DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Arkiv |  Sök

Coronademokraterna faller på eget grepp

I dessa Coronatider behöver människor verkligen Jesus Kristus. Han är vårt enda hopp.

Ansiktsmask. 

Gör makten folk fartblinda?

Både Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen och MSB har uppmanat svenska folket "ta sitt ansvar" och inte göra onödiga resor, men likt fariseerna i Bibeln lever de inte som de lär.

Christer ÅbergAv: Christer Åberg
tisdag 5 januari 2021 13:17

Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) shoppade på mellandagsrean. Statsminister Stefan Löfven (S) besökte en galleria strax före jul.

Finansminister Magdalena Andersson (S) var på en skiduthyrning i fjällen. Och MSB:s generaldirektör Dan Eliasson reste till Kanarieöarna över julledigheten.

Faller

Både Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen och MSB har uppmanat svenska folket "ta sitt ansvar" och inte göra onödiga resor, men likt fariseerna i Bibeln lever de inte som de lär.

Enligt en mätning från Demoskop har bara sex procent av svenska folket förtroende för Dan Eliasson, och förtroendet för statsminister Stefan Löfven (S) har fallit med sju procentenheter.

"Coronademokraterna" faller på eget grepp.

Man kan undra vad det är som gör att de trotsar sina egna regler. Eller är det bara så enkelt att makten gör folk fartblinda?

Jesus – vårt enda hopp

I dessa Coronatider behöver människor verkligen Jesus Kristus. Han är vårt enda hopp.

Jesus har all makt i himlarna och på jorden. Han missbrukar inte sin makt för att sko sig själv. Istället använder han sin makt till att frälsa och hjälpa människor.

Ta du också emot Jesus. Då blir du frälst och räddad.

Christer Åberg


#Coronaviruset #Socialdemokraterna #MSB #Dan Eliasson #Stefan Löfven


39 kommentarer

2 3 4 »4

x
Lillibeth svarar Karl-Henrik Johansson
onsdag 6 januari 2021 10:03
Karl-Henrik Johansson skrev:
Jag har föraktat utlänningar- vilket det står i Bibeln att man inte ska göra. Jag lade också upp något på facebook förut att Donald Trump är den sista tidens Koresh men då började jag förakta utlänningar igen efter att jag hade lagt upp det. Jag ångrar att jag gjorde det:

Förlåt mig detta som jag lade upp!

Jag såg en syn där Donald Trump stod upp. Vid honom så stod det "Ljusriket": alltså angående Förenta staterna (USA). Det kan inte betyda annat än att Donald Trump står i spetsen för dessa falska apostlar som det står om i Bibeln:

2 Kor 11:1-15
Paulus och de falska apostlarna
Om ni ändå kunde stå ut med lite dårskap från min sida. Ja, visst står ni ut med mig, eftersom jag brinner av iver för er med den eld som kommer från Gud. Jag har trolovat er med en enda man, för att föra fram en ren jungfru inför Kristus. Men jag är rädd för att liksom ormen med sin list bedrog Eva, så skall också era sinnen fördärvas och vändas bort från den uppriktiga och rena troheten mot Kristus. Ty om någon kommer till er och predikar en annan Jesus än den vi har predikat, eller om ni tar emot en främmande ande eller ett främmande evangelium som ni tidigare inte tagit emot, då fördrar ni det bara alltför väl. Jag menar inte att jag på något sätt är underlägsen dessa väldiga apostlar. Även om jag inte är någon vältalare, saknar jag inte kunskap. Den har vi alltid och på alla sätt lagt fram för er. Eller var det en synd jag begick, när jag ödmjukade mig för att ni skulle upphöjas och predikade Guds evangelium för er utan ersättning? 8 Andra församlingar plundrade jag genom att ta emot lön för att kunna tjäna er. 9 Och när jag var hos er och saknade något, låg jag ingen till last, ty bröderna som kom från Makedonien försåg mig med vad jag behövde. På allt sätt aktade jag mig för att vara en börda för er, och det vill jag fortsätta med. Lika säkert som Kristi sanning finns i mig skall man i Akajas bygder inte ta ifrån mig den berömmelsen. Varför? Därför att jag inte älskar er? Gud vet att jag gör det.
Jag vill också i fortsättningen handla som jag gör, för att inte de som söker efter tillfälle att vara som vi i fråga om berömmelse skall lyckas med det. Sådana som de är falska apostlar, ohederliga arbetare, och uppträder som Kristi apostlar. Och det är inget att förvåna sig över. Satan själv gör sig lik en ljusets ängel. Därför är det inte underligt att också hans tjänare uppträder som tjänare åt rättfärdigheten. Men de kommer att få det slut som de förtjänar.

På bibelfokus står det om Donald Trump och USA:
https://www.bibelfokus.se/blogg_161112

Donald Trump beundrar ju påven också. Och det finns de som säger att de vandrar i ljuset när de följer Donald Trump enligt tidningen Dagen.

Jag vet också enligt boken "Synen" av David Wilkerson: Sidan 65 till 66:

FÖRFÖLJELSEVANSINNE

1-EN "ANDA AV FÖRFÖLJELSE" KOMMER

En tid av förföljelse kommer som världen aldrig skådat maken till. Som ett monster ur havet med många huvuden förföljer den alla sanna Jesu efterföljare. Den kommer långsamt och förrädiskt i en tid då det ser ut som om religionsfriheten nått toppen. Den kommer att sprida sig över USA, Canada och sedan över hela världen som en form av vansinne. Ämbetsmän, regeringsledamöter och domare grips av en antikristlig anda, som gör att de engagerar sig i lagliga manövrar för att göra det besvärligt för församlingar, missionärer och predikanter. Det finns påtagliga bevis för att detta redan har börjat. Det kommer en tid när nästan alla missionsprojekt, alla kristna radio- och TV-program och alla missionssällskap kommer att "synas i sömmarna" och bli föremål för noggranna undersökningar och statlig insyn. Det går så långt att man drar sig för att expandera sin verksamhet.
Den finns att köpa på:
https://eldsflamman.se/

Jag har även drömt en dröm där det sades från en mobil av NATO att: Jesus är död. Antagligen har NATO något att göra med Antikrist.

Här kommer också en länk till en profetia av Stanley Frodsham:
https://elvorochjanne.se/profetia-fran-1965/

På Bibelfokus finns en hel del info, som jag har tagit del av. Det finns både bra och dålig info enligt mitt tycke då baserat på Bibelns ord. Endast ordet har betydelse och är helt sant, inte någons tyckande si eller så.
USA och Trump står inte högt hos Bibelfokus (vilket han själv har uttryckt i text). Det är i mångt och mycket ett eget tyckande och ställningstagande från Bibelfokus vilket man måste ha klart för sig när man läser vad som skrivits.

Återigen får man nog se igenom Trumps agerande och se honom som just den president han är eller har varit. Han är alltså INGEN frälsare (en del verkar blanda vilt). Han är endast en människa som har blivit vald till president.
Det går att utveckla långt mycket mer och även utveckla vad som sker/skett i vårt eget land!!!

Bibelfokus säger att församlingen ska vara med under vedermödan.
Man säger inget om hur Gud kommer att rädda de troende.
Den som eventuellt blir frälst under vedermödan kommer att räddas genom martyrskap står det i Bibeln.

Varsågoda, här har vi alternativet "in full action":
https://www.varldenidag.se/nyheter/kongressen-oppnade-med-bon-till-hinduisk-gud/repuad!rsSdD0@aNsfIzWW7ZkIdA/

Svara

x
Lillibeth
onsdag 6 januari 2021 10:08


På Bibelfokus finns en hel del info, som jag har tagit del av. Det finns både bra

RÄTTELSE:
"På Bibelfokus finns en hel del info, som jag har tagit del av. Det finns både bra och dålig info enligt mitt tycke då baserat på Bibelns ord."

felsyftning och "då baserat på Bibelns ord." ska inte vara med.


Svara

x
Per svarar Ellen S
onsdag 6 januari 2021 10:31
Ellen S skrev:
Expressen förespråkar nu öppet ett märke som ger privilegier åt de vaccinerade.

Jag antar att du menar den här ledarkrönikan som Expressen skrev nyligen:

https://www.expressen.se/ledare/arvid-ahlund/ge-vip-status-at-alla-som-vaccinerar-sig/

Det är vad jag vet ännu ingen som förespråkar att detta märke skall vara i pannan eller på högra handen, men det är väl inte otänkbart att det blir det i framtiden. Det är ganska troligt att detta märke som expressen och andra vill ha för vaccinerad-pass blir elektroniskt, och där har redan experter propagerat för att kapslar med rfid-chip lämpligtvis placeras i handen eller i pannan.

Jag har länge funderat på vad det är som möjliggör att vilddjurets märke förmås tas av både fattiga och rika med mera, enligt uppenbarelseboken. Det står att ingen kan köpa eller sälja, vilket är mycket anmärkningsvärt. Vad är det som gör att en handelsman, som annars vill sälja till alla, avstår från att sälja till vissa individer? Antagligen måste det finnas ett allmänt förakt till alla som vägrar ta märket, eller ett grupptryck som gör att man inte vågar sälja till de som inte har märket, för att själva riskera bli straffade eller utfrysta.

En pandemi skulle säkerligen kunna skapa både den rädsla och förakt till andra människor så att det blir en uppdelningen mellan olika grupper - de "goda" som vaccinerar sig och följer allt vad myndigheterna bestämmer "för hela folkets bästa", och de "onda" som inte vaccinerar sig eller följer alla regler som myndigheterna bestämmer och därför verkar "emot folkets bästa".

Svara

x
Tomas N
onsdag 6 januari 2021 11:58

Jag tror den stora ekonomiska omställningen som de kallar "The great reset" är väldigt viktig för att kunna kontrollera människor änu mycket mera.

Sök gärna upp detta på nätet,det är inte särskilt dolt och hemligt. Ett nytt monetärt system planeras som kommer kallas en annan typ av kapitalism,men är egentligen socialistiskt i sin uppbyggnad och inte baserat på verkligt kapital.
Och blir därför mycket mera användbart i att reglera genom hur människor tycker och tänker och förhåller sig i sin lydad och tillbedjan av makten.

Kapitalism liksom nationalism kan leda till övertramp,men är i sin grundform uppbyggt på privat ägande ,som är fritt för alla att uppnå.Med ödmjukhet inför Gud
och kärlek och omsorg om andra människor fungerar de gamla konservativa systemen mycket bra.
Men de styrande har något mycket mera fantastiskt för oss människor. All ondska skall ju monteras bort och vi skall få en fantastisk ny värld

Med det nya finansiella systemet kommer det bli mycket lättare att införa ett socialt reglerat övervakningssamhälle med inslag av det vi hört om från Kina.


Svara

x
Solan svarar Lillibeth
onsdag 6 januari 2021 12:04
Lillibeth skrev:
På Bibelfokus finns en hel del info, som jag har tagit del av. Det finns både bra och dålig info enligt mitt tycke då baserat på Bibelns ord. Endast ordet har betydelse och är helt sant, inte någons tyckande si eller så.
USA och Trump står inte högt hos Bibelfokus (vilket han själv har uttryckt i text). Det är i mångt och mycket ett eget tyckande och ställningstagande från Bibelfokus vilket man måste ha klart för sig när man läser vad som skrivits.

Återigen får man nog se igenom Trumps agerande och se honom som just den president han är eller har varit. Han är alltså INGEN frälsare (en del verkar blanda vilt). Han är endast en människa som har blivit vald till president.
Det går att utveckla långt mycket mer och även utveckla vad som sker/skett i vårt eget land!!!

Bibelfokus säger att församlingen ska vara med under vedermödan.
Man säger inget om hur Gud kommer att rädda de troende.
Den som eventuellt blir frälst under vedermödan kommer att räddas genom martyrskap står det i Bibeln.

Varsågoda, här har vi alternativet "in full action":
https://www.varldenidag.se/nyheter/kongressen-oppnade-med-bon-till-hinduisk-gud/repuad!rsSdD0@aNsfIzWW7ZkIdA/

Länken fungerar inte.

Svara

x
Lillibeth svarar Solan
onsdag 6 januari 2021 12:16
Solan skrev:
Länken fungerar inte.

Jag länkar då till Ohlins sida där länken finns:

https://elvorochjanne.se/just-nu-profetiskt-januari-2021/

OBS!
Håller inte med om allt som skrivs på ovanstående sida.
Jag är för ett uppryckande före vedermödan vilket jag finner bibelstöd för.

Svara

x
Lillibeth svarar Karl-Henrik Johansson
onsdag 6 januari 2021 12:29
Karl-Henrik Johansson skrev:
Jag har föraktat utlänningar- vilket det står i Bibeln att man inte ska göra. Jag lade också upp något på facebook förut att Donald Trump är den sista tidens Koresh men då började jag förakta utlänningar igen efter att jag hade lagt upp det. Jag ångrar att jag gjorde det:

Förlåt mig detta som jag lade upp!

Jag såg en syn där Donald Trump stod upp. Vid honom så stod det "Ljusriket": alltså angående Förenta staterna (USA). Det kan inte betyda annat än att Donald Trump står i spetsen för dessa falska apostlar som det står om i Bibeln:

2 Kor 11:1-15
Paulus och de falska apostlarna
Om ni ändå kunde stå ut med lite dårskap från min sida. Ja, visst står ni ut med mig, eftersom jag brinner av iver för er med den eld som kommer från Gud. Jag har trolovat er med en enda man, för att föra fram en ren jungfru inför Kristus. Men jag är rädd för att liksom ormen med sin list bedrog Eva, så skall också era sinnen fördärvas och vändas bort från den uppriktiga och rena troheten mot Kristus. Ty om någon kommer till er och predikar en annan Jesus än den vi har predikat, eller om ni tar emot en främmande ande eller ett främmande evangelium som ni tidigare inte tagit emot, då fördrar ni det bara alltför väl. Jag menar inte att jag på något sätt är underlägsen dessa väldiga apostlar. Även om jag inte är någon vältalare, saknar jag inte kunskap. Den har vi alltid och på alla sätt lagt fram för er. Eller var det en synd jag begick, när jag ödmjukade mig för att ni skulle upphöjas och predikade Guds evangelium för er utan ersättning? 8 Andra församlingar plundrade jag genom att ta emot lön för att kunna tjäna er. 9 Och när jag var hos er och saknade något, låg jag ingen till last, ty bröderna som kom från Makedonien försåg mig med vad jag behövde. På allt sätt aktade jag mig för att vara en börda för er, och det vill jag fortsätta med. Lika säkert som Kristi sanning finns i mig skall man i Akajas bygder inte ta ifrån mig den berömmelsen. Varför? Därför att jag inte älskar er? Gud vet att jag gör det.
Jag vill också i fortsättningen handla som jag gör, för att inte de som söker efter tillfälle att vara som vi i fråga om berömmelse skall lyckas med det. Sådana som de är falska apostlar, ohederliga arbetare, och uppträder som Kristi apostlar. Och det är inget att förvåna sig över. Satan själv gör sig lik en ljusets ängel. Därför är det inte underligt att också hans tjänare uppträder som tjänare åt rättfärdigheten. Men de kommer att få det slut som de förtjänar.

På bibelfokus står det om Donald Trump och USA:
https://www.bibelfokus.se/blogg_161112

Donald Trump beundrar ju påven också. Och det finns de som säger att de vandrar i ljuset när de följer Donald Trump enligt tidningen Dagen.

Jag vet också enligt boken "Synen" av David Wilkerson: Sidan 65 till 66:

FÖRFÖLJELSEVANSINNE

1-EN "ANDA AV FÖRFÖLJELSE" KOMMER

En tid av förföljelse kommer som världen aldrig skådat maken till. Som ett monster ur havet med många huvuden förföljer den alla sanna Jesu efterföljare. Den kommer långsamt och förrädiskt i en tid då det ser ut som om religionsfriheten nått toppen. Den kommer att sprida sig över USA, Canada och sedan över hela världen som en form av vansinne. Ämbetsmän, regeringsledamöter och domare grips av en antikristlig anda, som gör att de engagerar sig i lagliga manövrar för att göra det besvärligt för församlingar, missionärer och predikanter. Det finns påtagliga bevis för att detta redan har börjat. Det kommer en tid när nästan alla missionsprojekt, alla kristna radio- och TV-program och alla missionssällskap kommer att "synas i sömmarna" och bli föremål för noggranna undersökningar och statlig insyn. Det går så långt att man drar sig för att expandera sin verksamhet.
Den finns att köpa på:
https://eldsflamman.se/

Jag har även drömt en dröm där det sades från en mobil av NATO att: Jesus är död. Antagligen har NATO något att göra med Antikrist.

Här kommer också en länk till en profetia av Stanley Frodsham:
https://elvorochjanne.se/profetia-fran-1965/

Jag har frågat Bibelfokus via mejl, vad de anser om David Wilkersons`syn i boken Synen.
Svaret blev något i stil med ; att det är inte mycket som har gått i uppfyllelse i den boken, så den är inte mycket att hänga upp sig på. Typ he,he Wilkersson är inte så värst tillförlitlig.

Slutsats: Allt måste naturligtvis prövas såsom boken Synen likaväl som vad som skrivs på sidan Bibelfokus och andra forum etc.

Men ju mer insikt jag själv fått så sväljer jag inte rätt av vad som skrivs och på vilket sätt det skrivs på i olika forum t.ex.

Svara

x
Lillibeth svarar Lillibeth
onsdag 6 januari 2021 12:44
Lillibeth skrev:
Jag länkar då till Ohlins sida där länken finns:

https://elvorochjanne.se/just-nu-profetiskt-januari-2021/

OBS!
Håller inte med om allt som skrivs på ovanstående sida.
Jag är för ett uppryckande före vedermödan vilket jag finner bibelstöd för.

I Sverige får vi en vinklad bild av vad som sker i USA och om hur Trump har agerat resp. Biden med sina gelikar kommer att agera.
Trumph framstår enbart som dum och ond på alla sätt och Biden anses som motsatsen.

Storleken och betydelsen på/av länderna är ju vittskilda och det handlar ju om VILKEN bild man vill förmedla.

Alla blinda kan ju förstås vakna upp till omvändelse och vilja välja Jesus till Herre i sitt liv.
Om så sker kommer Gud omedelbart att ta bort den täckelse som förvillelsens blindhet innebär. Halleluja!

Svara

x
Tomas N
onsdag 6 januari 2021 16:31

Back to topic Dan Eliasson har avgått. Kanske delvis efter ett visst drev från altmedia som avslöjat en del obekväma sanningar(??) om Eliassons privatliv.

Nu är frågan,skall vi slippa se Dan Eliasson på någon ny position eller dyker han upp någo annan stans. Den politiska världen är ganska ordentlig korrumperad tvärs över partitillhörigheter tyvärr,men frågan är väl om den inte är som störst inom S

Saker och ting skakas om nu och det är bra. Men det betyder inte att det blir bättre och att kompetenta personer hamnar i ledningen. Men vi åminns iallafall om att hemligheter och korruption avslöjas och inte kan bestå

Svara

x
Ellen S
fredag 8 januari 2021 18:30

Jaha, nu är den mest långtgående möjligheten att inskränka människornas frihet sedan andra världskriget klubbad. Den som bryter lagen ska straffas med böter . Men ingen vågar tala om vad lagen i praktiken innebär. Nu efterlyses TYDLIGHET från myndigheterna om vilka regler som gäller och när. Men det är väl för mycket begärt av en oexaminerad svetsarlärling. Det blir väl det gamla vanliga mumlandet om att alla ska ta ansvar...

Svara

2 3 4 »4

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 02, söndag 17 januari 2021 kl 04:04

Dagens namn

Anton, Tony

Dagens bibelord

“[Köttets gärningar och Andens frukt] Vad jag vill säga är detta: vandra i Anden, så gör ni inte vad köttet begär.” (Galatians 5:16)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Anton och Tony. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


JULTIPS - JULKLAPPSTIPS - JULPRIS

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 16 januari 2021 22:56
Fortsätt be för min man med prostatacancer Väntar väntar väntar Herre på bönesvar Be med mig, ber jag till någon eller några som känner de skall be med mig Jesus hör oss🙏

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp