DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Gempa Kiruna mangrupikeun tanda waktu?

Éta gempa panggedéna anu kantos kacatet di Swédia.

Gempa Kiruna mangrupikeun tanda waktu?

Gambar: Aftonbladet.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 18 maj 2020 08:30

Gempa di Swédia

Wengi kieu aya gempa anu kuat pisan di Swédia. Gandengna parantos diukur ukur 4.8. Éta gempa panggedéna anu kantos kacatet di Swédia.

Gempa aya hubunganana sareng padamelan di tambang.

"Sacara umum, éta parah langkung jero dina batu anu anjeun turun. Ieu mangrupikeun pangamatan anu urang terang ti sakuliah dunya yén anu langkung jero anjeun langkung ageung éta tegangan," saur Björn Lund, seismologist, ka Aftonbladet .

Watak Waktos?

Naha gempa Kiruna mangrupikeun garis waktu? Yesus saurna dina Lukas 21:11:

"Sareng aya lindu anu hébat dina hiji tempat saatos tempat anu lain sareng kalaparan sareng wabah. Sareng visi dahsyat sareng tanda-tanda anu hébat ti surga bakal kajadian."

Anu seueur anu lumangsung dina waktos urang ayeuna. Utamana lamun datang ka corona pandémik. Yesus ogé ngobrol ngeunaan wabah dina kontéks ieu.

Yesus ngiringan mukmin

Urang hirup dina waktos terakhir sareng iraha waé Yesus tiasa bawa ka imah anu iman ka Anjeunna. Anjeun siap? Naha anjeun nampi Isa? Naha anjeun disimpen?


Publicerades måndag, 18 maj 2020 08:30:16 +0200 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Du behöver Jesus


Dagens datum

V 04, måndag 25 januari 2021 kl 21:47

Dagens namn

Paul, Pål

Dagens bibelord

“För övrigt, bröder: allt som är sant och värdigt, rätt och rent, allt som är värt att älska och uppskatta, allt som kallas dygd och förtjänar beröm, tänk på allt sådant.” (Philippians 4:8)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Paul och Pål. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 25 januari 2021 09:01
Jag har en tro att Gud och Jesus löser mitt dilemma. Be att Gud ger mig de egenskaper jag saknar. Käre Jesus hjälp.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer 
apg29.se apg29.com apg29.nu christeraberg.se

↑ Upp