DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Arkiv |  Sök

TV

Du behöver inte gå till helvetet

Kortvideo med Christer Åberg.

Christer ÅbergAv: Christer Åberg
tisdag 28 juli 2020 22:53

Christer Åberg


#Helvetet #Himlen #Christer Åberg #Kortvideo


23 kommentarer

1 2 »3

x
nils
onsdag, 29 juli 2020 09:22

RANDALL RHATHBUNS UPPLEVELSE AV HUR HERREN RÄDDADE HONOM FRÅN HELVETET.
Randall;Jag vill att alla skall låta dessa ord sjunka Djupt i deras Hjärtan!

Det började med en bilolycka där han dog och lämnade kroppen,och var kedjad.
Hans armar och fotleder var bundna,och han kunde ej bli fri.
Han hörde en röst skika;Han är min,han är min,Jag tar honom till Eldsjön!

Utan kontroll började vi sänkas ned,det blev mörkare och mörkare,svårt att andas.
Jag ropade till Gud med all kraft,och 3 Bibelverser visades;"Syndens lön är döden.Ingen kan tjäna 2 Herrar,Bli ej bedragen,Gud driver man inte med."

Om du frågar,Randall;Varför har denna ande dig i dessa kedjor och tar dig ned?
Ärligt,jag levde ett dubbelliv,jag såg verkligt god ut på utsidan,var en lovsångssledare,hjälpte Team i kyrkan.
Men resten av veckan levde jag EJ enligt skriften,sådant Paulus sa aldrig skulle nämnas i Guds Hus,1 Kor.6.

När jag ropade levde orden där,och de talade till mig,för Guds ord är levande.
Jag visste då att jag tjänat fel Herre,jag hade Bedragit mig själv och nu skulle jag betala straffet!

När vi fortsatte falla ned mot Helvetet,kom tanken som inte en enda person i detta rum kan tänka,tanken var;Du kommer att vara här för Alltid,Alltid,Alltid!
Jag insåg att jag hade godkänt mitt öde för All Evighet!
(Jag måste sluta gråta en stund,det är hur svårt minnet är,men önskar dela det.)

Den stunden visste jag,det fanns ingen väg jag kunde vända mitt öde mer.
Jag visste då att jag skulle sluta i Helvetet för Alltid.
Vi föll fortare och fortare mot Eldsjön.
Du har hört att Helvetet är en mycket Het plats,det är så hett att du kan ej finna ord att beskriva,det är delar av svavelflammor,lukten chockerar dig.
Jag började andas det och det blev mörkare och hetare.

Slutligen började jag höra något som ingen i detta rum aldrig,aldrig skulle höra;
SKRIK AV MÄNNISKOR I SJÖN,DU KAN ALDRIG ENS BESKRIVA HUR DET LÄT!

De Skrek för de var i Smärta,väldig Smärta som jag skulle uppleva!
De Skrek för det fanns INGEN VÄG UT,och för att de Pinades!
Jesus varnade oss många gånger om Helvetet,och när han började predika sa Han;
"OMVÄND ER för Evangeliet ät här!"

Jag fortsatte ned,jag inte bara hörde Skriken som gjorde att Håret Reste Sig,nu
kunde jag höra Eldflammorna mycket Verkligt,Verkligare än något här på jorden.
Och jag visste att jag omkring 20 sekunder skulle bli kastad i Eldsjön och dingla bunden för Alltid.

Anden som hade mig,ropade och sa;Han Är Min,Han är Min!
Just då hörde jag 6 mycket höga smällar som ljöd;Det Var GUD som Bröt kedjorna som höll mig.
Nästa stund vaknade jag upp i en plats ovan jorden,jag vet ej hur jag Undkom.
Det var inget gott i mig för detta,ingen merit.
Bara Nåden av vår Herrer Jesus Kristus!

Fadern Gud talade då och sade;"SON,JAG LADE ALLA DINA SYNDER PÅ MIN EGEN SON!"
Nästa 18 minuter fick jag smaka Himlen,och gick genom en mängd av helanden.

Gud lät mig vila för att komma åter och dela ett förunderligt ord;
Han Älskar Dig med en Obeskrivlig Kärlek,en Himmelsk Fader som tog det allra Bästa Han hade;Sin egen Son och sade;
"Är du Vllig att lägga ned ditt Liv för dessa Människor? Är du Villig att lägga
ned ditt liv för Randall,även fast han var Olydig Mitt ord och var Emot mig?"
Och Jesus sade;"Ja,Jag vill göra det!"

Jeus vill att vi står Nära Honom,äter Hans Ord och håller Hans Ord,så att vi en dag står med Honom i Himlen,OCH INTE SLUTAR I HELVETET!

Svara

x
Ulrik Petersson
onsdag, 29 juli 2020 12:20

Det finns en himmel att vinna och ett helvete att undfly!

Svara

x
SA
onsdag, 29 juli 2020 12:30

Det viktigaste valet i LIVET , för eller emot , himmel eller helvete .... valet borde vara enkelt , men ibland undrar man ..

Svara

x
nils
onsdag, 29 juli 2020 17:30

Detta Vittnesbörd visar att det EJ räcker med en YTLIG Tro på Jesus,om det Ej sker en Hjärtats Omvändelse!

Omvändelse innebär en Hjärtats Pånyttfödelse,som måste visa sin Frukt i ett förändrad LIV,som berör både Tankar,Ord och Gärningar.

Att bara med Munnen läsa efter en pastors Bön,utan en Villighet att Låta sig bliva Förvandlas inifrån genom Guds Ande,är bara ett Självbedrägeri!

Sker Ingen Pånyttfödelse kan man aldrig Se eller komma IN I Guds Rike.Joh.3
Eftersom människans Andliga Natur är OND,måste denna Förvandling ske inom oss!

Att bara vara med i en Församling och där bli Aktiv frälser inte,då det måste handla om en HJÄRTERELATION med Herren Jesus i en Personlig Kärleksrelation.
Det är ju bara Han Personligen som är Frälsaren som KAN och VILL Frälsa och Förlåta vår Synd och Förvandla våra LIV!

Att sedan Bevara och Vårda denna Relation med Herren Jesus,måste fortgå och sker genom Bönen och Bibelordet och bliva dess LYDIGA Lärjunge! Amen!


Svara

x
BA
torsdag, 30 juli 2020 01:40

Snälla svara mig kära ni, jag är kristen, har varit muslim men sedan 2007 /2 är jag kristen, men jag måste erkänna att jag kan inte sluta röka sigaretter, det är inte många, det handlar om 1-2 för att slappna av innan sovdagsen, tror ni att Jesus ska inte ta mej hem till vår Fader, neeeej, nu är jag såååå ledsen på riktig, kan någon svara?

Svara

x
Christer Åberg svarar BA
torsdag, 30 juli 2020 15:25
BA skrev:
Snälla svara mig kära ni, jag är kristen, har varit muslim men sedan 2007 /2 är jag kristen, men jag måste erkänna att jag kan inte sluta röka sigaretter, det är inte många, det handlar om 1-2 för att slappna av innan sovdagsen, tror ni att Jesus ska inte ta mej hem till vår Fader, neeeej, nu är jag såååå ledsen på riktig, kan någon svara?

Man blir frälst genom tron på Jesus. Frälsningen är alltså inte beroende på om man röker eller ej. Men det kan höra till helgelsen att man slutar att röka om det är ett hinder.

Svara

x
Lillibeth svarar Christer Åberg
torsdag, 30 juli 2020 17:25
Christer Åberg skrev:
Man blir frälst genom tron på Jesus. Frälsningen är alltså inte beroende på om man röker eller ej. Men det kan höra till helgelsen att man slutar att röka om det är ett hinder.

Helt sant,man blir frälst genom tron på Jesus.
Slappna av och rök dina cigaretter,tids nog visar Jesus din väg även här.
Du ska vara snäll mot dig själv och absolut inget tvång. Känn dig fri och glöm inte läsa Bibeln. Läsa Bibeln är det viktiga. Det gäller även mig själv och alla som vill följa Jesus.

Själv har jag inte varit rökare men jag känner folk som gör det. Det verkar vara ganska svårt att sluta vad jag förstår. För Jesus är inget omöjligt.
Men som sagt känn dig fri,var snäll mot dig själv och framförallt läs din Bibel.

Fridshälsning

Svara

x
Stefan Jonasson
torsdag, 30 juli 2020 18:17

Det är svårt att sluta röka 🚬 men det är en ganska lindrig drog, liksom 🍵 kaffe, vinsten att sluta röka är hälsan! Kaffe är stimulerande och är accepterat inom de flesta kristna sammanhang, det sägs att kaffe är bra mot senilitet,hade en vän boende hos mig för en vecka, han sa jag kan köpa kaffe, okej köp nesckaffe.. Dan efter drack jag kaffe som vanligt och hade huvudvärk som hade utvecklats till en hemsk migrän andra dan ingen värktablett hjälpte tredje dan av migrän fortsatte.. Sedan tittade jag på kaffe burken.. Coffein fritt kaffe stod det han hade köpt Coffein fritt kaffe.. Vad har du gjort sa jag, fattar du inte att det är coffeinet som är kaffet, surrogatet är helt värdelöst.. Gick själv och köpte riktigt kaffe migränen försvann på en halvtimme,, det var kaffe abstinens jag hade...

Svara

x
Stefan Jonasson svarar BA
torsdag, 30 juli 2020 18:31
BA skrev:
Snälla svara mig kära ni, jag är kristen, har varit muslim men sedan 2007 /2 är jag kristen, men jag måste erkänna att jag kan inte sluta röka sigaretter, det är inte många, det handlar om 1-2 för att slappna av innan sovdagsen, tror ni att Jesus ska inte ta mej hem till vår Fader, neeeej, nu är jag såååå ledsen på riktig, kan någon svara?

Om du känner dig orolig för helvetes berättelsen.. Så är det inte från GUD. Oftast de som fått sådana antingen lite psykiskt instabila med psykisk sjukdom i bakgrunden som hänger kvar efter de blivit troende.. Eller så är de svårt plågade av religiösa andemakter och blir ett verktyg för att sprida fruktan och lagiskhet bland de troende.. I värsta fall är det motståndare till JESUS satanister som är ute efter att smutskasta evangelium och få de otroende att att GUD är ond GUD som vill tortera och plåga människor i all evighet.. Med detta sagt så är sanningen att det skall komma en dag av räkenskap för all ondska.. Hur det ser ut beskriver bibeln inte dessa you tube tomtar...

Svara

x
Gabriella svarar BA
torsdag, 30 juli 2020 19:12
BA skrev:
Snälla svara mig kära ni, jag är kristen, har varit muslim men sedan 2007 /2 är jag kristen, men jag måste erkänna att jag kan inte sluta röka sigaretter, det är inte många, det handlar om 1-2 för att slappna av innan sovdagsen, tror ni att Jesus ska inte ta mej hem till vår Fader, neeeej, nu är jag såååå ledsen på riktig, kan någon svara?

Du är inte ofrälst för att du röker men rökning skadar dig själv och andra (passiv rökning), du kan be till Jesus att få hjälp med att sluta röka, andra kan oxå be för dig om du så önskar. Under tiden kan du tänka på att inte röka bland andra människor och utsätta dem. Jag har själv varit rökare innan jag blev frälst, vid mitt dop lämnade jag det mesta bakom mig och då även rökning. Själv anser jag att rökning är en synd på många olika sätt, när jag rökte började jag tänka att varje ask cigaretter kunde ge mat åt en hemlös istället eller något annat upplyftAnde. Jag dömer dig inte, men kan inte uppmuntra dig eller någon annan att fortsätta röka. Gud välsigne dig och jag ber att du finner en väg, var inte ledsen för Jesus är med dig i allt svårt alltid. 🕊🕊🕊

Svara

1 2 »3

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 03, tisdag 19 januari 2021 kl 04:13

Dagens namn

Henrik

Dagens bibelord

“Ingen annan frestelse har drabbat er än vad människor får möta. Och Gud är trofast, han ska inte tillåta att ni frestas över er förmåga. Samtidigt med frestelsen kommer han också att ge en utväg, så att ni kan härda ut.” (1 Corinthians 10:13)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Henrik. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


JULTIPS - JULKLAPPSTIPS - JULPRIS

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 18 januari 2021 20:42
Snälla detta e akut snälla hjälp mig be till Jesus

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp