viktigaste kapitlet i Danielsbolken,där A-krist omnämns i V 7- 8,och i uttydningen i v 23-25.

Vi måste vara realister och inse att Allt detta åstadkom inte Hitler! Mvh.nils

Svara

x
Karl Håkan Sandell svarar nils
onsdag, 24 juni 2020 12:53
nils skrev:
Käre Karl,måste säga att du har misstolkat Upp.bokens beskrivning om A-krist.

A-krist skall ha ett Världsvitt Herravälde,både på det Andliga,Ekonomiska och Militära området.

Han kommer att sätta sig i Guds Temoel och där kräva Gudomlig tillbedjan,
2Tess.2; 3-12
Han kommer dessutom att Kräva att Alla låter sig Märkas med ett Chips,som en Bekräftelse att man låtit sig Underordna honom och hans styrelse och lagar!,
Upp.13;16-17.

Läs 2Tess.2;3-12.Matt.24:15-24.Dan.9:27,12;1. och hela Dan.7 som av judarna
betraktas som det viktigaste kapitlet i Danielsbolken,där A-krist omnämns i V 7- 8,och i uttydningen i v 23-25.

Vi måste vara realister och inse att Allt detta åstadkom inte Hitler! Mvh.nils

Hitler behärskade inte hela Jorden, men det 10 Hornade Vilddjuret alltså Kolonialstaterna, som härskade då, gjorde det.

Upp 13:7. Och det ges honom att strida mot de heliga och besegra [få övertaget över] dem och han fick makt [kapacitet, auktoritet] över varje folk och språk och nation.

Här i Upp 13:7 kan man just läsa att han ska få övertaget över de heliga, alltså det Hitler gjorde med Judarna och eftersom det här också handlar om hela det 10 hornade vilddjuret, alltså Kolonialstaterna så var det så att det hade makt över varje folk och språk och nation.

Hela det här går alltså ihop men det innehåller flera olika delar.

Och i nästa vers

Upp 13:8. Och alla som bor på jorden, de vars namn inte har skrivits i livets bok, det slaktade lammets, från universums grundläggning [värdens skapelse], skall dyrka [älska, böjer sig för] honom.

Ser vi just hur Antikrist och Djävulen då, i början av 1900 talet, lade grunden för den avkristning som vi ser i hela värden idag.

När jag läser det här avsnittet Upp 13:1 – 10 så ser jag just framför mig Kolonialstaterna som behärskade hela världen och där Hitler kom fram som det horn som stötte bort 3 andra horn och som besegrade de heliga, alltså i Gaskamrarna utplånade 6 milj Judar.

Och det är viktigt idag att vi inser det här och inte hänger upp oss i profetian utan går vidare för Jesus kommer snart och vi måste vara vakna och inse att det som har hänt har hänt och inte gå och vänta på saker som redan har hänt för då blir vi blinda för profetian här i Uppenbarelseboken som är så stark idag

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.seSvara

x
Fredrik Eriksson
onsdag, 24 juni 2020 13:03

Det kommer med största sannolikhet vara ett digitalt (666) UV-vaccinationsplåster.

Plåstret påminner om ett ormgift,men istället för att injicera ett gift kommer det distribuera ett Corona-vaccin sponsrat av WHO och FN.
Plåstret kommer förmodligen kompletteras och utökas med en laserinbäddad holografisk 3d-tatuering som gör det möjligt att läsa av både temperatur och vaccinationsstatus från rymden.
Ingen slump att Bibeln beskriver att märket kommer tas i pannan eller handen.
RFID kommer förmodligen inte behöva användas ,därför att I vaccinet kommer det förmodligen innehålla transpondrar i nano-format.RFID går nämligen att sära ut ur kroppen,detta går inte med nanotranspondrar,ty de kommer att självregleras med en neurologisk tankeprocess kallad hyllning eller tillbedjan.

Svara

x
nils svarar Karl Håkan Sandell
onsdag, 24 juni 2020 13:27
Karl Håkan Sandell skrev:
Hitler behärskade inte hela Jorden, men det 10 Hornade Vilddjuret alltså Kolonialstaterna, som härskade då, gjorde det.

Upp 13:7. Och det ges honom att strida mot de heliga och besegra [få övertaget över] dem och han fick makt [kapacitet, auktoritet] över varje folk och språk och nation.

Här i Upp 13:7 kan man just läsa att han ska få övertaget över de heliga, alltså det Hitler gjorde med Judarna och eftersom det här också handlar om hela det 10 hornade vilddjuret, alltså Kolonialstaterna så var det så att det hade makt över varje folk och språk och nation.

Hela det här går alltså ihop men det innehåller flera olika delar.

Och i nästa vers

Upp 13:8. Och alla som bor på jorden, de vars namn inte har skrivits i livets bok, det slaktade lammets, från universums grundläggning [värdens skapelse], skall dyrka [älska, böjer sig för] honom.

Ser vi just hur Antikrist och Djävulen då, i början av 1900 talet, lade grunden för den avkristning som vi ser i hela värden idag.

När jag läser det här avsnittet Upp 13:1 – 10 så ser jag just framför mig Kolonialstaterna som behärskade hela världen och där Hitler kom fram som det horn som stötte bort 3 andra horn och som besegrade de heliga, alltså i Gaskamrarna utplånade 6 milj Judar.

Och det är viktigt idag att vi inser det här och inte hänger upp oss i profetian utan går vidare för Jesus kommer snart och vi måste vara vakna och inse att det som har hänt har hänt och inte gå och vänta på saker som redan har hänt för då blir vi blinda för profetian här i Uppenbarelseboken som är så stark idag

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.seDet du tolkar liknar till en del Jehovas Vittnens felaktiga tolkningar.
De sade att år 2014 skulle Jesu återkomst ske,satan skulla vara bunden och fridsriket komma.

Men det blev då dess Motsats.
Samma år 2014 började Världshistoriens värsta krig;Första Världskriget.
Då flyttade de fram Jesu återkomst till År 2016,men att Han då kom Osynligt!
Ett bevis därpå var den Tekniska utvecklingen med bla.Uppfinningen av Dammsugaren!

Jag respekterar din Trosuppfattning som får stå för Dig,men tar helt avstånd den!

Svara

x
Fredrik Eriksson
onsdag, 24 juni 2020 13:36

I korthet kommer märket (troligen) vara en neurologisk uppdatering, en så att säga chimerisk process i dagligt tal homo novus Dvs en ny människa.En ny skapelse med den lilla bieffekten att du nu inte är frälsningsbar. Transhumanismens och Socialismen /Socialdemokraternas triumfkort?

Märket kommer på så sätt att eliminera alla former av negativt tankegods eftersom den inte bara kommer frikoppla ditt kött.
Märket kommer också med största sannolikhet koppla bort din själ.
Och vad vore viktigare än det?

Det står skrivet att de ska önska att dö men tom döden skall fly ifrån dom.

Svara

x
Karl Håkan Sandell svarar nils
onsdag, 24 juni 2020 13:53
nils skrev:
Det du tolkar liknar till en del Jehovas Vittnens felaktiga tolkningar.
De sade att år 2014 skulle Jesu återkomst ske,satan skulla vara bunden och fridsriket komma.

Men det blev då dess Motsats.
Samma år 2014 började Världshistoriens värsta krig;Första Världskriget.
Då flyttade de fram Jesu återkomst till År 2016,men att Han då kom Osynligt!
Ett bevis därpå var den Tekniska utvecklingen med bla.Uppfinningen av Dammsugaren!

Jag respekterar din Trosuppfattning som får stå för Dig,men tar helt avstånd den!

För det första antar jag att du menar 1914 och inte 2014 i din text.

Och för det andra så har jag ingenting med Jehovas vittne att göra.

Men vad jag däremot gör är att jag läser profetian med dagens ögon och med det man ser när man tittar i händelserna idag.

Till skillnad mot det du gör där du läser med gårdagens ögon och låter dina ord styras av de kommentarer man har gjort tidigare, men som är passerad idag. Idag har vi haft Hitler, det hade man inte under de tidiga åren av 1900 talet.

Idag har vi sett hur Israel har fått gtillbaka sitt land, ja hela det land som Gud hade gett dem fick de 1967. Det viste man inte i början av 1900 talet.

I början av 1900 talet hade man inte sett någon TV. Då fanns inte www alltså 666 etc. Men idag har vi sett det och då måste vi ta in det här när vi läser Profetian.

Så mitt råd till dig är att öppna ögonen och läs i Bibeln och sluta med att studera vad man har sagt om profetiorna från olika håll. De talar för sig själva idag för vi är där.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se

Svara

x
Tomas N
onsdag, 24 juni 2020 14:46

Man klarar sig bäst om man håller sig till den färskaste och senast uppdaterade instruktionen från Gud om sista tiden.
Det kommeer ifrån Jesus ord apostlarna och uppenbarelseboken.

Börjar man förtrlsta på GT profeterna så är det lätt hänt att mqn börjar tänka som en judisk man från gamla förbundet.
Upp med vapnen och kriga emot kött och blod och fysiska nationer för ett fysiskt Guds rike i Jerusalem.
Där är vi ju inte riktigt.
Och problemen vi står inför kräver också allt fokus och att man är ledd av sanningen och går nära Gud

Svara

1 2 »4

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Du behöver Jesus


Dagens datum

V 04, torsdag 28 januari 2021 kl 13:16

Dagens namn

Karl, Karla

Dagens bibelord

“Gud är ande, och de som tillber honom måste tillbe i ande och sanning.” (John 4:24)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Karl och Karla. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 28 januari 2021 10:20
AF vill att jag ska söka bidrag. Min moral säger -Nej. Det är därför jag är fattig. Bara Gud kan hjälpa mig. Jesus ge mig mer handlingskraft.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer 
apg29.se apg29.com apg29.nu christeraberg.se

↑ Upp