Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Black Lives Matter bränner biblar

Denna tid är inte bara orolig utan också profetisk.

Black Lives Matter bränner biblar.

Bild: thefederalist.com.

Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag 9 augusti 2020 02:27

En video som nyligen publicerats på Twitter visar hur människor som håller i Black Lives Matter-skyltar bränner biblar.

”Vänsteraktivister tar med sig en bunt med biblar för att bränna framför den federala domstolen i Portland,” skrev Twitter-användaren, Ian Cheong, som publicerade videon.

"Under de upplopp som härjat i staden Portland, USA, har man nyligen gett sig på att även bränna biblar, liksom den amerikanska flaggan. Därtill har inblandade angripit mål såsom federala byggnader och företag", skriver Världen idag.

”Nu har de alltså gått över till bokbrännarfasen. Jag är säker på att Antifa inte betyder vad de säger att det betyder”, skriver Donald Trump Jr, äldste sonen till presidenten, på Twitter.

Vi lever i en orolig tid. Nu gäller det att ta emot Jesus Kristus till frälsning. För denna tid är inte bara orolig utan också profetisk. Snart kommer Jesus tillbaka!

Christer Åberg


#Black lives matter #Bibelbränning #Antikristligt #Upplopp #Tidstecken


53 kommentarer

4 5 6 »6

x
Lillibeth svarar Lena Henricson
tisdag, 11 augusti 2020 07:42
Lena Henricson skrev:
Du förstod nog inte riktigt vad jag menade. Skulle kanske ha uttryckt mig ungefär såhär istället : ”Det är väl ändå bra att ANDRA krafter som faktiskt är goda,kämpar för alla folkgruppers lika värde. För vi är ju inte riktigt där än.”

🍃💕🍃🌸🍃💕🍃

Vad menar du med "ANDRA krafter som faktiskt är goda"?
Jag förstår att du vill väl i alla lägen.
De här organisationerna har mörka avsikter, de är som Satan som ger ett sken av att likna ljusets ängel.
Människor prövas ju inte i kollektiv. "De grupperna som är ofärgade där har vi de som är goda och sedan har vi de där gröna grupperna de är ..." Nej självklart finns det bra och "dåliga" människor i alla folkslag, människor i gemen är ganska lika med våra behov osv.
Man vill trigga igång oro på detta sätt.

Svara

x
Lillibeth svarar Tomas N
tisdag, 11 augusti 2020 07:51
Tomas N skrev:
Jo,din inställning är den rätta tycker jag. Jag är lite tveksam till att man kan vara systematisk i något som till sin natur är så komplext,symboliskt och poetiskt och också icke-linjärt.
En sak som jag reagerat på som du skrivit är att Hitler var antikrist.
Han är ju död oxh lyckades inte med det antikrist kommwr göra.
Hela världen är idag i villfarelsen att faran är över då Hitler och hans efterföljare är marginaliserade.

Det är den största strategiska uppgiften i en konflikt att lura sin motståndare på detta sätt.
Antikrist jobbar för fullt med många aktörer som vill dominera världen och erbjuda en "bättre värld" ,men egentligen vilja ha makt och folkets tillbedjan

Hitler var väl en slags förlöpare till den kommande Antikrist. Han var öppen för det ockulta och märkliga saker skedde runt honom.
Sedan kan vi inte vara i slutet av vedermödan för då skulle vi som är frälsta skriva från himlen. Och så vitt jag förstår står jag fortfarande stadigt på mina fötter på jorden.

SNART kommer Jesus och hämtar sin brud;
1 Kor. 15:52 och 1Tess 4:17

1 Thess 4:18 Så trösta nu varandra med dessa ord.

Svara

x
Lillibeth svarar Lillibeth
tisdag, 11 augusti 2020 07:52
Lillibeth skrev:
Hitler var väl en slags förlöpare till den kommande Antikrist. Han var öppen för det ockulta och märkliga saker skedde runt honom.
Sedan kan vi inte vara i slutet av vedermödan för då skulle vi som är frälsta skriva från himlen. Och så vitt jag förstår står jag fortfarande stadigt på mina fötter på jorden.

SNART kommer Jesus och hämtar sin brud;
1 Kor. 15:52 och 1Tess 4:17

1 Thess 4:18 Så trösta nu varandra med dessa ord.

Svaret var delvis till Karl Håkan

Svara

x
Mikael W svarar Karl Håkan Sandell
tisdag, 11 augusti 2020 08:13
Karl Håkan Sandell skrev:
Som jag skrivit tidigare så måste vi sluta att tolka Bibeln och ändetiden så som man sa på 1800 talet. Vi måste våga läsa med dagens ögon och med Jesu ledning. Idag är vi mitt i ände tiden och då ser vi detaljerna. Det var man inte på 1800 talet och därför sa man då som man gjorde.

Men idag kan vi konstatera att Upp 13 med det 10 hornade vilddjuret som var Kolonialstaterna då Hitler kom fram har alltså redan varit. Och det 2 hornade vilddjuret Supermakterna USA och Sovjet, när TV och www internet kom har också varit.

Och vi har Satellit TV som det står om i Upp 14:6 – 11. Och Jesus finns idag på molnet (Upp 14:14). Hans budskap är tillgängligt som molntjänst och Jesus skördar just nu. Det är stor väckelse ut över världen (utom här i Europa och Västvärlden).

Och idag är hela världen som ett Glashav vi ser allt just som det händer. Det är det totalt uppkopplade samhälle som vi h ar idag, Och det är eld i havet. (Upp 15:2)

Sä när man har öppna ögon då ser man och då ser man att vi är där och vi har kommit fram till Vredesskåplarnas tid just nu.

Så den här undervisningen om att vi inte är där än är livsfarlig och ett sett att söva församlingen så att den inte är vaken när Jesus kommer. För han kommer snart. Ja mycket snart.

Det kan vi läsa i Upp 16:15 en vers mitt inne i kapitlet om Vredssskålarna.

Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].

Så nu gäller det att vakna och våga läsa som det står för Jesus kommer mycket snart.

Och vad det gäller ditt prat om Villoläror så är det Jesus som avgör den domen och jag känner mig trygg där för det jag skriver har jag fått av Jesus. Ja församlingen behöver vakna idag och se att saker redan hänt och händer. Ändens tid är fullt igång och vi har kommit en bra bit in i den.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.seDu skriver följande "Och vi har Satellit TV som det står om i Upp 14:6 – 11"

Men, det står ingenting om satellit-TV i Upp 14:6 – 11.

För övrigt, när det gäller gäddfiske, så rekommenderar jag en wobbler

Svara

x
Karl Håkan Sandell svarar Mikael W
tisdag, 11 augusti 2020 08:45
Mikael W skrev:
Du skriver följande "Och vi har Satellit TV som det står om i Upp 14:6 – 11"

Men, det står ingenting om satellit-TV i Upp 14:6 – 11.

För övrigt, när det gäller gäddfiske, så rekommenderar jag en wobbler

Ja naturligtvis står inte ordet Satellit TV men det som står är Budbärare som flyger högst på himlen. Ordet Änglar som de flesta Bibelöversättningar skriver här kan översättas också med Budbärare, det ä samma ord.

Och när man då läser Budbärare som flyger högst på himlen, då förstår man betydelsen TV satelliter.

Och de ska vara av 3 slag. En som sänder Evangelium. Precis som vi idag har kanaler som Kanal 10, Visjon Norge, Visjon Sverige, Gids chanal etc.

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.

Och de ska ropa ut Faller faller gör det stora Babylon. Och det är ju alla de här statliga kanalerna som idag förnekar Jesus och den Kristna kyrkan och dess tro.

Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.

Och så har vi den verkliga skiten. Alltså Vilddjurets kanaler och det är alla dessa kanaler med förförelse, dåliga filmer, och annan smöjra. Och de som ser på dem ska plågas i Eld och svavel precis som det är när ondskan får sitt grepp om människor.

Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [budbärarna] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Så det här är en mycket intressant profetia som rakt på sak visar den bild vi har idag med TV satelliterna.

Och Gud ger oss råd här hur vi ska göra i Upp 14:12.

Upp 14:12. Här gäller de heligas trofasthet [uthållighet], så att man håller [bevarar] Guds befallningar [bud, ålägganden] och Jesu tron [tilliten till Jesus].

Eftersom det finns både bra och dåliga kanaler på Satellit TV så får Gud hjälpa oss här och då talar han om att de kanaler som vi ska titta på det är de som hjälper oss att hålla hans bud och att bevara vår tro på Jesus. Med andra ord Kanaler som bryter Guds bud och drar Jesus is smutsen ska vi inte titta på.

Tänk Gud visste allt det här och här har han alltså gett oss instruktionerna.

Ja Bibeln är fantastiskt och Gud finns verkligen och vet allt för i de här profetiorna har han talat rakt in i vår tid. Det är därför som de är så fantastiska.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se
Svara

x
Mikael W svarar Karl Håkan Sandell
tisdag, 11 augusti 2020 10:46
Karl Håkan Sandell skrev:
Ja naturligtvis står inte ordet Satellit TV men det som står är Budbärare som flyger högst på himlen. Ordet Änglar som de flesta Bibelöversättningar skriver här kan översättas också med Budbärare, det ä samma ord.

Och när man då läser Budbärare som flyger högst på himlen, då förstår man betydelsen TV satelliter.

Och de ska vara av 3 slag. En som sänder Evangelium. Precis som vi idag har kanaler som Kanal 10, Visjon Norge, Visjon Sverige, Gids chanal etc.

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.

Och de ska ropa ut Faller faller gör det stora Babylon. Och det är ju alla de här statliga kanalerna som idag förnekar Jesus och den Kristna kyrkan och dess tro.

Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.

Och så har vi den verkliga skiten. Alltså Vilddjurets kanaler och det är alla dessa kanaler med förförelse, dåliga filmer, och annan smöjra. Och de som ser på dem ska plågas i Eld och svavel precis som det är när ondskan får sitt grepp om människor.

Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [budbärarna] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Så det här är en mycket intressant profetia som rakt på sak visar den bild vi har idag med TV satelliterna.

Och Gud ger oss råd här hur vi ska göra i Upp 14:12.

Upp 14:12. Här gäller de heligas trofasthet [uthållighet], så att man håller [bevarar] Guds befallningar [bud, ålägganden] och Jesu tron [tilliten till Jesus].

Eftersom det finns både bra och dåliga kanaler på Satellit TV så får Gud hjälpa oss här och då talar han om att de kanaler som vi ska titta på det är de som hjälper oss att hålla hans bud och att bevara vår tro på Jesus. Med andra ord Kanaler som bryter Guds bud och drar Jesus is smutsen ska vi inte titta på.

Tänk Gud visste allt det här och här har han alltså gett oss instruktionerna.

Ja Bibeln är fantastiskt och Gud finns verkligen och vet allt för i de här profetiorna har han talat rakt in i vår tid. Det är därför som de är så fantastiska.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se
Den ängel som flyger högst på himlen är inte en TV-satellit, utan en ”Herrens Ängel”, dvs Gud.

(Jesus benämns ibland i GT, dvs innan Jesus sändes till jorden enligt Joh. 3:16, som ”Herrens Ängel”, vars namn står över alla andra namn)

Du är noga med att skriva ut olika synonymer inom parantes i bibeltexter. Dessa synonymer har jag ingen kritik emot, men att TV-satellit skulle vara synonymt med ängel/budbärare har du nog hittat på själv....eller hur?


Svara

x
Karl Håkan Sandell svarar Mikael W
tisdag, 11 augusti 2020 11:01
Mikael W skrev:
Den ängel som flyger högst på himlen är inte en TV-satellit, utan en ”Herrens Ängel”, dvs Gud.

(Jesus benämns ibland i GT, dvs innan Jesus sändes till jorden enligt Joh. 3:16, som ”Herrens Ängel”, vars namn står över alla andra namn)

Du är noga med att skriva ut olika synonymer inom parantes i bibeltexter. Dessa synonymer har jag ingen kritik emot, men att TV-satellit skulle vara synonymt med ängel/budbärare har du nog hittat på själv....eller hur?


Nej att ängel skulle vara budbärare är inget jag hittat på själv. I Greksika betyder det ord som Bibeln använder som Ängel egentligen ”Sändebud” ”Budbärare” så är det. Och översättningen med ”Budbärare som flyger högst på himlen är därför helt korrekt.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se


Svara

x
Mikael W svarar Karl Håkan Sandell
tisdag, 11 augusti 2020 13:23
Karl Håkan Sandell skrev:
Nej att ängel skulle vara budbärare är inget jag hittat på själv. I Greksika betyder det ord som Bibeln använder som Ängel egentligen ”Sändebud” ”Budbärare” så är det. Och översättningen med ”Budbärare som flyger högst på himlen är därför helt korrekt.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.se


Det var inte det jag skrev. Jag vet mycket väl att en ängel är en budbärare.

Det jag skrev var att du har översatt ängel med TV-satellit

Jag står fast vid att du har ambitionen att förvirra och avsiktligen förvränga Guds ord. Du sprider helt enkelt villoläror.

Svara nu på min fråga. Anser du att uppryckelsen redan ägt rum, eftersom du ju påstår att vi lever i den 5:e vågskålen.

Jag ödslar nu inte mer tid på den här typen av nonsens-diskussioner. Du får själv ta konsekvenserna av dina förvrängningar av Guds ord.


Svara

x
Karl Håkan Sandell svarar Mikael W
tisdag, 11 augusti 2020 14:40
Mikael W skrev:
Det var inte det jag skrev. Jag vet mycket väl att en ängel är en budbärare.

Det jag skrev var att du har översatt ängel med TV-satellit

Jag står fast vid att du har ambitionen att förvirra och avsiktligen förvränga Guds ord. Du sprider helt enkelt villoläror.

Svara nu på min fråga. Anser du att uppryckelsen redan ägt rum, eftersom du ju påstår att vi lever i den 5:e vågskålen.

Jag ödslar nu inte mer tid på den här typen av nonsens-diskussioner. Du får själv ta konsekvenserna av dina förvrängningar av Guds ord.


Jag har inte översatt Ängel med TV satellit och jag vet inte vad du får det ifrån. Men vad jag säger är att med skrivningen ”Budbärare som flyger högst på himlen” talar Gud just om våra TV satelliter. Det här är ju som mycket Profetia beskrivet med bilder.

Men vill man inte förstå då kan man alltid röra till det.

Och det är det här som är så sorgligt att fast Gud har gett oss en hel serie med klara profetior här i Upp 13 – 15 som talar rakt in i vår tid så finns det alltid någon som ska försöka vrida till det så Guds raka fina budskap till oss idag inte ska komma fram.

Och var du får det här med att Uppryckelsen redan ska ha ägt rum förstå jag inte. I Bibeln så nämns ju Jesu kommande i Upp 16 i den 6:e vredesskålen (Upp 16:15) och det är där vi är idag. Det är alltså nu vi ska vara beredda på Jesu kommande, och hur det kommer att gå till det vet Gud och han är med oss som tror, också i dessa dagar.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.seSvara

x
Lena Henricson svarar Lillibeth
tisdag, 11 augusti 2020 15:33
Lillibeth skrev:
Vad menar du med "ANDRA krafter som faktiskt är goda"?
Jag förstår att du vill väl i alla lägen.
De här organisationerna har mörka avsikter, de är som Satan som ger ett sken av att likna ljusets ängel.
Människor prövas ju inte i kollektiv. "De grupperna som är ofärgade där har vi de som är goda och sedan har vi de där gröna grupperna de är ..." Nej självklart finns det bra och "dåliga" människor i alla folkslag, människor i gemen är ganska lika med våra behov osv.
Man vill trigga igång oro på detta sätt.

Jag tycker att det ska vara självklart vad jag menar. Jag syftar inte till sataniskt inspirerade organisationer ,som t.ex Black lives matter. Men jag menar att black lives matter,alltså ungefär på svenska: mörkhyades liv har betydelse. Alltså man ser i många lägen fortfarande ner på mörkhyade. Håller med dig om att det i alla folkgrupper finns både onda och goda,men det är inte det som är min poäng här.

🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃

Svara

4 5 6 »6

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 19 september 2020 12:29
Gode Gud hör vår böner om att vår son ska komma in på reservplatsen på gymnasiet snarast, låt oss få besked om att han är antagen på måndag när vi pratar med rektorn. Be för oss . Tack gode Gud

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp