DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Arkiv |  Sök

Innan Jesus kan komma tillbaka måste detta hända

Kan Jesus komma tillbaka 2021?

Sol, moln.

Så länge som den här händelsen inte har ägt rum kan inte Jesus komma tillbaka. Vad är det för en händelse? 

Christer ÅbergAv: Christer Åberg
fredag 1 januari 2021 18:19

Vad är det för en händelse?

Det finns en sak som måste hända innan Jesus kan komma tillbaka. Så länge som den här händelsen inte har ägt rum kan inte Jesus komma tillbaka. Det är helt omöjligt. Bibeln talar tydligt om denna händelse. Vad är det för en händelse?

1 Thess 4:16. För Herren ska själv stiga ner från himlen med ett befallande rop, med ärkeängelns röst och med Guds basun, och först ska de som dött i Kristus uppstå. 17. Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp tillsammans med dem på skyar för att möta Herren i luften

Det är uppståndelsen och uppryckandet.

Då församlingen har lämnat jorden, börjar de sista sju åren.

När denna uppståndelsen och uppryckandet har ägt rum kan Jesus komma tillbaka. Och det sker först efter slutet av de sju åren.

Då kommer Jesus tillbaka med församlingen som tidigare har blivit uppryckta till honom.

Jud 1:14. Om dessa har också Enok, den sjunde från Adam, profeterat och sagt: Se, Herren kommer med en oräknelig skara av sina heliga

Antikrist

Bibeln talar också om att antikrist ska träda fram i den sista tiden.

Innan antikrist kan träda fram måste uppryckandet ha skett. Så länge uppryckandet inte har skett så kan han inte träda fram. Så länge som församlingen är kvar på jorden så hindras antikrist från att träda fram.

2 Thess 2:3. Låt ingen bedra er på något sätt. För den dagen kommer inte, om inte avfallet [gr.t. avfärden] först har skett, och syndens människa, fördärvets son, har blivit uppenbarad,
6. Och nu vet ni vad som hindrar så att han först kan uppenbaras i sin egen tid. 7. För laglöshetens hemlighet är redan verksam, men bara till dess att han som nu hindrar har tagits bort.

Detta betyder att det är inte säkert att de frälsta kommer att få veta vem antikrist är. Och detta är helt oviktigt. Vi behöver inte veta vem det är eftersom vi väntar inte på antikrist utan på Jesus Kristus.

Dan 9:27 Han ska stadfästa ett förbund med de många under en vecka [sju år, stora vedermödan, antikrist regerar], och mitt i veckan ska han avskaffa slaktoffer och matoffer. Och på styggelsers vinge ska förödaren komma, till dess att förstöring och fast beslutad straffdom utgjuts över förödaren.”

Innan Jesus kan komma tillbaka till jorden måste antikrist ha trätt fram och regerat i sju år. Och när Jesus kommer tillbaka har han den uppryckta församlingen med sig.

Därför är det helt meningslöst att vi som kristna är upptagna med antikrist. En del är fullt upptagna med vem det är och när han träder fram. Vi ska inte syssla med antikrist. Vi ska syssla med Jesus.

Hoppet och frälsningen

Vi ska ge människor hoppet och frälsningen i Jesus Kristus. Vi ska vara fullt upptagna med att förkunna om Jesus och att man blir frälst och räddad när man tar emot honom.

Detta är viktigt då vi nu går in i ett nytt år, 2021. Låt oss ge människor frälsningen och räddningen i Jesus. Det är endast Jesus som kan frälsa och rädda. Var upptagen med Jesus, inte med antikrist. Det är något fundamentalt fel om kristna är upptagna mer med antikrist än med Jesus.

Vi behöver också vara upptagna med Guds rike och inte med antikrists rike. Hur mycket förkunnas det inte om den stora vedermödan i vår tid? Jesus talade mer om Guds rike än om den stora vedermödan. Slå upp en bibel så ser du det. Låt oss då också tala om Guds rike. Vi väntar inte på vedermödan utan på Guds rike.

Låt oss nu, när vi går in i 2021, ge människor hoppet och frälsningen i Jesus Kristus. För det är bara Jesus som kan frälsa och rädda.

Uppryckandet

Med tanke på vad vi har lärt oss i denna artikel så vet vi nu med säkerhet att Jesus inte kan komms tillbaka till jorden under år 2021. Men uppståndelsen och uppryckandet kan ske när som helst. Och när det har skett kommer Jesus tillbaka med sin uppryckta församling efter sju år.

---

Tänk nu på hur du skriver kommentarerna med tanke på denna artikels budskap.

Christer Åberg


#Uppryckandet #Jesu åtetkomst #Tidstecken


39 kommentarer

2 3 4 »4

x
Stig svarar Karl Håkan Sandell
söndag 3 januari 2021 11:38
Karl Håkan Sandell skrev:
Jag läser bara innantill ur Bibeln och tittar på de ställen som beskriver Jesu kommande och det är det sättet man ska använda. Men sedan vet jag att det finns personer som i det förgångna tolkat profetiorna i Uppenbarelseboken och det innan de ägde rum. Och eftersom man då inte förstod saker som Vilddjurets bild t ex, vår TV, för den fanns inte. Heller Vilddjurets tal 666 alltså www för det hade inte kommit. Satellit TV i Upp 14:6 Budbärarna högst på himlen för det fanns inga Satelliter då.

Ja läser man och utgår från de tolkningar som man hade då, då blir man förvirrad som du verkar vara. Och tyvärr många med dig som läser vad som sades förr och utgår från det idag. I stället för att läsa innantill med Dagens ögon.

Men idag är en annorlunda tid för vi har TV (Upp 13:14-15), idag har vi www Upp 13:18/, internet, Idag finns Satellit TV (Upp 14:6 – 11), idag finns Evangelium på molnet (Upp 14:14), Idag är hela världen som ett Glashav (Upp 15:2). Därför förstår vi de här delarna som ska föregå Vredens tid, alltså Vredesskålarna för vi är där.

Och det du skriver om att först ska hedningarnas tid vara och sedan Israels, stämmer inte heller för just nu har vi både Församlingen och israel, och tittar vi efter så ser vi att Gud har en välsignelse för Israel men en annan parallellt för sin församling.

1906 föll anden för första gången och pingströrelsen bildades, vid samma tid 1917 befriades Israel av England och öppnades för Judarna.

1967 Fick Israel hela det land som Gud lovat och då 1967 – 1968 föll Anden i Hela Guds församling, från Katolska kyrkan och över Svenska kyrkan och hela vägen.

Här ser du hur Gud jobbar idag. Det finns välsignelse för både Judar och för Församlingen men de är av olika slag.

Så fast idag hedningarnas tider är slut (Den tog slut 1948) så finns vi kvar och Gud fortsätter att verka också i sin församling.

Sedan tycker jag att det är viktigt när man för sådan här diskussioner att man också pekar på det man är överens om. Och vi är överens om att Jesus kommer, och han ska styra hela världen. Och att i Jesus får vi leva redan nu för han är vårt hopp och vår kraft, och det är i honom som vi är rena inför Gud, han har burit alla våra synder.

Så även om vi har lite olika syn i vissa delar är vi överens om det viktiga och det är det viktiga.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.com


I vilket kapitel avslutas församlingstidsåldrarna i Uppenbarelseboken?

De två huvudvittnena som omnämns
(Moses o Elia) varför omnämns inte hednabruden när 144 000 kommer fram.
?

Nej du har blandat ihop Israels roll med hedningarna och jag kan förstå dig eftersom du har en katolsk grundsyn.

Att Jesu Kristi evangelium gäller lika för judar som för hedningar är helt rätt, men Herren har inte förskjutit sitt folk, tvärt om, vi kan aldrig ta deras plats.

Gud lade en täckelse över judarnas ögon så att evangelium skulle predikas bland hedningar. Detta kommer frambringa en hednabrud.

Nu kanske du förstår.

Du tror väl inte att judarna kommer ta emot den traditionella synen på Gud som vi har här. För dem är det första budet heligt. Herren är en, inte 3

Svara

x
Karl Håkan Sandell svarar Stig
söndag 3 januari 2021 17:21
Stig skrev:
I vilket kapitel avslutas församlingstidsåldrarna i Uppenbarelseboken?

De två huvudvittnena som omnämns
(Moses o Elia) varför omnämns inte hednabruden när 144 000 kommer fram.
?

Nej du har blandat ihop Israels roll med hedningarna och jag kan förstå dig eftersom du har en katolsk grundsyn.

Att Jesu Kristi evangelium gäller lika för judar som för hedningar är helt rätt, men Herren har inte förskjutit sitt folk, tvärt om, vi kan aldrig ta deras plats.

Gud lade en täckelse över judarnas ögon så att evangelium skulle predikas bland hedningar. Detta kommer frambringa en hednabrud.

Nu kanske du förstår.

Du tror väl inte att judarna kommer ta emot den traditionella synen på Gud som vi har här. För dem är det första budet heligt. Herren är en, inte 3


Jag är inte katolik och inte heller ersättnings teolog. Utan jag tror att de löften som Gud har gett till Israels folk dem kommer han att uppfylla för dem och det är det vi ser idag när Jesus håller på att upprätta Israel precis som han lovat.

Men som jag skrev i mitt förra inlägg har Gud en välsignelse för Judarna och en annan för oss Hedningar och läser vi i Hes 39 så ser vi där hur också Judarna ska ta emot Jesus som Guds son.

Hes 39:21 Och jag lägger min härlighet i hedningarna [folken] och alla hedningar [folk] ser att det är mitt sätt [min dom, min mening, min rätt] som jag förverkligat och min kraft [hand] som jag lagt [gjort] i [på] dem.
Hes 39:22 Och Israels* folk [hus] förstår, att jag är Jesus Guds son [Jashve Gud], från den dagen och därefter.
{* Israel= Guds uppreste, Guds upprättade, Guds rättvisa, regerar som Gud}
Hes 39:23 Och det vet [förstår] hedningarna [folken], för Israels folk [hus] uppenbarade sin synd, att de förrått mig, så att jag dolde mitt ansikte för dem, och så att jag gav dem i deras fienders [prövningens] hand och de föll alla för svärd.
Hes 39:24 I likhet med deras ruttenhet [ohederlighet] och som deras synd gjorde jag mot dem, och jag dolde mitt ansikte för dem.
Hes 39:25 Men säger Herren Jesus [Jashve]: Nu tar jag tillbaka Jakobs [den lögnaktige, hälfångaren, ersättaren] exil och jag förbarmar mig över hela Israels folk [hus] och jag nitälskar för mitt heliga namn.
Hes 39:26 Och de förlåts det de skämts över och all deras synd som fört dem bort från mig, i det de återvänder till sin mark med trygghet och utan bävan.
Hes 39:27 I det jag återför dem från folken och jag samlar dem från deras fienders land och jag helgas i dem, inför många hedningars [folks] ögon.
Hes 39:28 Och de vet att jag är Jesus Guds son [Jashve Gud], i det jag uppenbarar dem för hedningarna [folken], och jag samlar in dem på deras mark och jag lämnar dem inte, för de skall vara där [för deras namn].
Hes 39:29 Och inte mera låter jag dölja mitt ansikte för dem, eftersom jag har utgjutit min ande över Israels folk [hus], säger Herren Jesus [Jashve].

Och allt det här är intressant men det som är viktigt är att vi tar emot Jesus som vår personlige frälsare och där antar jag att du och jag är överens, och att han som frälser Israel, ska komma tillbaka för att bli kung över hela Jorden.

Jesus lever och därför ska vi leva

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.com


Svara

x
Stig svarar Karl Håkan Sandell
söndag 3 januari 2021 18:15
Karl Håkan Sandell skrev:

Jag är inte katolik och inte heller ersättnings teolog. Utan jag tror att de löften som Gud har gett till Israels folk dem kommer han att uppfylla för dem och det är det vi ser idag när Jesus håller på att upprätta Israel precis som han lovat.

Men som jag skrev i mitt förra inlägg har Gud en välsignelse för Judarna och en annan för oss Hedningar och läser vi i Hes 39 så ser vi där hur också Judarna ska ta emot Jesus som Guds son.

Hes 39:21 Och jag lägger min härlighet i hedningarna [folken] och alla hedningar [folk] ser att det är mitt sätt [min dom, min mening, min rätt] som jag förverkligat och min kraft [hand] som jag lagt [gjort] i [på] dem.
Hes 39:22 Och Israels* folk [hus] förstår, att jag är Jesus Guds son [Jashve Gud], från den dagen och därefter.
{* Israel= Guds uppreste, Guds upprättade, Guds rättvisa, regerar som Gud}
Hes 39:23 Och det vet [förstår] hedningarna [folken], för Israels folk [hus] uppenbarade sin synd, att de förrått mig, så att jag dolde mitt ansikte för dem, och så att jag gav dem i deras fienders [prövningens] hand och de föll alla för svärd.
Hes 39:24 I likhet med deras ruttenhet [ohederlighet] och som deras synd gjorde jag mot dem, och jag dolde mitt ansikte för dem.
Hes 39:25 Men säger Herren Jesus [Jashve]: Nu tar jag tillbaka Jakobs [den lögnaktige, hälfångaren, ersättaren] exil och jag förbarmar mig över hela Israels folk [hus] och jag nitälskar för mitt heliga namn.
Hes 39:26 Och de förlåts det de skämts över och all deras synd som fört dem bort från mig, i det de återvänder till sin mark med trygghet och utan bävan.
Hes 39:27 I det jag återför dem från folken och jag samlar dem från deras fienders land och jag helgas i dem, inför många hedningars [folks] ögon.
Hes 39:28 Och de vet att jag är Jesus Guds son [Jashve Gud], i det jag uppenbarar dem för hedningarna [folken], och jag samlar in dem på deras mark och jag lämnar dem inte, för de skall vara där [för deras namn].
Hes 39:29 Och inte mera låter jag dölja mitt ansikte för dem, eftersom jag har utgjutit min ande över Israels folk [hus], säger Herren Jesus [Jashve].

Och allt det här är intressant men det som är viktigt är att vi tar emot Jesus som vår personlige frälsare och där antar jag att du och jag är överens, och att han som frälser Israel, ska komma tillbaka för att bli kung över hela Jorden.

Jesus lever och därför ska vi leva

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.com


Det har du rätt. Jag älskar dessa rader som du lyfte fram från bibeln. Judarna är Guds älskade egendomsfolk. Ja de kommer erkänna Jesus som Guds Son, Herren Sebaot.

Visst finns det bibelställen med olika åsikter. Tron på Jesus ska frälsa oss.

Vi tror på Jesus att Han är Kristus, denna andliga Gudskälla som följde fäderna i GT.
Judarna kommer snart se detta att det var deras Gud Herren som blev kött och blev uppspikad på korset för våra överträdelser.

På Jesu tid så trodde de (judarna) att Herren som talade till Moses och övriga profeter var Gud Fadern. Detta begrepp med Fader, Son och Helig Ande blev nytt för dem i och med apostlarnas lära. Många kristna har också gått in i denna villfarelse, men inte de tidiga kristna såsom Ireaneus, Justinus, polykarpos m.fl.

Fadern är enligt den rätta kristna läran ande, osynlig, i ett ljus dit ingen människa kan komma, kan ej höras eller ses. Det är Sonen som är den osynlige Gudens avbild dvs Jesus är Gud.

Därför när vi döps i Faderns, Sonens och den Helige Andes namn ska vi erkänna Gud med Hans heliga namn, Jesus Kristus.

Svara

x
Johnny
söndag, 10 januari 2021 09:10

om vi försöker använda skapelsen för att förstå kanske det här kan vara till hjälp.

Gud bestämde i begynnelsen hur skapelsen skulle utvecklas och formas, för att sluta som ett rike utan fiende. Och där Gud är en fader med sina självständiga barn. Som älskar sin fader och Gud. Allt detta hade Gud bestämt utvecklingen på innan han började skapa. Så varje hårstrå i skapelsen som är både himmel och jord känner Gud till och bestämmer över.
Vi måste förstå att Guds vilja måste ske, och inte be att Gud ändrar sin utvecklingsplan för skapelsen. Då kan vi be och få bönesvar genom att få förklarat varför det ser ut som det gör i värden idag. Svaren får vi genom Jesus och den Helige Anden.

Himmelen och änglarna måste få full kunskap och egen vilja från änglarnas skapelse. Men de måste även få förstå att himmelen ska bestå så deras plats är orörd. Då kunde satan känna sig trygg och våga trotsa Gud. Han måste även få en position över alla änglar för att få deras respekt.
Så skapades satan som ett alternativ till Gud. Alla fick ett val att göra och bestämma var de hade sin tillhörighet hos satan det onda eller Gud det goda.

Man ska försöka förstå Gud och hans offer i att låta satan få göra sin vilja för att vara ett alternativ. Gud hade kunnat stoppa det om han velat. Men för att få ett val måste skapelsen få detta alternativ.
Änglarna delades i två läger ett följde satan och ett följde Gud. Alternativet Gud skapat fungerade för att ge alla i skapelsen ett val.

Gud måste kunna stoppa satan när tiden är inne. Och jorden med sin död och livets bok blev svaret. Allt bestämt innan skapelsen började, så vi kan se Guds offer för skapelsen. Satan förstod inte att han kunde dömas, det ingick inte i satans värld att det skulle vara en möjlighet med den placering han hade.

Jorden skapades och Adam och Eva skapades. De skapades utan någon kunskap eller förstånd att välja. Men de hade livets bok, och var Guds avbild. Därför var de också ett lätt byte för satan. Gud satte Adam och Eva i paradiset med bara ett träd (kunskapens träd) som var förbjudet att använda. Allt annat var tillåtet.

Med döden som alternativ till namnet i livets bok. Blev då satans val att döda människan och få många till dödens plats som Gud då inte skulle bry sig om. Satan trodde att Gud skulle förkasta människorna. Så satan lurade Adam och Eva att äta av kunskapens träd. Vilket var Guds plan för att ge människan kunskap att kunna välja.
Samtidigt gav det Gud möjlighet att sända änglar till jorden och låta dem födas som människa. De hade då inte sina namn i livets bok, och skulle fastna i döden. En möjlighet för Gud att straffa änglar.

Men då skapelsen går framåt till Guds eviga rike utan fiender. Måste döden kunna öppnas upp, och fiender förintas. Att öppna upp döden blev Jesus uppgift, och som han redan gjort.

Då tid för straff måste finnas, har satan fått livstids straff i eldsjön, så strafflängden för det största brottet är satt. Nåden kan reglera kortare strafftid för andra brott.

För att avslöja fiender till Guds rike kommer satan att i 1000-års-riket samla människor till strid mot Gud. Alla som då följer satan i den striden är då Guds fiender och Gud kommer att utrota dem.

Alla som inte Gud låtit födas för striden, kommer efter 1000 års riket att dömas. Då de inte står i livets bok, hade de gjort det hade de varit hos Gud de också, de kommer att kastas i eldsjön för rening och omvändelse.
Så eldsjön är precis det Jesus säger. Guldet ska renas med eld.

Svara

x
Per Oddvar Finsdahl svarar Lillibeth
söndag, 10 januari 2021 22:05
Lillibeth skrev:
Jesus är vägen, sanningen och livet.Ingen kommer till Fadern utom genom Jesus.

Jesus har tagit vår synd på korset. En gång för alla. Det är endast Jesus som frälser den som vänder om från det syndiga livet.
Ett syndigt liv är ett liv där man vänt Gud ryggen.
Jesus förlåter om vi är villiga att vända om och gå på hans väg dvs sanningens väg.

Jesus kommer snart låt oss vara redo!
INGEN vill bli lämnad kvar!

Om man inte tror på uppryckandet enligt 2 Thess 2-7, måste man säga "Jesus dröjer och kommer inte ännu på ett tag, vi kan lägga oss att sova" vilket är ren lögn.
Jag tror: 2Tess 2:3-4: 1)Avfallet. 2)Antikrist träder öppet fram. Där tror vi likadan. MEN jättemånga tror att Jesus skall hämta de som är rädo, FÖRE avfallet. Kanske har de rätt? Vi kann vara så upptagen med att följa med vad som sker m.m. att om de har rätt sä vänter vi inte på att Jesus skall hämta oss, för vi tror att avfallet kommer först.

Svara

x
Lillibeth
måndag, 11 januari 2021 06:12

Vänligen kan du förklara lite vad du menar med att vänta på att först ska avfallet ske enligt angivet bibelställe? Har vi avvikande åsikter menar du?
Jag väntar på att Jesus kommer när som helst, "in a twinkle of an eye". Jag tror tiden är mycket knapp kvar innan uppryckandet sker. Scenen för en världsregering och Antikrist håller som bäst på att ställas iordning. Vi kan bara se oss omkring i en allt ondskefullare värld. men än så länge finns den Helige Ande utgjuten över jorden och det är först när församlingen ,den pånyttfödda rycks upp som vedermödan börjar.
Därav måste vi hålla oss till Jesus i ordet.

https://www.youtube.com/watch?v=o09-wnLD56U&ab_channel=RobertBreaker

Svara

x
Per Oddvar Finsdahl svarar Lillibeth
onsdag, 13 januari 2021 23:54
Lillibeth skrev:
"Då församlingen har lämnat jorden, börjar de sista sju åren."
Då inträder den värsta tid som någonsin funnits på jorden enligt vad skriften säger.

Därefter ,efter 7 åren, kommer Jesus tillsammans MED de heliga att komma ner med fötterna PÅ Oljeberget.

Först måste uppryckandet ske.
Matt 24:42 Vaka därför, för ni vet inte vilken stund er Herre kommer.

Levi Petrus sa på sin tid "när talet om Jesu nära ankomst tystas i kyrkorna då är tiden nära". Detta tal är nu tystat och man sover skönt vidare utan att predika om någon vaksamhet.

2Tess2:3-4: Jag tror att det betyder såhär: 1)Avfall. Der är nu ett jättestort avfall från sann,biblisk tro i Sverige i dag. 2)Antikrist träder ÖPPENT fram. I tidskriften Flammor tas det up om ändetiden inkl. om Antikrist. Smsa mig era namn och adress, så skall ni få av mig 1 eller 4 nr. av Flammor gratis. Det är så viktigt att alla kristna bör ha det.

Svara

x
Lillibeth svarar Per Oddvar Finsdahl
torsdag, 14 januari 2021 07:27
Per Oddvar Finsdahl skrev:
2Tess2:3-4: Jag tror att det betyder såhär: 1)Avfall. Der är nu ett jättestort avfall från sann,biblisk tro i Sverige i dag. 2)Antikrist träder ÖPPENT fram. I tidskriften Flammor tas det up om ändetiden inkl. om Antikrist. Smsa mig era namn och adress, så skall ni få av mig 1 eller 4 nr. av Flammor gratis. Det är så viktigt att alla kristna bör ha det.

Jag har full koll vill jag påstå.
Flammor känner jag mycket väl till.
Jesus kommer mycket snart, vi ser redan stark tecken på det.
Kolla World Economic Forum vad de sysslar med där så förstår du.
Avfallet är som du skriver stort, från sann kristen tro.

Svara

x
Per Oddvar Finsdahl svarar Stig
torsdag, 14 januari 2021 08:49
Stig skrev:
Antikrists avslöjande är avgörande för dem som skall vara med om bortryckandet. Varför?

Svar: för att inte bli bedragna. Den onde kommer med all list försöka lura de kristna om det vore möjligt. Kristus har besegrat djävulen genom sin död och uppståndelse och om vi verkligen tror på Jesus så är vi i Kristus.

Vem har förföljt de kristna i över 2000 år. Antikrists ande var redan verksam när Johannes skrev om det.

För att känna till sanningen i Guds Ord behövs Jesu Kristi ande. Det är med Jesu andes mun som antikrist besegrats. Sanningen avslöjar lögnens makt. Ljuset har vunnit över mörkret. Vi kan inte dras in i mörkret eftersom ljuset leder oss rätt. Vi kommer inte tro på mörkret eftersom vi vet vart den källan kommer ifrån. Påvekyrkans lära är ondskans andemakt som utgått från den rätta läran , men de hörde inte till oss.

Antikrist och fördärvet man är påven.

Jag tror inte att påven är Antikrist. Också detta tar min pastor Pastor Pethrus up, kann ses på webbenMatt24:4:"Se till att ingen bedrar er." Vi måste läsa om bedragare som Bibeln varnar för, och annat om de siste tider. Jätteviktigt tidskrift: Flammor:"Påven vill gärna se Frankrikes president som verksam i en ny världsordning". Kyssas.Nr4-2020

Svara

x
Per Oddvar Finsdahl svarar Stig
torsdag, 14 januari 2021 09:00
Stig skrev:
Du förnekar bortryckelsen. Hur menar du att bortryckelsen sker i förhållande till när Jesus sätter sina fötter på Oljeberget? Det finns inget bibelställe som stödjer din åsikt.

Bibeln talar tydligt om att Herrens församling, bruden ska gömmas undan och inte gå igenom den stora olyckans dag som ska drabba jorden och dess befolkning. Vedermödan drabbar Israel och för hedningarna är deras tids förbi.

Vännligen kom med bibelvers som sannoliggör att ditt siste avsnitt är sant! Måste jag ständigt upprepa? Fråga min pastor, Pastor Pethrus om slike ting på direkten på Fråga pastoren fredag kväll, kanske allerede nu på Fredag! Börjar kanskje nästa v? 2Tess2:3-4: Jag tror:1)Avfallet, som i jättestor grad sker nu i Sverige. 2)Antikrist öppet...

Svara

2 3 4 »4

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 03, måndag 18 januari 2021 kl 03:08

Dagens namn

Hilda, Hildur

Dagens bibelord

“Gör allt utan att klaga och tveka så att ni blir fläckfria och rena, Guds oskyldiga barn mitt i ett falskt och fördärvat släkte, där ni lyser som stjärnor i världen när ni håller fast vid livets ord. Då blir ni en ära för mig på Kristi dag, att jag inte har kämpat förgäves eller arbetat förgäves.” (Philippians 2:14-16)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Hilda och Hildur. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


JULTIPS - JULKLAPPSTIPS - JULPRIS

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 17 januari 2021 23:09
Berit i M. behöver ett Guds tilltal, hon har också handlat fel ! Myndigheter känner till allt. Tack Förebedjare 🙏 !

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp