DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Frågan | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Gästblogg

Dana Coverstones profetia om Covid-19 och hösten 2020

Det som Dana såg i den första drömmen i december, är alltså det som han själv och vi andra har kunnat se och ta del av i nyheter under första halvåret av 2020. 

"Jag såg människor som slogs på gatan och beväpnade protester. Jag såg skolor som stängdes och banker där taket hade tagits bort. Pengarna flög och sögs ut ur bankens tak. Jag såg Washington DC brinna, och jag såg eld överallt."

Av: Mikael Walfridsson
söndag 23 augusti 2020 18:11

Detta är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Kära Syskon,

Jag vill gärna dela en profetia av broder Dana Coverstone, som är ganska uppmärksammad och omtalad både i USA, men också i resten av världen. Dana är en ödmjuk amerikansk pastor, som egentligen inte ville dela dessa drömmar som Herren gav honom i december 2019 och framåt.

Men Dana kände att Herren pressade på, att han skulle dela det som Gud hade lagt på hans hjärta.

Dessa drömmar fick stor uppmärksamhet, och särskilt för att dessa varningar är tidsbestämda, och pekar på händelser som ska ske här i hösten 2020. Hela vittnesbördet finns på Youtube, som jag delar i källhänvisningarna.

Men då det finns en del som inte är lika trygga i engelska, har jag valt att översätta utdrag av profetian som ni kan ta del av här:

Dana Coverstones profetiska dröm

Den första drömmen fick Dana i december 2019 förra året. Det vil säga, precis innan corona bröt ut:

”Jag såg en kalender och en hand som först pekade på mars månad och därefter strök under den. Sedan pekade handen på juni månad och strök under den. Sedan såg jag människor som stod i kö, och som bar maskar. Jag såg människor som var väldigt sjuka, och ambulanser som åkte fram och tillbaka. Jag såg människor som demonstrerade och människor som var arga på omvärlden. Alt var kaos. Jag såg eld, rök och människor som gjorde uppror med vapen.”

Det som Dana såg i den första drömmen i december, är alltså det som han själv och vi andra har kunnat se och ta del av i nyheter under första halvåret av 2020. Hela tiden hörde han orden: ”Förbered dig själv, förbered dig själv”

Sedan fick Dana en andra dröm från Herren:

”Det börjande med att jag såg en kalender. En vit figur uppenbarade sig, som representerade något heligt, rent och rätt. Jag hörde rösten säga: ”Del 2”. Sedan såg jag handen stryka under månaden september 2020. Därefter såg jag månaden oktober och november. På samma sätt strök handen under månaden november. När handen var på november slog en hand på kalendern, och den exploderade och smulades sönder. Jag såg sedan en värld i kaos. Jag såg människor som slogs på gatan och beväpnade protester. Jag såg skolor som stängdes och banker där taket hade tagits bort. Pengarna flög och sögs ut ur bankens tak. Jag såg Washington DC brinna, och jag såg eld överallt. Jag såg kinesiska och ryska soldater, och jag såg FN soldater överallt. Jag såg inget tecken på ledarskap från Trump eller Washington DC. Jag såg människor gömma sig i sina garage, och i sina hem. Jag såg kyrkor bli nedbrända. Jag såg en värld i fullständigt kaos. Så hörde jag en röst som sa: Förbered dig själv, förbered dig själv.

Det ser med andra ord ut som att detta skulle starta i september, och i november skulle detta fullständiga kaos vara en verklighet!

Dana fick en tredje dröm som han delade:

”Jag gick in i en bank för att växla pengar. På dörren till banken stod det: Ingen möjlighet för att växla pengar. Jag gick in i banken, och bankdirektören stod och talade. Hon berättade att USA inte längre producerar valuta, i olika mynt sorter. Sedan sa hon: förbered dig på hyperinflation, och snart kommer också 1 och 5 dollarsedel att försvinna. Sedan hörde jag samma ord: Förbered dig själv, förbered dig själv”

Bekräftelse

För mig är det bara en bekräftelse på, att Herren talar med stora ord om allvarliga tider som ligger framför oss. Herren ropar ut om att tiden har kommit, och att vi är på väg mot denna tids avslutning. Stämmer dessa drömmar som Pastor Dana delar, så låter det som början på ett totalt sammanbrott av vårt nuvarande system, och en början på ett världsomspännande kaos. Det är hög tid till att förbereda sig och göra sig redo för Jesu återkomst. För innan världskaos kommer att bryta ut, så kommer Jesus, vår underbare frälsare att hämta oss hem sin väntande och förlösta brud.

Jesus kommer mycket snart!


Källa:

https://www.youtube.com/watch?v=SAZGxTiX6bY

Mikael Walfridsson


#Mikael Walfridsson #Profetia #Tidstecken #Coronaviruset #Covid-19


259 kommentarer

21 22 23 »26

x
RH svarar Fredrik Eriksson
tisdag, 15 september 2020 18:55
Fredrik Eriksson skrev:
Och här är en knogmacka till de som inte tror att vaccinet är vilddjurets märke,

och (eller) har lyssnat för mycket på Linda Bergling och församlingen Arken,
som senast i tidningen Dagen säger att Jesus nog inte kommer på bra länge!

-Well Linda, i suggest you take a a look at this post!

https://thefederalist.com/2020/09/14/fauci-spills-the-beans-a-vaccine-wont-end-covid-19-restrictions/

Fauci, säger att vaccinet kommer inte lösa nedstängningarna alls!

Det kommer ATT BLI MÄRKET!

Jag tar det igen!

VACCINET KOMMER ATT BLI MÄRKET!

Hej!
Jag råkade svara Lillibeth i stället. Läs gärna kommentaren om Linda Berglings uttalande och om märket.

Svara

x
Troende svarar RH
tisdag, 15 september 2020 21:13
RH skrev:
När det gäller Linda Berglings uttalande (har dock inte hört det själv) om att hon inte tror att Jesus kommer på bra länge, tycker jag för det första inte att det verkar särskilt vist att säga så och för det andra vet man inte vad "bra länge" betyder för just henne.

Vad gäller vilddjurets märke håller jag med dig om att man kan luras till att ta emot det, absolut! Men jag står fortfarande fast vid att jag inte tror att man kan hållas ansvarig gör något som man gjort utan att förstå bättre. Det är min övertygelse att Jesus ser till hjärtat och att ett eventuellt vaccin som t o m kan förändra människans DNA inte kan förändra hjärtat.

Helt rätt ! Linda Bergling är listig och ibland hård. Detta har L., en en av mina vänner, mycket nära släkt med Linda sagt till mig. Dessutom gick min kollega G. på Lindas bibelskola, och hon sa, att det var en hemsk tid. Eleverna skulle bara ge och ge.
Nej, lyssna inte på de som inte talar enligt Bibeln, lyssna på förståndiga människor !

Svara

x
Lillibeth
torsdag, 17 september 2020 17:30

https://www.varldenidag.se/nyheter/celler-fran-aborterade-foster-anvands-for-att-ta-fram-coronavaccin/repthz!EM4IXknFa1TBpVhygZCg/

Svara

x
Lillibeth
torsdag, 17 september 2020 21:48

https://www.swebbtv.se/

Se senaste avnittet med läkaren Peter Abbelin.
Bl.a intressant kommentar mot slutet av programmet av en kvinna från Stockholm som ringer in.
Förövrigt bra och sunda kommentarer av läkaren Peter A.

Svara

x
Israelvänlig
lördag, 24 oktober 2020 06:49

Erdogan är en mycket farlig man även för Sverige!

https://bit.ly/3e4Ht1n

Kurdo Baksi är kurd och f.d medlem i Miljöpartiet! Gud kan använda vilken person som helst för att avslöja ondskan! Jag uppmanar de kristna som är med i församlingar oavsett kyrka eller frikyrka att ställa krav på pastorer och präster att åtminstone minst en gång i månaden berätta om denna artikeln!

Vid en regeringskris som inte är omöjlig att det kan ske inom kort blir det ett nyval! Vid ett nyval måste kristna rösta rätt som innebär att kristna måste rösta på Sd, Kd eller moderaterna! Sd har bäst israelvänlig politik och både Sd och Kd är för kristendomen liksom Moderaterna men Kd och Moderaterna är för en palestinsk stat! Alternativ för Sverige måste uteslutas då deras politik mot Israel är neutral!

Om kristna fortsätter att rösta på partier som är emot kristendomen och är israelfientliga kommer Sverige gå under helt och hållet!

Vid ett nyval kommer det arabiska partiet Nyans säkerligen vara väl förberett som misstänks starkt för att ha kopplingar till Grå Vargarna som är styrt av Erdogan! Om det inte blir ett nyval så blir ödesvalet 2022, om Sverige då fortfarande är kvar som land!

Det är mycket sannolikt att alla muslimer kommer rösta på Nyans och risken är mycket stor att sharialagar införs i Sverige om inte kristna röstar rätt! Det skulle innebära att om kristna inte röstar rätt eller låter bli att rösta kommer kristna bloggar som Apg29 att stoppas och att fortsätta evangelisera i frihet blir ett minne blott!

Så pass allvarligt är situationen i Sverige! Jag hade hoppats att slippa skriva om detta men måste göra det och slå larm! Kristna som inte är med i några kyrkor eller frikyrkor måste naturligtvis rösta rätt också! För att Sverige inte skall gå under måste det samtidigt till mycket bön så att Herren räddar landet och folket! Vi vet icke hur länge Gud till kan acceptera ogudaktigheten i Sverige men Gud visar nåd för landet om Han ser att kristna kommer ta detta på allvar!

Shalom

Svara

x
Fredrik Eriksson svarar Troende
lördag, 24 oktober 2020 09:28
Troende skrev:
Helt rätt ! Linda Bergling är listig och ibland hård. Detta har L., en en av mina vänner, mycket nära släkt med Linda sagt till mig. Dessutom gick min kollega G. på Lindas bibelskola, och hon sa, att det var en hemsk tid. Eleverna skulle bara ge och ge.
Nej, lyssna inte på de som inte talar enligt Bibeln, lyssna på förståndiga människor !

Rekommenderar Jakten på seger som beskriver Linda Bergling och församlingen Arken
som ett gäng (enligt boken) som ett gäng mer eller mindre glupska vargar.

Utan att blunda svalde de ett byte om 600,000 i kollekten utan att blunda.

Boken är fantastisk och kritiserar inte bara NAR (New Apostolic Reformation)
utan nämner också andra begrepp som.

1.Name it and grab it!
2.Omedelbart helande!
3.Helande kopplat till tro!
4.Prestation kopplat till tro!
5.Andeutdrivning med hjälp av sin egen ande (och själ).
6.Ge tionde är minimum, (ge allt är bättre!).
7.Gravesoaking, (de är faktiskt lite inne och nafsar på begreppet).
Intressant då många kristna sägs ha setts vid Kathrin Kulmans grav.
Och även Smith Wiggelsworth.

Boken finns att beställa här:
https://timoteus-forlag.se/jakten-pa-seger

Och beskriver Anna Karin Stenbergs utlämnande liv inom församlingen Arken.

Hon tillägger att hon fortfarande har känslomässiga band till
församlingen.
Så så starkt var alltså själva drivkraften,
med andliga och själsliga kickar,
istället för en sund,avslappnad bibeltro.

Boken bör läsas av alla här inne på Apg29 som ett stående hjälpmedel.
En annan är Sven Reichmans prestationslösa tro.

Båda böckerna är bra,men de är bra på olika sätt.

Speciellt som framgångsteologin smyger sig ner i barna-ålder,
och påminner numera om en slags muterad version av kristendom, som påminner
om Harry Potter och trolldom.

Mera new-age än korset alltså...

Svara

x
Stefan Jonasson
fredag 4 december 2020 20:38

Dana coverstons profetia, har visat sig inte vara från GUD.. Nu är det 4 december ingenting av det han påstod skulle hända i oktober och november har inträffat,.. Det var inte från GUD, låt det bli en lärdom för alla naiva kristna som tror på folk som säger sig ha fått profetior från GUD,

Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
fredag 4 december 2020 21:26
Stefan Jonasson skrev:
Dana coverstons profetia, har visat sig inte vara från GUD.. Nu är det 4 december ingenting av det han påstod skulle hända i oktober och november har inträffat,.. Det var inte från GUD, låt det bli en lärdom för alla naiva kristna som tror på folk som säger sig ha fått profetior från GUD,

Bra att du har uppmärksammat detta! Jag tänkte själv gå in och skriva om detta om ingen hade reagerat! Därför är Dana Coverstone en falsk profet! Majoriteten av kristenheten har inte reagerat på detta! Alla kristna kan gå in och se vilken lära han företräder!

Svara

x
Tomas N svarar Stefan Jonasson
fredag 4 december 2020 21:30
Stefan Jonasson skrev:
Dana coverstons profetia, har visat sig inte vara från GUD.. Nu är det 4 december ingenting av det han påstod skulle hända i oktober och november har inträffat,.. Det var inte från GUD, låt det bli en lärdom för alla naiva kristna som tror på folk som säger sig ha fått profetior från GUD,

Nja även om det på det stora hela var en miss,så finns det saker som ändå kan ske inom kort som är del av presidentvalet.
T ex om och när Bidenregeringen får makten verkar de vilja h´genomföra en hel del konstigheter som får oss ropa efter att få tillbaka Trump trots alla hans brister både personligt och politiskt.

Saker och ting står och väger och omvälvningarna i världen verkar komma med stora och snabba steg. Och många av dessa saker krävde att Trump skulle bort från makten och det vrekar ha lyckats.

Om detta sker vill jag ändå ge profetian rätt delvis. Vi vet inte Guds tidsbegrepp. En profetia kan peka på ett datum när en process börjar ,men inte säkert hur lång tid det tar.

Vi får se. Men på det stora hela vill jag inte ge för mycket fokus på profetior. Men icke desto mindre säger Bibeln att vi inte skall förakta profetiorna,utan pröva allt.
Och vi skall inte i denna tid leta efter eller lyssna på någon som vill ta på sig en GT profets mantel . Det är inte så det fungerar i NT.
En falsk profet är en som bär frukt av en dålig doktrin och som vilseleder Guds folk,inte någon som delar en profetisk tanke som är bristfällig eller medioker .

Bibeln säger att alla kan profetera och att vi skall söka profetians gåva. Men när vi profeterar kan köttsliga tankar blanda sig in.
Men vi skall inte förkasta profetiorna alltså. Då bedrövar vi den Helige ande.

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
fredag 4 december 2020 21:41
Israelvänlig skrev:
Bra att du har uppmärksammat detta! Jag tänkte själv gå in och skriva om detta om ingen hade reagerat! Därför är Dana Coverstone en falsk profet! Majoriteten av kristenheten har inte reagerat på detta! Alla kristna kan gå in och se vilken lära han företräder!

Han är säkert kristen tror jag, men han överansträngde sig med allt forskande i apokalyptiska förbud.. Och började drömma om allt han läst och spekulerat om och fick någon slags köttslig profetisk hybris... Därför bör man ta överandligt spekulerande med en nypa salt, och hålla sig till bibeln, även kristna kan drabbas av psykiska åkommor,

Svara

21 22 23 »26

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 03, tisdag 19 januari 2021 kl 18:59

Dagens namn

Henrik

Dagens bibelord

“[Den gyllene regeln] Alltså: allt vad ni vill att människorna ska göra för er, det ska ni också göra för dem. Detta är lagen och profeterna.” (Matthew 7:12)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Henrik. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


JULTIPS - JULKLAPPSTIPS - JULPRIS

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 19 januari 2021 17:45
Katastrof! Jag får inte den hjälp jag behöver från FK och sjukvården! Be att de ändrar sig eller att Gud kommer mwdwn bättre lösning!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp