Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Han hade uppdrag från Satan

Då svarade han mig "Jag har ett uppdrag från satan att döda dig". 

En mörk demonisk bild. 

Jag sa namnet Jesus högt och han föll med kraft ner i golvet likt en död man. Vi började be för honom och han började skratta ha ha ha tror ni att ni kan driva ut mig. 

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Mr Svensson
lördag, 30 maj 2020 12:09
Läsarmejl

Födelsedagsfest

Det jag nu kommer att berätta är en händelse som inträffade när jag skulle fylla 25 år dvs för 27 år sedan idag.

Jag bor vid den tiden i Skellefteå och ska fira min födelsedagsfest på festvåningen i Pingstkyrkan.

Uppdrag från Satan

Några stycken från olika kristna sammanhang var bjudna till festen och vi skulle börja med att be tillsammans för vårt land och Skellefteå. Under tiden jag talar så kommer det en man som var en missbrukare.

Han sa att han ville tala med mig. Och jag tog honom ut i köket och såg honom i ögonen.

"Vad har du på ditt hjärta?" frågade jag honom.

Då svarade han mig:

"Jag har ett uppdrag från satan att döda dig."

Namnet Jesus

Jag sa namnet Jesus högt och han föll med kraft ner i golvet likt en död man. Vi började be för honom och han började skratta ha ha ha tror ni att ni kan driva ut mig.

Då började jag citera Guds ord och demonerna blev tysta i honom. Han blev nykter på köpet!

När jag levde i droger och kriminalitet så minns jag en läkare sa du kommer inte att bli 25 år , idag den 30 Maj är jag nu 52 år och lever fortfarande.

Men min födelsedag har ofta varit mig en förbannelse i mitt liv men inte nu för Jesus Kristus har tagit det på korset!

Jag lever och jublar, samt dansar likt David i fröjd inför den som frälst min själ Kungars kung Jesus Kristus.

Mr Svensson

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Befrielse #Demoner #Vittnesbörd


7 kommentarer

1

x
Lena Henricson
lördag, 30 maj 2020 15:42

Ja det är kraft och seger i namnet JESUS!❤️

Särskilt vid två tillfällen har jag upplevt det. Två för mig mycket hotfulla och farliga situationer. Jag nämnde bara ganska tyst JESU namn och fienden vek omedelbart.⚡️👍

🙂

Svara

x
Andy Svensson
lördag, 30 maj 2020 18:05

Ja jag har flertalet gånger fått uppleva kraften i Jesu namn. Men viktigt att inte missbruka Herrens namn som tyvärr en del gör idag. De gånger jag använt Jesu namn har jag upplevt en vördnad och Guds fruktan. Ingen stolthet. Den här händelsen i Skellefteå kom jag att tänka på idag eftersom det var på min födelsedag det inträffade.

Svara

x
SA
lördag, 30 maj 2020 20:42

Så fantastiskt , var välsignad 👍

Svara

x
Victor
söndag, 31 maj 2020 00:29

Det var ett starkt testimony, det pratas allr för lite om vad vårt tjänande handlar om. Jo just det du gjorde driva ut unda andar krossa och binda mörkrets härskare, be att Gud ska slå ner de högmodiga ochvwxponera korrupta frimurare i regering och i vårt grannskap. Be starka böner att alla häxor och trollkarlar som vandrar på våra gator ska bli kraftlösa. Prisa Herren att han är verksam i Skellefteå.

Trevligt att du lever broder, och även om vi sliter och lider idag så gör vi det med glädje i Herren. Förr var tron att döden blir vilan men nu vi frälsta att vilan finns i livet. Livet själv Jesus Kristus. Ja Gud den smorde

Svara

x
Andy Svensson svarar SA
söndag, 31 maj 2020 04:59
SA skrev:
Så fantastiskt , var välsignad 👍

Tackar SA

Var välsignad du med 😊🙏🏻❤️

Psaltaren 91

Svara

x
Andy Svensson svarar Victor
söndag, 31 maj 2020 06:39
Victor skrev:
Det var ett starkt testimony, det pratas allr för lite om vad vårt tjänande handlar om. Jo just det du gjorde driva ut unda andar krossa och binda mörkrets härskare, be att Gud ska slå ner de högmodiga ochvwxponera korrupta frimurare i regering och i vårt grannskap. Be starka böner att alla häxor och trollkarlar som vandrar på våra gator ska bli kraftlösa. Prisa Herren att han är verksam i Skellefteå.

Trevligt att du lever broder, och även om vi sliter och lider idag så gör vi det med glädje i Herren. Förr var tron att döden blir vilan men nu vi frälsta att vilan finns i livet. Livet själv Jesus Kristus. Ja Gud den smorde

Det här var många år sedan år 1993 , men jag kom just igår att tänka på den situationen och min födelsedag , då det varit en del händelser omkring mina födelsedagar ,under min livsvandring. Jag har vandrat med Herren och kan se att han varit trofast mot mig även om jag många gånger varit trolös och envis som en åsna. Som jag skrev ska vi inte missbruka Guds namn och hans kraft. Ödmjuk och fylld av Gudsfruktan ska vi leva i Kristus.

Svara

x
SA svarar Andy Svensson
söndag, 31 maj 2020 12:53
Andy Svensson skrev:
Tackar SA

Var välsignad du med 😊🙏🏻❤️

Psaltaren 91

Tack Andy 🌞

Svara

1

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


När kommer Jesus?


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 6 juli 2020 11:41
Jesus, hjälp mig och förlåt mig för mina misstag, vägled mig och var med mig, jag vill inte synda. AMEN.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp