DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Arkiv |  Sök

Är coronavaccinet Vilddjurets märke?

Nästa lika lång tid som coronapandemin har pågått har en del varningar hörts mot vaccinet.

Är coronavaccinet Vilddjurets märke?

Vi måste lära oss att läsa bibeln som det står och i sitt sammanhang. Gör vi det kommer vi inte att skena iväg i panik och fruktan om någon ropar "vargen kommer".

Christer ÅbergAv: Christer Åberg
onsdag 2 december 2020 06:21

Inte längre människor?

Vaccinet mot coronaviruset Covid-19 är snart här. Nästa lika lång tid som coronapandemin har pågått har en del varningar hörts mot vaccinet.

En del säger att tar man vaccinet förändras människans DNA så att man inte längre blir mänsklig. Andra varnar för att Vilddjurets märke sprutas in i människan.

Att människan inte blir människor förstår vi som tror på Jesus bara är nys. Människan har en ande och är skapad till Guds avbild. Denna ande - den invärtes människan - kan inget vaccin i hela världen komma åt. Människan kommer alltså vara människa även efter vaccineringen.

Vilddjurets märke

Men kommer de som tar det kommande vaccinet få vilddjurets märke i sig - det märke som bibeln talar om som tvingas på människor den sista tiden strax innan Jesu återkomst? Nej! är det korta svaret.

Vilddjurets märke sätts antingen på handen eller på pannan, men där sprutas inte vaccinet in. Redan här stämmer alltså inte den bibliska profetian med vaccinet.

Vilddjuret, falske profeten och bilden

Dessutom kommer inte märket förrän Vilddjuret, som bibeln benämner som antikrist, och det andra vilddjuret - den falske profeten - har trätt fram.

Den falske profeten gör en bild som alla måste tillbe för att få märket. Bilden är ännu inte gjord. Därför ser vi tydligt att coronavaccinet inte är vilddjurets märke.

Läs som det står

Vi måste lära oss att läsa bibeln som det står och i sitt sammanhang. Gör vi det kommer vi inte att skena iväg i panik och fruktan om någon ropar "vargen kommer".

Men vi lever i en allvarlig tid. Det är mer viktigt än någonsin att vi ger människor evangeliet om Jesus och berättar för dem att man blir frälst då man tar emot honom genom tron.

Det är endast Jesus som kan frälsa och rädda oss. Och det är endast Jesus som kan ge oss trygghet så att vi inte blir rädda och slås av en förlamande fruktan så fort någon ropar "vargen kommer" som inte är förankrat i Bibeln.

Christer Åberg


#Coronaviruset #Covid-19 #Vaccin #DNA #Människan


242 kommentarer

7 8 9 »25

x
Kalle svarar Helene Karlsson
torsdag 3 december 2020 02:02
Helene Karlsson skrev:
Men Vanessa, Faderns namn är JEHOVA, Sonens är JESUS.
Man behöver inte tillhöra Jehovas Vittnen bara för att man använder Guds namn. Gud är bara en titel. Gud fader allsmäktiges namn är JEHOVA.

Av någon anledning så används namnet mycket mindre i Svenska kristna sammanhang, medans det används i kristna sammanhang i andra länder. Varför det är så vet jag ej.
Det har dock inte med Jehovas Vittnen att göra då de även finns representerade i de länderna.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton


JHWH, inte Jehova. Troligen Jahweh ungefär.

Svara

x
David Ström
torsdag 3 december 2020 03:57

Vi ska inte vara för kaxiga utan inse att även vår kyrka skakar. Hur ska vi styrka varandra när vi inte ens kan träffas? Vi är inne i en ökenvandring och man kan undra hur det går med vårt hopp och vår tro under tiden. När det är ett stort motstånd och annat lockar, så är det just då som vi bör välja bort flamset och tramset och se till att få tid att läsa Guds ord.

Svara

x
Inga
torsdag 3 december 2020 04:30

Varför hänvisar ni till ett kontroll system. Vad får er att tro att vaccinet skulle påverka er frihet. Du är ju fri att ta vaccin el låta bli!

Svara

x
Don B svarar Helene Karlsson
torsdag 3 december 2020 07:06
Helene Karlsson skrev:
Joh.14:1 "Tron på Gud; tron ock på mig."
Joh. 14:6 "»Jag är vägen och sanningen och livet; ingen kommer till Fadern utom genom mig."
Fil 2:9‭-‬11 ”och alla tungor bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud Fadern till ära.”
Kol 3:17 ”Och allt vad ni gör i ord eller handling, gör det i Herren Jesu namn och tacka Gud Fadern genom honom.”

Ja, JESUS är vår HERRE som jag tidigare skrivit i kommentarer i denna underliga diskussion och att det är hans dyrbara namn vi använder står nog klockrent klart för oss alla. Att däremot exkludera Fader allsmäktige skapares namn JEHOVA när kristna t.ex. ber, det finner jag inte stöd för såsom Du tolkar det. Jag ser inte stöd för det i de citat Du nämner.

Var i bibeln har Gud utandat orden: ”Mitt namn skall ni inte använda”?

Önskar er alla en kärleksfull och fridfull vandring med Herren JESUS. I JESU dyrbara namn. AMEN

Nej, du missförstår förstås något av det jag säger 😎

Jesus Kristus är namnet också över alla andra Guds namn idag eftersom Fadern själv har gett oss det namnet för att ära Gud! Men, givetvis kan man fortfarande med den vissheten i sitt hjärta också använda alla av Guds äldre namn såsom Jehova, Sebaot, Adonai, Rapha, Tsidkenu, Nissi och många, många fler namn eller titlar på Gud.. Det viktiga är att vi har valt Jesus Kristus som vår Herre i vårt hjärta. 💕

Svara

x
PT svarar Israelvänlig
torsdag 3 december 2020 07:36
Israelvänlig skrev:
Detta skrev du tidigare idag som svar till David kl.11.44

PT svarar David
onsdag 2 december 2020 11:44
David skrev:
Svar till PT Om du tror att du är en riktigt kristen människa då kan jag hälsa dig att du har blivit helt grundlurad och vilseledd men du får ju naturligtvis själv välja om du vill följa satans väg som du gör nu, men jag avstår tack och lov från detta.

PT: Tror absolut inte att jag är en riktigt kristen människa

Om man skriver så såsom du gör erkänner du för dig själv och alla andra att du inte är kristen!

Ditt vaccin mot covid-19 får du behålla för dig själv!

Du är duktig på att läsa in saker som inte står och plocka det ur sitt sammanhang:)

Jag har INTE att jag inte är en kristen, men jag sätter mig inte på höga hästar anser att jag har rätt i allt.

Blir så himla trött på de som kallar sig kristna som slänger ur sig saker utan att ha fakta bakom det de säger, som David tex, som påstår att chefer på sjukhus tvingar läkare och sjuksköterskor att mörda patienter.

Och så har jag svårt för människor som säger att det ska göra en sak och sen gör precis tvärtom...

Puss på dig!!
Svara

x
Karin
torsdag 3 december 2020 09:59

Det är så märkligt att så många av er som skriver och läser denna sida inte kan se vad som kommer och vilka planer som finns för den lilla människan.
Inte underligt att allt får fortsätta som om inget hänt, när ingen ifrågasätter att den vård de gamla har rätt till inte ges.
Hur galet är det inte att bli uppringd av en läkare efter stängningen av äldre boenden i april, där vi som anhöriga ska ge vårt medgivande till läkaren att i princip inte ge vård överhuvudtaget.
Vård skulle endast ges om personen i fråga tex bröt benet. Redan där ser ni nivån på det hela.
Med vård menar iaf jag är en vård som syftar till att hjälpa inte avsluta ett liv.
Hemsk är också att inse att antibiotika inte skulle ges vid tex lunginflammation. Vad är detta om inte tankar från det onda.

Överallt idag så är tecknen övertydliga att : världen är i den ondes våld.
Andningshämmande mediciner ges helt öppet och godtyckligt till de redan svaga.
Inte en enda kristen tanke, ingen respekt för liv.
Som tur är börjar det komma fram hur det går till i vårt samhälle idag.
Gud är med oss varje dag hur hopplöst det än kan se ut. Då gäller det att som kristen se vad som är skillnaden mellan gott och ont.


Svara

x
David
torsdag 3 december 2020 13:00

Svar till Jessica det är det enda rätta valet om man inte intresserad av få en massa lögner från höger till vänster till exempel från sådana typer som PT och Vanessa har som inget vet men ska ändå framföra sina tankar i ett försök att få sådana som Mikael W. med flera på villovägar men sådant biter inte på de som verkligen vet vad som är rätt, men varsågod å tro på era lögner om ni så vill det mår varken jag eller Mikael W. dåligt av när väl den verkliga sanningen inträffar. Men de är inte mycket lönt att skriva något här för tårtorna kommer alltid flygandes här vad som än skrivs, här får man träna sig å ducka på alla möjliga sätt gymnastik för psyket som aldrig behöver på en viss annan sida som jag ej skriver här, vill ej ha de typerna där och få den hemsidan förstörd också, tack för mig.
g.

Svara

x
Martin
torsdag 3 december 2020 15:39

Ett vaccin framtaget i all hast som detta innebär väl högre risk för biverkningar. Flera fick narkolepsi av svininfluensa-vaccinet och de fick inte mycket till hjälp vad jag förstår.

Svara

x
Steven
torsdag 3 december 2020 16:35

Förvånande att inte fler s k kristna har urskiljningens ande som inser vad denna världens ande sysslar med.
Begreppet pandemi ändrades av Bill Gates (köpmannen) som styr WHO år 2009.
Tidigare var det pandemi om en sjukdom hade lågt infrisknande samt med hög dödlighet.
Coronan var planlagt sedan länge av världens rikaste köpmän.
Vad som nu utspelar sig är enligt deras NWO agenda.
Ta upp din Bibel, gå till Uppenbarelseboken 18:23 och läs om köpmännen som bedrar varenda nation.
Är du bedragen av köpmännen som styr Babylon?
Låter du sig bedras av massmedia och politiker styrda av köpmännen?

Svara

x
Vanessa svarar David
torsdag 3 december 2020 18:22
David skrev:
Svar till Jessica det är det enda rätta valet om man inte intresserad av få en massa lögner från höger till vänster till exempel från sådana typer som PT och Vanessa har som inget vet men ska ändå framföra sina tankar i ett försök att få sådana som Mikael W. med flera på villovägar men sådant biter inte på de som verkligen vet vad som är rätt, men varsågod å tro på era lögner om ni så vill det mår varken jag eller Mikael W. dåligt av när väl den verkliga sanningen inträffar. Men de är inte mycket lönt att skriva något här för tårtorna kommer alltid flygandes här vad som än skrivs, här får man träna sig å ducka på alla möjliga sätt gymnastik för psyket som aldrig behöver på en viss annan sida som jag ej skriver här, vill ej ha de typerna där och få den hemsidan förstörd också, tack för mig.
g.

Barnslig pajkastning från din sida

Svara

7 8 9 »25

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg - Apg29.Nu


Dagens datum

V 02, fredag 15 januari 2021 kl 21:09

Dagens namn

Laura, Lorentz

Dagens bibelord

“[Abrahams sanna barn] Jesus sade till de judar som hade kommit till tro på honom: "Om ni förblir i mitt ord är ni verkligen mina lärjungar. Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria.” (John 8:31-32)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Laura och Lorentz. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


JULTIPS - JULKLAPPSTIPS - JULPRIS

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 15 januari 2021 16:21
The Jesus is The Lord with Angels? Go into my Mama and my Broter Room. Bless?

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

↑ Upp