DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Frågan | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Gästblogg

Gud gav uppenbarelsen om ändetiden till sin Son

Människosonens tecken ska synas på himlen

Jorden och solen.

När vi ser efter tecken som pekar på Jesu återkomst, gör vi det genom att akta på det profetiska ordet, som är historia som är nedskriven före det att det sker, för att vi ska tro på det, både före och efter det att det får sin fullbordan.

Av: Mikael Walfridsson
måndag 15 februari 2021 21:42
Detta är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Gud gav uppenbarelsen om ändetiden till sin Son, så den ägs och tillhör honom. Sonen förmedlade sin uppenbarelse genom att sända en ängel till Johannes, för att vittna om det som Herren har bestämt. När vi ser efter tecken som pekar på Jesu återkomst, gör vi det genom att akta på det profetiska ordet, som är historia som är nedskriven före det att det sker, för att vi ska tro på det, både före och efter det att det får sin fullbordan.

Iran är nära att utveckla kärnvapen

USA:s utrikesminister, Anthony Blinken, uttalar sig om att Iran är bara veckor från tillräckligt mycket uranmaterial för att utveckla kärnvapen. Det skulle vara ett resultat om Iran fortsätter att höja begränsningarna av sin uranproduktion. Det var den 2 januari i år att Iran meddelade att man återupptog produktionen av uran till 20 %, som är långt över gränsen på 3,67 % som var avtalen 2015. Anthony Blinken uttalar sig om att ”USA måste omedelbart agera för att stoppa Irans kärnvapen”.

Frågan är vem som kommer att handla och agera först? Kommer vi uppleva en amerikansk attack, eller kommer Israel i förköpet? Eller blir det Iran som kommer agera då dom känner sig hotade, där ingen ska förstöra deras mål om kärnvapen?

Nya epidemier hotar

Corona är långt ifrån över, men redan nu, så höjs bekymrade röster över nya och mer förfärliga virus som uppstår på flera platser. Bland annat i Tanzania sprids nu ett virus som är väldigt aggressivt. En sjukdom som bland annat får patienter till att kräkas blod och dör inom några timmar. I Kongo har man upptäckt nya fall av den smittsamma blödarsjukdomen Ebola.

När jag tidigare har tagit del av uppenbarelseboken i kap 6, där den gula hästen är orsak till att en fjärdedel av jorden dör (cirka 2 miljarder), genom krig, svält och pest (virus), har jag ofta tänkt över vilket typ av virus som kan varat med till att orsaka så stor skada? I dag är det inte ett overkligt scenario. Om man tar utgångspunkt i Corona och ser hur snabbt ett virus kan spridas globalt, förstår man hur stor skada ett mer aggressivt virus skulle orsaka.

Ryssland, Kina och Iran

På samma sätt som i december 2019, kommer Ryssland, Kina och Iran inledde i fredags en stor gemensam flottövning i Indiska oceanen. Övningen sker nära Persiska viken, där det har varit spänningar mellan USA och Saudiarabien på ena sidan och Iran på andra. Det är den första militära marinövningen med dessa tre länder någonsin.

Alla dessa tre länder har på något sätt spänningar med USA, Israel och västvärlden att göra. Att dessa tre länder håller ihop kan bli avgörande i ett kommande världskrig. Jesus sa att det skulle bli rykten om krig. Dessa rykten kommer inom tid att bli utbytt mot ett verkligt scenario där vi kommer att uppleva förödande krig runt om på jorden.

Avslutning

Matt 24: 30-31 - Då ska Människosonens tecken synas på himlen, och jordens alla folk ska jämra sig när de ser Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet.

När Jesus kommer synligt tillbaka till jorden, så kommer himlen att vittna om denna händelse, och ”människosonens tecken” kommer att bli synas på himlen – ett tecken som vi inte helt precis vet hur det kommer att se ut? Den 11 februari var himlens stjärnor placerade på det sättet, att dom bildade ett kors på himlavalvet. Det leder tankarna till just människosonens tecken, där jag funderar på om vi på samma sätt kommer att uppleva ett himmelskt tecken i himlen, som vittnar om själva uppryckandet av Herrens barn?

Låt oss lyfta våra huvuden, för vi är nära Jesu återkomst och vi är på väg att vinna det som är målet för vår tro, våra själars frälsning!

Jesus kommer snart!

Källa:

Mikael Walfridsson


#Tidstecken #Jesu återkomst #Uppenbarelse #Sista tiden #Uppryckandet


20 kommentarer

1 2

x
Israelvänlig svarar Sverige
torsdag, 18 februari 2021 21:36
Sverige skrev:
54 Fukuzou "The Volcanic Activity Research Institute of Kyoto University uses a device called LIDAR to measure the concentration of volcanic ash with a laser beam.

The laser beam is shooting from the foot of the mountain. It is not visible in the daytime, but it is observed continuosly for 24 hours."

Strålen skjuts var sjunde sekund! Direkt efter blir det stora störningar! Frågan är varför strålen skjuts var sjunde sekund och oerhört stora störningar direkt efter och detta fortsätter!

Hur länge skall den fortsätta och vad skulle hända om den plötsligt slutade? Varför tiger massmedia och vulkanforskare runt om i världen om detta? Har de som bor i närheten av vulkanen fått information om vad som pågår? Det verkar som det är någonting de försöker dölja eftersom massmedia är tysta!

Svara

x
Sven svarar Israelvänlig
söndag, 21 februari 2021 11:29
Israelvänlig skrev:
Men frågan är ju också varför den gröna laserstrålen skjuts från vulkanen och uppåt? Eller kan det rentav vara så att den gröna laserstrålen skjuts någonstans från molnen eller från rymden direkt ner mot vulkanen? Hela fältet där under är ju grönt! Mycket märkligt att massmedia eller någon utomstående forskare inte skriver om detta!

Vad skulle det vara från molnen som skjuter och från rymden? Du menar ufon eller från satellit då!?

Svara

x
Israelvänlig svarar Sven
söndag, 21 februari 2021 13:34
Sven skrev:
Vad skulle det vara från molnen som skjuter och från rymden? Du menar ufon eller från satellit då!?

Helt omöjligt att svara på då japanska myndigheter inte talar om vad det är! Det har på tidigare livelänk sagts att det används i forskningssyfte av ett universitet, men det har inte bekräftats av japanska myndigheter! På den tidigare livelänken fortsätter grön laser skjutas ut antingen uppifrån eller ifrån vulkanen!

https://bit.ly/3aEf55M

Den länken jag skickade i detta inlägg framkommer det att det kan vara en hemlig militärbas som testar avancerad laserteknoligi för att slå ut anfallande rymdskepp! Men i länken ser vi också fenomen som Ufo:s nära kratern och som kommit uppifrån! Det finns även andra videos som visar Ufo:s i närheten av vulkanen!

Då massmedia och myndigheter tiger så naturligtvis undrar folk vad är det de försöker dölja! En dag kommer sanningen fram ! Bibeln säger att det ska ske tecken i himmelen och på jorden i den yttersta tiden och vi kan bara be om beskydd för de som bor nära vulkanen och låta HERREN JESUS KRISTUS avslöja vad det är som händer! HAN är med oss alla dagar intill tidens ände!

Svara

x
Harald svarar Israelvänlig
söndag, 21 februari 2021 19:29
Israelvänlig skrev:
Det är full aktivitet på och i vulkanen! Gröna laserstrålar skjuts nu ut var sjunde sekund från vulkanen! Massmedia skriver ingenting om detta vad det kan vara!

Ni som är intresserade kan se live vad som händer på samma länk jag gav tidigare och gärna ge kommentarer på denna blogg eller direkt på.den länken till detta märkliga fenomen på och i vulkanen!

Det verkar som strålen kommer från samma punkt hela tiden. Tror att det är samma klipp som repeteras hela tiden.

Svara

x
Israelvänlig svarar Harald
söndag, 21 februari 2021 21:13
Harald skrev:
Det verkar som strålen kommer från samma punkt hela tiden. Tror att det är samma klipp som repeteras hela tiden.

Nej! Sändningen är alltid live och du ser datum och tid! Du kan backa sändningen till dagtid i Japan! När det är fullt dagsljus ser man ingen grön stråle! Du ser också olika molnformationer vid olika tidpunkter så vi kan utesluta att det är samma klipp som repeteras hela tiden!

Detta skall ha pågått sedan oktober månad förra året och borde med stor sannolikhet ha avslöjats vid den här tidpunkten, om det är som du tror! Däremot så synes strålen vara riktad mot en punkt, men svårt att säga om strålen kommer uppifrån eller ifrån kratern! Frågan alla först borde ställa sig varför inte de japanska myndigheterna berättar vad det är och varför massmedia är helt tysta! Man hör heller inga vulkanexperter uttala sig vilket också är märkligt!

Svara

x
Israelvänlig
söndag, 21 februari 2021 21:39

Det kommer nu rapporter att det har varit en explosion på vulkanen!

https://bit.ly/2OOuyb1

Detta skedde 22.54 japansk tid! Jämför sedan med livesändningen och backa den sändningen till samma tid så ser vi att så är fallet!

Svara

x
Israelvänlig svarar Israelvänlig
söndag, 21 februari 2021 23:11
Israelvänlig skrev:
Det kommer nu rapporter att det har varit en explosion på vulkanen!

https://bit.ly/2OOuyb1

Detta skedde 22.54 japansk tid! Jämför sedan med livesändningen och backa den sändningen till samma tid så ser vi att så är fallet!

2021 21 februari 22.54 japansk tid skedde en explosion på vulkanen! Vad som orsakat explosionen vet vi inte, men det vore inte otänkbart att den gröna laserstrålen kan vara inblandad! Om den gröna laserstrålen kommer utifrån eller från vulkanen går inte att säga!

Japanska myndigheter borde nu gå ut med en förklaring vad det egentligen är som händer samt japansk och världens massmedia borde ta upp händelseförloppet! Sammalunda borde vulkanexperter runt om i världen ge sin syn på händelsen!

Om det har en naturlig förklaring borde det också tydligt framkomma inom de närmaste dagarna! Några andra vulkaner såvitt jag känner till har inte haft någon förekomst av gröna laserstrålar! Om inte någon förklaring ges och tystnad kommer fortsätta råda kommer det tyda alltmer på att det är någonting som de försöker dölja, men frågan blir då i så fall hur länge de kan dölja sanningen för folket!

Svara

x
Israelvänlig
tisdag, 23 februari 2021 19:55

Japanska myndigheter har nu stoppat livesändningen från vulkanen! Istället för att informera folket vad som händer och vad som hänt väljer japanska myndigheter att stoppa livesändningen! Återstår då om massmedia och vulkanforskare kommer att uttala sig!

Om livesändningen är stoppad temporärt eller för all framtid återstår att se! Fast redan nu bör folket förstå att de vill dölja någonting!

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
tisdag, 23 februari 2021 20:02
Israelvänlig skrev:
2021 21 februari 22.54 japansk tid skedde en explosion på vulkanen! Vad som orsakat explosionen vet vi inte, men det vore inte otänkbart att den gröna laserstrålen kan vara inblandad! Om den gröna laserstrålen kommer utifrån eller från vulkanen går inte att säga!

Japanska myndigheter borde nu gå ut med en förklaring vad det egentligen är som händer samt japansk och världens massmedia borde ta upp händelseförloppet! Sammalunda borde vulkanexperter runt om i världen ge sin syn på händelsen!

Om det har en naturlig förklaring borde det också tydligt framkomma inom de närmaste dagarna! Några andra vulkaner såvitt jag känner till har inte haft någon förekomst av gröna laserstrålar! Om inte någon förklaring ges och tystnad kommer fortsätta råda kommer det tyda alltmer på att det är någonting som de försöker dölja, men frågan blir då i så fall hur länge de kan dölja sanningen för folket!

Det är ju allmän kunskap om varför en vulkan exploderar, det finns filmer på you tube om mount st Helena, det var en sjuhelsikes 💥 explosion,

Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
onsdag, 24 februari 2021 05:01
Stefan Jonasson skrev:
Det är ju allmän kunskap om varför en vulkan exploderar, det finns filmer på you tube om mount st Helena, det var en sjuhelsikes 💥 explosion,

Ja! Det finns en allmän kunskap varför vulkaner exploderar, men på denna vulkan sågs en grön laserstråle skjutas ut antingen från rymden mot vulkanen eller tvärtom, som du har missat!

De japanska myndigheterna har stoppat livesändningen och raderat alla kommentarer från sändningen och inga nyheter vare sig från myndigheter eller massmedia har kommit fram vad det egentligen är som hänt! Vulkanexperter har heller inte uttalat sig! Såvitt jag känner till finns det ingen annan vulkan där grön laserstråle har förekommit!


Svara

1 2

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


Dagens datum

V 08, torsdag 25 februari 2021 kl 11:38

Dagens namn

Sigvard, Sivert

Dagens bibelord

“Han svarade: "Du ska älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och av hela din själ och av hela ditt förstånd. Det är det största och första budet. Sedan kommer ett som liknar det: Du ska älska din nästa som dig själv.” (Matthew 22:37-39)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Sigvard och Sivert. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 24 februari 2021 19:03
Gode Gud ge mig en uppgift. Käre Jesus hjälp.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp