Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Islams Antikrist

Hur skall Antikrist kunna bedra den stora skaran av muslimer när han framträder?

Islams Antikrist.

I det islamska synsättet på den yttersta tiden och dess händelser, har denne Mahdi en stor roll och avgörande för islam. Han kommer att besegra de som inte acceptera honom och även döda sådana.

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Holger Nilsson
söndag, 23 augusti 2020 17:59
Gästblogg

Hur skall Antikrist kunna bedra den stora skaran av muslimer när han framträder?

Den frågan kan det redan finnas svar på.

För att förstå detta skall vi se på vad som redan är förberett för det genom deras egen uppfattning, om vad som skall ske i ändens tid.

Förutom Koranen har muslimerna det som kallas Hadith. Det är islamiska berättelser och traditioner kring islams profet Muhammeds sätt att leva som förebild samt hans handlingar och ord i olika situationer, det vill säga vad Muhammed sagt och gjort.

Det är närmast som ett kompletterande till Koranen som bygger på tradition. Det kan närmast jämförs såsom katolikerna utöver Bibeln, också bygger tron på traditionen.

Genom att se på vad som lärs ut i dessa haditer finner vi en undervisning om hur muslimer ser på vad som skall ske i den yttersta tiden, genom vad profeten Muhammed sagt angående tecken på domedagen.

Vi finner då att en person skall framträda som benämns ”Mahdi”. Han framställs som den som skall komma som en befriare för världen.

Islamskt synsätt

I det islamska synsättet på den yttersta tiden och dess händelser, har denne Mahdi en stor roll och avgörande för islam. Han kommer att besegra de som inte acceptera honom och även döda sådana.

Han kommer att leda arméer som kommer att gå emot Israel. Där kommer han att upprätta sitt styre på Tempelberget. Till detta kommer också att han kommer att sluta ett fredsavtal med judarna på sju år.

Bibelläsaren känner här igen stora likheter med profetiorna i Bibeln. På tempelberget kommer det vid den tiden finnas ett nytt tempel. Förberedelserna för det är långt framskridna, se artikel på sidan 5.

Bibeln säger följande om Antikrist: ”Låt ingen bedra er på något sätt. Först måste avfallet komma och laglöshetens människa träda fram, fördärvets son, motståndaren som förhäver sig över allt som kallas gud eller heligt så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud.” 2 Tess. 2:3-4.

I dessa två verser finns det tre olika benämningar på Antikrist: ”laglöshetens människa”, ”fördärvets son” och ”motståndaren”. Dessa är talande beteckningar på honom, denne Antikrist som står emot Guds lagar, han är fördärvets son, djävulens man, och han är motståndare till Gud.

Det är också intressant att se att man tror att denne Mahdi kommer att sluta ett fredsfördrag på 7 år. Det är också det som Bibelns profetia säger: ”Han ska stadfästa ett förbund med de många under en vecka,” Dan. 9:27.

Bibelläsaren vet att en vecka här står som en ”årsvecka”, alltså sju år. Han skall också rida på en vit häst i det här sammanhanget. (Se bilden här nedan hur muslimerna själva framställer denne Mahdi med den vita hästen.)

Till detta kan läggas vad som sägs i denna bibelvers: ”Jag såg, och se: en vit häst, och han som satt på den hade en båge. Han fick en segerkrans, och han drog ut som segerherre för att segra.” Upp. 6:2.

Den vanliga tolkningen av den som är på den vita hästen, är att det handlar om Antikrist.

Bibeln har beskrivit

Vi ser på olika sätt hur Bibeln redan har beskrivet vad Antikrist skall göra och avslöjat honom i det profetiska ordet. Det skulle också kunna hjälpa muslimer till insikt att inte bedras av denne ondskans man som kommer att framträda.

Det finns en annan person i den islamska undervisningen om händelserna som skall inträffa då Mahdi träder fram. Det är faktiskt Jesus, att han då skall uppträda. Det är att lägga märke till att det inte handlar om Bibelns Jesus som Guds son, det tror inte muslimerna på. Däremot finns Jesus omtalade som en stor profet i Koranen. Denne person som de tror på, kommer att assistera Mahdi och vara ett redskap för honom.

Denne ”Jesus” kommer att upphöja Mahdi och mena att han är större än honom. Också detta finns avslöjat i Bibelns profetiska ord, där denne person benämns som den ”falske profeten”.

Bland annat sägs om honom att: ”Genom tecknen det fått makt att göra inför vilddjuret förleder det jordens invånare.” Upp. 13:14. Han, den falske profeten, samarbetar alltså med vilddjuret (Antikrist). Detta är lite i korthet beskrivningar av hur muslimerna ser på händelserna i den yttersta tiden.

Bibelns profetior är nyckeln för förståelsen av de händelser som kommer att utspelas framöver. De är också nyckeln för att avslöja den kommande Antikrists bedrägliga förförelse av människor.

Vi behöver ha insikt i det islamska synsättet på händelserna i den yttersta tiden. Framförallt behöver vi ha insikt i de bibliska profetiorna – och det är verkligen ett stort behov av undervisning om det.

Holger Nilsson


#Islam #Antikrist #Holger Nilsson


184 kommentarer

14 15 16 »19

x
Don B svarar Israelvänlig
söndag, 25 oktober 2020 20:34
Israelvänlig skrev:
Jag ber om ursäkt för att jag har kallat dig en omogen barnunge men jag blev väldigt irriterad när någon säger att jag tror jag är Gud! Här på denna sajt som ska vara Sveriges största kristna sajt så är det bara en och jag förmodar som är pastor, som har sagt att de tar upp det som jag säger om det ottomanska imperiet!

Vidare hör man ingenting eller läser någonting i kristen massmedia som pratar om just det återupplivade ottomanska imperiet och man läser ingenting om i kristen massmedia det Erdogan håller på med! När det är tyst om detta så reagerar jag och det är därför jag upprepar att ingen pastor eller präst pratar med sina medlemmar om detta! Förhoppningsvis blir det ändring på det nu efter artikeln som jag hänvisade till!

Jag godtar din ursäkt naturligtvis och du och jag skall icke träta då vi till stora delar har samma Bibliska lära! Partiet du hänvisar till och deras partiprogram ser intressant ut men har dock inte detaljläst allt ännu! Jag reagerar på namnet ty ett parti kan aldrig vara kristet! Partiet borde ändra namn t ex till Partiet med kristen inriktning! PKI😊

Vi behöver ha ett försvar som ju också är sanktionerat av Gud så länge denna onda världsordning finns för att skydda folket mot angrepp både utifrån och inifrån och det bästa hade varit om vi kommit ut ur EU som jag anser är Europas Undergång! Skulle Sverige komma ut ur EU skulle vi spara in uppåt 50 miljarder kronor varje år! Dessa pengar skulle frigöras och bl a kunnat användas till fattiga och sämst ställda i landet! Ha det gott du också! Jesu frid!

Shalom

Det är ok👍

Vi har nästan samma uppfattning om det mesta förutom uppryckandet och lite andra mer oväsentliga detaljer. Det ottomanska riket kommer dock inte ha en minsta chans till att återuppstå hur mycket än Erdogan försöker. Han är alldeles för klantig i sitt framförande och person. Visst eggar han upp muslimer och har en otäck inställning såsom många krigiska muslimer tragiskt nog har, men med våldets försök kommer de själva att lida största nederlag.

Men som sagt, ha det gott😘

Svara

x
Israelvänlig svarar Don B
söndag, 25 oktober 2020 20:55
Don B skrev:
Det är ok👍

Vi har nästan samma uppfattning om det mesta förutom uppryckandet och lite andra mer oväsentliga detaljer. Det ottomanska riket kommer dock inte ha en minsta chans till att återuppstå hur mycket än Erdogan försöker. Han är alldeles för klantig i sitt framförande och person. Visst eggar han upp muslimer och har en otäck inställning såsom många krigiska muslimer tragiskt nog har, men med våldets försök kommer de själva att lida största nederlag.

Men som sagt, ha det gott😘

Det är redan återupplivat efter det Erdogan omvandlade den gamla kända kristna katedralen Hagia Sofia till en moské och hånade den kristna Guden vår Herre Jesus Kristus! Han har sagt att nästa mål är att befria Jerusalem! I slutet av månaden kommer han omvandla ytterligare en byggnad med kristen bakgrund till en moské! Han gör detta för att hävda muslimsk dominans över kristendomen! Läs mitt inlägg som jag skrev tidigare idag med hänvisning till en artikel där Erdogan planerar en ny världsordning där Turkiet är den stigande stjärnan!

Ha det gott!

Shalom

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
söndag, 25 oktober 2020 20:58
Israelvänlig skrev:
En del menar att det inte har någon betydelse huruvida Jesus kommer före eller efter vedermödan, så länge som vi är "redo". De anser att vi bara skall vara ense om att vi är oense, och älska varandra. Men "redo" är ett relativt begrepp som förutsätter att vi vet vad vi skall vara redo för?

Det är en enorm skillnad mellan att varsamt föras upp till himlen på ett moln, och att vara beredd att bli martyr genom Antikrists hantlangare. Är en ytlig harmoni och enhet värd risken av att ett stort antal troende blir snärjda och lämnas totalt oförberedda, andligt, känslomässigt och fysiskt? Vad skall vi säga om de "många" troende som Jesus nämner i Matt. 24:9-13, som kommer att komma på fall, när förförelsen och förföljelsen kommer under de sista dagarna?

Om Jesu återkomst ligger flera decennier fram i tiden så är kanhända inte frågan om bortryckandet så väldigt betydelsefull. Men om nu Jesus kommer snart, som tidstecknen visar på, så kommer ens syn beträffande, när i det profetiska händelseförloppet vi förväntar oss att bortryckandet kommer att inträffa att bli avgörande för vår beredskap, till att bli "övervinnare", under de svåra dagar som stundar innan Jesus kommer.

Shalom

Då är vi där igen, den som håller ut till slutet skall bli frälst?.. Var och en som åkallar HERRENS NAMN skall bli frälst,... Vilket gäller...? Jag undrar bara vad ska man hålla ut med...? Jag tror inte att man kan förbereda sig på martyrskap.. När stunden kommer så kommer den.. Då är det inte längre vårt mod eller fromhet som gäller,

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Stefan Jonasson
söndag, 25 oktober 2020 21:06
Stefan Jonasson skrev:
Då är vi där igen, den som håller ut till slutet skall bli frälst?.. Var och en som åkallar HERRENS NAMN skall bli frälst,... Vilket gäller...? Jag undrar bara vad ska man hålla ut med...? Jag tror inte att man kan förbereda sig på martyrskap.. När stunden kommer så kommer den.. Då är det inte längre vårt mod eller fromhet som gäller,

Vad jag menar är att när vi står inför martyrium, säger JESUS ingen ska kunna stå emot er sanning, när ni talar skall det vara DEN HELIGE ANDEN som talar genom er mun... Om vi än går genom dödsskuggans dal.. Ingen skall rycka er ur min FADERS hand ty FADERN är större än allt annat,

Svara

x
Fredrik Eriksson svarar Stefan Jonasson
söndag, 25 oktober 2020 21:41
Stefan Jonasson skrev:
Vad jag menar är att när vi står inför martyrium, säger JESUS ingen ska kunna stå emot er sanning, när ni talar skall det vara DEN HELIGE ANDEN som talar genom er mun... Om vi än går genom dödsskuggans dal.. Ingen skall rycka er ur min FADERS hand ty FADERN är större än allt annat,

Det du beskriver Stefan är starkt profetiskt då du faktiskt själv svarar på frågan
hur vi som kristna kan vara modiga.

Saliga är de döda som härefter dör i Herren. Ja, säger Anden, de får vila sig från sina mödor, för deras gärningar följer dem." 

Vilka gärningar är det då dem har gjort?
Det antyder att de är flera, så låt oss granska vilka de kanske
kan vara?

-Det kan ju vara intressant, om nu någon har tagit upp frågan
vad Jesus menar med att vara modig.

Att vara feg kräver som bekant ingen större tankeförmåga
eller adekvat handling, som är knutet till begreppet modig.

Min teori är att de alla har varit modiga att säga nej till märket/markören
samt vaccinet, då det enligt min teori (jag kan ha fel)
alla 3 är synonymt med själva vilddjurets märke.

Att vara modig skulle alltså kunna innebära rent praktiskt följande!

1.Säga nej till vaccinet -Kommer kräva att delvis vara modig!.
2.Säga nej till ID-kontroll -Kommer kräva att du är mycket modig!.
3.Säga nej till märket -Kommer kräva att du är otroligt modig!.

De (som håller ut)får en vila som sträcker sig från evighet till evighet.
Dvs en belöning som inte bara vida översträcker vår fattningsförmåga!
Utan den övergår allt förstånd,då denna belöning i sig (att vara modig
i stridens sluthetta) får den förmodligen allra största belöningen av alla.

Dvs nämligen att vila i Herrens närhet för alltid och i evighet.
Enligt Hebreiskans sätt att matematiskt är det en summa
så stor vi kan tänka, multiplicerat med sig självt i alla evighet.
Det är bibelns beskrivning från evighet till evighet (Enligt Hebreiisk matematik).
Annars brukar en evighet bara vara en väldigt lång, lång tid.

Jag säger inte att jag har absolut rätt, men det är bara
MIN tolkning av vad som kan anses att vara modig i den yttersta tiden.
Ett skolboksexempel på hur det kanske kommer att se ut
väldigt snart ska väl tilläggas också...

Gärningen att säga -Nej tack! till märket!
Gärningarna kan alltså bestå i av att säga -Nej tack!,flera flera gånger!
Precis som jag har varnat för flera flera gånger.

Det är också något HERREN har lagt ovanpå mitt hjärta!

-Och det kan jag säga, KOMMER, sanna mina ord,
bli mycket mycket svårt,
de de allra flesta kommer att ta emot det (VILLIGT!).

Annars skulle hela bibeln, egentligen inte varna för det så otroligt mycket.
Ingenstans varnas det för mottagandet av märket så tydligt som Rev 14:13  Och jag hörde en röst från himlen: "Skriv: Saliga är de döda som härefter dör i Herren. Ja, säger Anden, de får vila sig från sina mödor, för deras gärningar följer dem." 

Lyssna noga nu!

-Och deras GÄRNINGAR följer dem!

Visst är Herren underbar?

-SÅ SÄG!..=)

Stay coool...stay frosty...

Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
söndag, 25 oktober 2020 23:54
Stefan Jonasson skrev:
Vad jag menar är att när vi står inför martyrium, säger JESUS ingen ska kunna stå emot er sanning, när ni talar skall det vara DEN HELIGE ANDEN som talar genom er mun... Om vi än går genom dödsskuggans dal.. Ingen skall rycka er ur min FADERS hand ty FADERN är större än allt annat,

Det är helt rätt som du säger vad Herren Jesus Kristus visar oss när det gäller martyrskapet och att ingenting kan rycka oss från Gud Skaparen av himmel och jord! Han är Alfa och Omega! Den förste och den siste! Halleluja!

Men hur många bland pretribanhängarna kommer inte bli chockade när de ser att vi har gått in i den sista årsveckan utan att uppryckandet skett? Hur många av de tror du är mentalt förberedda på detta? Hur många av de är mentalt förberedda på förföljelse, bli satta i fängelse för sin tro, att bli dödad för sin tro? Hur många av de är mentalt förberedda på att vägra märket för sin tro?

Hur många bland de kristna kommer vägra vaccinet som kan vara märket eller ett försteg till märket? Hur många bland kristna kommer inte ta vaccinet för de vill absolut inte missa att resa utomlands? Det är steg hela tiden som leder fram till vilddjurets märke som Fredrik påpekat och varnat för!

Hur många bland de pretribtroende kommer inte avfalla när de lärts upp att vi kan ryckas upp när som helst? De kommer avfalla för deras pastorer och präster sagt så och då måste det ju vara sant och när uppryckandet inte då sker och innan vedermödan börjar kommer de tro att Bibeln är falsk och tror de det och snaran dras åt så kommer de inte vara andligt förberedda för att säga nej till förföljelsen och märket!

Sedan finns det tyvärr kristna som inte alls studerat ändetiden och de kommer vara minst lika oförberedda om inte mer på det som kommer!

Jag anser vidare att kristna inte skall köpa mobiltelefoner som är förberedda för 5g! Det finns efter vad man läst att präster sagt att det gör ingenting om kristna tar märket för man kan ändå ångra sig vilket är en mycket grov och allvarlig lögn! Det finns ingen återvändo för de som tar märket utan går direkt till helvetet!

De som tar märket kommer från de som har mobiltelefon vilket minst 2/3 av jordens invånare har idag bli uppmanade till att tillbedja vilddjuret och gör de inte det blir de dödade! Därför kommer de tillbedja vilddjuret och därför är det av yttersta vikt att kristna och alla icke kristna vägrar vaccinet mot covid-19 då detta kan vara märket eller ett försteg till märket!

Shalom

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
måndag, 26 oktober 2020 00:48
Israelvänlig skrev:
Det är helt rätt som du säger vad Herren Jesus Kristus visar oss när det gäller martyrskapet och att ingenting kan rycka oss från Gud Skaparen av himmel och jord! Han är Alfa och Omega! Den förste och den siste! Halleluja!

Men hur många bland pretribanhängarna kommer inte bli chockade när de ser att vi har gått in i den sista årsveckan utan att uppryckandet skett? Hur många av de tror du är mentalt förberedda på detta? Hur många av de är mentalt förberedda på förföljelse, bli satta i fängelse för sin tro, att bli dödad för sin tro? Hur många av de är mentalt förberedda på att vägra märket för sin tro?

Hur många bland de kristna kommer vägra vaccinet som kan vara märket eller ett försteg till märket? Hur många bland kristna kommer inte ta vaccinet för de vill absolut inte missa att resa utomlands? Det är steg hela tiden som leder fram till vilddjurets märke som Fredrik påpekat och varnat för!

Hur många bland de pretribtroende kommer inte avfalla när de lärts upp att vi kan ryckas upp när som helst? De kommer avfalla för deras pastorer och präster sagt så och då måste det ju vara sant och när uppryckandet inte då sker och innan vedermödan börjar kommer de tro att Bibeln är falsk och tror de det och snaran dras åt så kommer de inte vara andligt förberedda för att säga nej till förföljelsen och märket!

Sedan finns det tyvärr kristna som inte alls studerat ändetiden och de kommer vara minst lika oförberedda om inte mer på det som kommer!

Jag anser vidare att kristna inte skall köpa mobiltelefoner som är förberedda för 5g! Det finns efter vad man läst att präster sagt att det gör ingenting om kristna tar märket för man kan ändå ångra sig vilket är en mycket grov och allvarlig lögn! Det finns ingen återvändo för de som tar märket utan går direkt till helvetet!

De som tar märket kommer från de som har mobiltelefon vilket minst 2/3 av jordens invånare har idag bli uppmanade till att tillbedja vilddjuret och gör de inte det blir de dödade! Därför kommer de tillbedja vilddjuret och därför är det av yttersta vikt att kristna och alla icke kristna vägrar vaccinet mot covid-19 då detta kan vara märket eller ett försteg till märket!

Shalom

Jag tror inte att någon kan vara förberedd... När döden kommer är JESUS där... Jag är skeptisk till den där vaccin teorin.. Tillbedjan av vildjuret och The mark of the beast är inte för de troende.. Det kommer vid den laglöses ankomst, det är ett verk av satan som bedrar hela världen dvs de som går förlorade eftersom de inte tog emot sanningen så de kunde bli frälsta.. Det är den stora villfarelsen som 2 tess 2:8-12 talar om, ett verk av satan för att bedra alla dem som spottat GUD i ansiktet, det är GUD som sänder den, dvs han sänder satan och släpper fram den laglöse som en dom över de som förkastat sanningen, när detta sker kommer slöjan dras bort och ondskan på jorden uppenbaras i sitt oförfalskade väsen och De som hatat GUD kommer att få tömma GUDS VREDES KALK till botten, typ så är det nog, ingen som har tagit emot JESUS som sin frälsare och blivit född på nytt.. Kan förlora sin frälsning och tillbe besten, eller ta märket,

Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
måndag, 26 oktober 2020 21:58
Stefan Jonasson skrev:
Jag tror inte att någon kan vara förberedd... När döden kommer är JESUS där... Jag är skeptisk till den där vaccin teorin.. Tillbedjan av vildjuret och The mark of the beast är inte för de troende.. Det kommer vid den laglöses ankomst, det är ett verk av satan som bedrar hela världen dvs de som går förlorade eftersom de inte tog emot sanningen så de kunde bli frälsta.. Det är den stora villfarelsen som 2 tess 2:8-12 talar om, ett verk av satan för att bedra alla dem som spottat GUD i ansiktet, det är GUD som sänder den, dvs han sänder satan och släpper fram den laglöse som en dom över de som förkastat sanningen, när detta sker kommer slöjan dras bort och ondskan på jorden uppenbaras i sitt oförfalskade väsen och De som hatat GUD kommer att få tömma GUDS VREDES KALK till botten, typ så är det nog, ingen som har tagit emot JESUS som sin frälsare och blivit född på nytt.. Kan förlora sin frälsning och tillbe besten, eller ta märket,

Kristna kan förbereda sig genom att vara andligt förberedda för den starka förföljelse som kommer under vedermödans tid och förföljelse finns redan idag! Att kunna bekänna Herren Jesus Kristus trots hot om fängelse, trots det starka tryck som kommer komma från världen och förförelser av olika slag och icke ge avkall på sin tro även om vi blir utsatta för martyrskap kräver att kristna är förberedda.

Du säger att du är skeptisk till vaccinteorin. Men kommer du då att säga till dina bröder och systrar och alla andra att vaccinet mot covid-19 har ingenting alls att göra med märket och på så sätt ge grönt ljus för kristna och alla andra att ta vaccinet mot covid-19?

Den Laglöse träder fram efter det stora avfallet och en del i det stora avfallet ligger bedrägeriet som covid-19 är för hela världen. 2 Tess. 2:3 Tror du verkligen att Antikrist plötsligt säger att här är märket? Satan har många onda människor på denna jord som gör hans vilja både medvetet och omedvetet. När du helt riktigt skriver Guds vredes kalk så är det ifrån Uppenbarelseboken 14:9-10. Men i Uppenbarelseboken 14:12 står det: Här gäller det för de heliga att hava ståndaktighet, för dem som hålla Guds bud och bevara tron på Jesus.

Det visar att det är av yttersta vikt att kristna förbereder sig andligt och mentalt för det som komma skall.

Shalom

Svara

x
Stefan Jonasson
måndag, 26 oktober 2020 22:25

Nog är jag skeptisk till både vaccin teorin att det är the mark of the beast, och vaccinet som antagligen kan ge biverkningar.. Undviker den helst av det skälet,, vi kan ju vända på resonemanget, du säger att vaccinet är vildjurets märke och uppmanar kristna att inte vaccinera sig.. Då är du ansvarig för de som lyssnar på den teorin och kanske blir sjuka och dör,

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Stefan Jonasson
måndag, 26 oktober 2020 22:36
Stefan Jonasson skrev:
Nog är jag skeptisk till både vaccin teorin att det är the mark of the beast, och vaccinet som antagligen kan ge biverkningar.. Undviker den helst av det skälet,, vi kan ju vända på resonemanget, du säger att vaccinet är vildjurets märke och uppmanar kristna att inte vaccinera sig.. Då är du ansvarig för de som lyssnar på den teorin och kanske blir sjuka och dör,

Jag har förstått att de som har teori att de troende ska gå igenom vedermödan ser den som ett slags purgatori för sista tidens kristna. Där dom måste bevisa sig värdiga att komma till himlen, genom att neka tillbedjan av vildjuret och bli martyrer.. Är det inte så att den som tagit emot JESUS som sin frälsare och blivit ett GUDS BARN. Redan fattat ett evigt beslut att tillhöra JESUS och fått DEN HELIGE ANDEN SOM ETT SIGILL TILL FÖRLOSSNINGENS DAG, varför skulle vår eviga frälsning vara i fara. Genom att djävulen skulle genom tortyr tvinga en kristen att avsäga sig tron.. Och hamna i helvetet, är inte GUD allsmäktig och fullt kapabel att skydda sina barn från alla djävulens design.. JESUS har med sitt eget blod friköpt alla som kommer till honom,

Svara

14 15 16 »19

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 1 december 2020 20:10
Be att jag får en Bibeln till Mirjam 12 år till julklapp. Hon kan bara läsa svensk bibel och bor inte i Sverige och kan Inte beställa.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp